bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Gozun aydin canim bi pasa daha gelsin saglikla

Gözün aydın canım ne güzel bak oğluna arkadaş geliyor ben de kız olsun istiyorum ama erkek olursa da oğluna arkadaş olur üzülmem

bir bebek zorsa Allah 2.cisini daha kolay veriyor, güzel düşün güzel olsun

Oğluşun hayırlı olsun canım inşallah allah kız bebekde nasip eder
Sağolun kızlar. Kısmetimde iki erkek annesi olmak varmış. O ilk an insanın gönlü burulsa da bebek gerçekten sevinç sebebi. Hep ikinci olursa eşit sevebilir miyim diye düşünüyordum ama seviliyormuş. Şimdi bu bebeğe de heyecanlanıp hayaller kuruyorum. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin. Belki bu sebepten 3. bile düşünürüm

Ikra meyra benim oğlanın sesi de gür ve tam erkek tonu. Ama herkes bunun arkası kız diyordu. Kısmet bakalım Mevlam ne nasip ederse o
Evet 2. Erkek geliyor Rabbim izin verirse

Hayırlı olsun sen de bendensin

arkadaşlar istanbul'da eğitim araştırma hastanesinde tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı ve doğum yapan tanıdığınız varmı

Hamileyiz bee diye kiziom bende oyle deyince gecen canim mini cooper bide iphone 6s cekti dedim sasirdin iyice diyo sansimi denedim kocacim
kiz guldurme benii

Benim ablamin cani hamileyken bardak kirmak istemisti, annem de eline verdi bi bardak, balkondan asagi firlatti rahatladi
Degisik seyler de istenebiliyo demek ki gercekten

Kiz benisler cabuk hasta edermis anneyi bende surekli grip oldum bu gebeligimde bende farkli olan buydu surekli grip olunca sanirim kizcelerim geliyor dedim ama ikiz olunca gecerlimi bilemem dedim ve evet rabbim yazmis gonlumuzden geceni ... bak sana doktorun erkek dedigi bebege kiz gecti gonlumden dedim ve kizcen geldi Mcada rabbim sanada pasa nasip etsin gonlumden gecen tutyor sendede benseniyerim insalah sizde tutar pasa .. ecmain

Insallah kuzucum

Ahaha yaa bizim evdede abur cubur dolabi var ada biliyo o dolabi mama mama diye dikiliyo onunde
Benim kiz da ayni biliyon mu, bi cekmecemiz var oyle, elimden tutup oraya goturuyo surekli
Orasi olmazsa da cantami alip getiriyo, biliyo artik cocuk da anasinin ne kadar bogazli oldugunu, cantasindan yiyecek eksik olmadigini

Çok şükür canım Rabbim bundan sonra hep güzel haberler aldırsın inşallah..

Allah sağlık sıhhat versin çok istedim kız olsun ama Rabbim in takdiri hayırlısı buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…