bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bu erkkler zaten hep boyledirler canim kucugude ayni demekki yaaa kadin gbi herseye karisiolar ya da hicbirseye ellerini surmuyolar
cok tatlidir ama yaaa kucuk kucuk elleriyle
Yaa çok tatlı ama bazen tadı kaçıyor o kadar eşimde kızıyor bu cocugà bu işleri yaptırma diye kendine benzetçek oglumu

Aynen öyle mecbur alacaklar dedim süpriz bişeyler yap manalı bi hediye olsun ama altın olsun :)) beni biliyor yapmazsa elimden çekeceği var
Benim eşimde oğlumda 1 çiçekle gelmişti başkada bişey almadı bunda çıtayı yükseltmek lazım dediğin gibi altın iyidir

2. Canım bi oğlum var 12 yasında en çok o sevindi cinsiyetine erkek abisi olucak ya. :)) zaten kız olsa çekeceği vardı abisinin elinden benim herşeyime karışıyor ken kız kardeşine neler yapmaz
Artik 3 gebeligi dusunursunuz ama 12 yil ara verme en az 3 yil ara ver rabbim insallah 3 yu gonlune gore nasip etsin insallah..

Merhaba kızlar doktordan geldik iyi hersey çok şükür. Yanlız 12 ,5 te erkek demişti doktor şimdi başka doktor kız dedi şaşırdım sizce değişimi bi daga:)
Bence degsmez zaten erkk dediklerine bu haftalarda kiz diye degistirebiliolar
Ayrntili ultrason da ayrintili gorursun ama merak etme

Benim göğüs uçlarım aşırı hassas kazara elim değse zıplıyorum acıdan. Bir de vajinaya doğru baskı yapıyor çocuk sık sık. Doktor hepsi normal dedi. Başım çatlıyor ama o da normalmiş. Yaş ilerledikçe şikayetler artıyor. Gençken çocuk olayını bitireceksin ya. O zaman üçüncüyü daha rahat düşünürdüm şimdi gözüm yemiyo. 3 yıl ara versem yaş olur 35. Çalışan için çocuk olayı çok zor bir de.

Benim eşimde oğlumda 1 çiçekle gelmişti başkada bişey almadı bunda çıtayı yükseltmek lazım dediğin gibi altın iyidir
Benim esimde telefonum oldugu halde yuksek model aldi ama kizdim ikiz geliyor telefonum zaten var niye aldinki dedim uzuldu tamam tamam kullanirim bir yanimda istiyormus hosuma gitti

Bana da oyle oldu canm birden cikti kilom
Bence bebklerin buyumesiyle alakali
çoğu yerde okudum göğüslerin şişliği, bebeğin suyu kendisi plesenta ve vücutta su toplanması ve ayrıca kan dolaşımı bile fark ediyormuş kilo alımını, normalmiş ama sormak istedim sizde durumlar nedir diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…