- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #40.881
Ne güzel anlatmışsın canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah♡♡darısı başımıza..Kızlar hepinize guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Gelelim beklenen dogum hikayeme.
Ben son bir haftadir her aksam ort 2.5-km yürüdüm iki gun oncede ayıptır iliskiye girdik oda faydali oldu bence. Sabah altida sanci vurdu ama cok değil regl baslangici gibi.uyumaya devam ettim. 8:30 da cisim geldi kacirdim sandim vc de nisan ile su birarada geldi. Hemen evde hasta bezim vardi gecirdim. Ama sanci yok hic hissetmiom
Hastanede ilk muayenede 3cm aciklik vardı suyumda geldigi icin hemen yatis nst ve suni sanci olayi
Bastan suni istemedim ama dokrorum kuruya kalir dedi. Nst de sancilar 100 u geçiyo ama ben hic hissetmiom cok rahatti.fotolar falan laylatlom.bi baktilar 6cm olmus bile. Ama kafası yanda duruyo.ebe muayene baya kurcaladi ama hep aynı pozisyonda uyumaktan oraya kafayi dayamis yavrucak ittirio kendini ama kanalda degil.bende hissediyorum ayaklar yukarda kendini ittirdi cok. 8 cm oldu tabi ozaman agrim siddrtlendi 3dk bir ama dayanilio yani abartilcak hic birsey yok . Topla comelme hareketleri cok faydali zaten ekip yönlendirme yapio.bi baktilar 8 cm aciklik var ama kafa yanda kanala girmeden ittirdigi icin kendini kafası sismis. Doktorum anlatti durumu ultrasonda da gosterdi ikna oldum dedim o iyi olsun. Cunku sancim acilmam iyi ama ikinmada gelmiyor bu yuzden.
Sezeryana acil karar verildi. Spinal oldum cok rahat dikis mikis agrisi hic yok . Yani regl olucaksinizda baslangici gibi agrilar. Ikisinide yasadim ikiside cok kolay kizlar sakin korkmayin Allah yardim ediyor nefes egzersizi cok ise yariyor. Okadar agri cektim ama hic pisman degilim bu uyuyan melegi gorunce:) ben elimden geleni yaptim hep hayirlisini Diledim demekki hayirlisi buymus çok şükür