bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu zihniyetle yaşamak zor. Anlamış değilim insanları. Sağlıkla al kucağına gerisi boş
Evet canim, esim de kaynima aynisini dedi. Bizim bi sey tutturma derdimiz yok cok sukur, Allah ne verdiyse basimizin ustunde yeri var, onceligimiz saglikli ve hayirli evlat olmasi dedi.
Kaynim bi sey diyemedi tabi ustune :)

Hadi inşallah canım tutar belki:)
Ya en büyük derdimiz bu bizim bu aralar oğlumun saçları uzun hafta sonu memlekete gittik kaç kişi kız büyümüş dedi oğlum sinirden deli oldu.. İnan ne yapacağımızı şaşırdık annem kestir saçlarını diyor babam bakma sen onlara belli değil mi erkek olduğu laf sokmak için yapıyorlar kestirme diyor.. Ya bu mahalle baskısı çok zor.. Oğlum güzel yüzlüdür ne bana benzer ne babaya.. Hep derlerdi arkası kız diye

Pasayi gorebiliriz degilmi canim ben kac defa paylastim 1 saat once yine paylastim kucuk oglum kiz gibi massalah onunda sacini uzattik 28 aylikti kestirdik cocuk artik terliyordu hareketlenince kiyamadik ama oglusumun sagligi icindi canim

Canım çarşamba haber etmeyi unutma merak ederiz kuzum beni etiketle çünkü ogün temizlik için bi abla gelcek yaz temizliği yapıcaz giremem sonrada bütün sayfaları okuyamıyorum bizim topik malum maşallahı var yakında Eylül annelerini sollıcak sayfa sayısında:)

Pasayi gorebiliriz degilmi canim ben kac defa paylastim 1 saat once yine paylastim kucuk oglum kiz gibi massalah onunda sacini uzattik 28 aylikti kestirdik cocuk artik terliyordu hareketlenince kiyamadik ama oglusumun sagligi icindi canim
Benim oğlum hiç terlemez şükür o yüzden bol bol uzattım sadece 1. Sınıfa başlarken kestirdik okulda izin vermezler diye uzadı sonra baktık kimse karışmıyor şimdi omuzlarına geldi paylaşırım tabi

Sende consiyetini soyle canim bir kiz bir erkek dersin listeye ekliyor

İnşallah gönlüne göre olur canım. Eğer oğlun Sinir oluyorsa bencede kestir canım. Boşver elalemin lafını canını sıkmaya değmez

İnşallah gönlüne göre olur canım. Eğer oğlun Sinir oluyorsa bencede kestir canım. Boşver elalemin lafını canını sıkmaya değmez
Yok oda kestirmek istemiyor çok seviyor uzun saçı koşarken havalanıyor ya birde bir karizması olduğunun farkında sıpa..

Nilke senin enfeksiyon niçin oluşmuş sebebini söyledi mi doktor. Bende de kanama oluyo korkuyorum. Idrar testi de yaptirmadik hic. Aklıma takıldı iyice
Allah sana da bi daha kötü seyler yaşatmasın cnm.

Canım amiiin, çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizi korusun. Benimki vajinal enfeksiyondu, mantardan oldu. Vajenin ıslak, sıcak ortamı mantarın en sevdiği yaşam alanı. Hamilelikte hormonların da etkisiyle mantar artıyor. Aynı şekilde kanamalar da zararlı bakteriler ve mantarların bayram alanı. Tüm kadınların vajinasında Candida denen bir tip mantar olur. Stres, yanlış beslenme, zayıf bağışıklık sistemi, hamilelik vs. bunların aşırı artmasına sebep oluyor. Artınca da floranın doğal koruma alanını yok ediyor. Bu yüzden mikroplar, bakteriler rahime kadar kolayca çıkıyor. Bu yüzden belirli aralıklarla vajinal kültür ve idrar kültürü aldırmakta fayda var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…