bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim de canim sürekli bi seyler çekiyo, esime soyleyince saat kac olursa olsun alir gelir sagolsun ama etmedigi laf da kalmaz
Amaaaannnn diyorum sonra, cenenin bu kadar acilcagini bilsem avucumu yalayip popoma surer otururdum
Ayy canım çok güldüm olsun eşine bravo dediğim gibi benim eşim heralde yarın alırım derdi:))

Evet canim biraz kesinci bi adam gormeden suna bensiyo buna benziyo demiyo net yani
Bacak arasini gosterince az cok sende anlarsn ama ben doktr daha demeden aaa erkk dedim soylemk zorunda kalmisti yoksa benim dr da hemen soyleyenlerden degil neyse bu gttginde ogrenrsn insallah

Adama da hak veriyorum aslinda, bende de nasil can varsa surekli bi seyler cekiyo
Artik bana diyo ki sen her gun yolda benim yanima gelirken bugun canim ne cekse diye mi dusunuyosun...
Hamileyiz bee diye kiziom bende oyle deyince gecen canim mini cooper bide iphone 6s cekti dedim sasirdin iyice diyo sansimi denedim kocacim

Bacak arasini gosterince az cok sende anlarsn ama ben doktr daha demeden aaa erkk dedim soylemk zorunda kalmisti yoksa benim dr da hemen soyleyenlerden degil neyse bu gttginde ogrenrsn insallah
Valla kusum ogrenememe ihtimalim de var dr umuz sert biraz ya

Yaa ama bilio musun bende soyle bise var esimi gördüğümde hep as eeiyorum gunduz birsey yok adam yazk eve gelio aksam ben basliyorum su olsa bu olsaa
Valla benim tek esimi gordugumde degil, her an cekebiliyo canim bi seyler
Okulum carsiya bayaga uzak kaliyo ama kac kere ogle aralarinda usenmeden gidip geldim canimin cektiklerini almaya
Arkadaslar dalga geciyo artik doldurmusun gene, haftalik mi aliyon diye

Hamileyiz bee diye kiziom bende oyle deyince gecen canim mini cooper bide iphone 6s cekti dedim sasirdin iyice diyo sansimi denedim kocacim

biz de kuyumcunun önünden geçiyoruk Aaa aşkım altınlara bak canım nasıl istedi dedimdi yok artık didi halbuki sadece canım istemişti

Kilo durumun nasil canm sen ondan haber ver o zamn

Ahaha yaa bizim evdede abur cubur dolabi var ada biliyo o dolabi mama mama diye dikiliyo onunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…