bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay nasıl güzel anlatmışsın şu ağzımın sularını bi sileyim

Cahilce laflar . Nedir bu erkek sevdası anlamıyorum. Oğlum olduğu için değil gerçekten.

Amin canim...
Buralar oyle bi degisik maalesef...
Ben yatılı okulda gorev yapiyorum, adam cuma gunu geliyo oglunu alip eve goturuyo hafta sonu icin, kizi goturmuyo dusun yani canim...

Nup goremedim erkek bebege benzettim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Canim 16+ da nettir niye inanmiyorsunki tatlim ben ogullarimi 15+da ogrendim tatlim
Canım doktor bana gösterdi ben gördüm ama eşim tabi sedyenin ayak ucundaydı net göremedi hep gerçekmi acaba mı diyor benimde kafamı karıştırıyor. Bende kordonmu gördüm diye 20. Haftayı bekliyorum. Netleşir hem acelesi yok tablonun zaten tüm topik biliyor

Ay çok tatlısınız ikiniz de, yerim o oğluşu ben

Canim ben tablo icin cvp vermedim tatlim kafanda bos sorulara gerek yok bence kesin net ogrendiniz pasa oldugunu demek istedim

canım inşallah 2.çocukta degisir;Rabbim bizleri ve evlatlarımızı hayırlı insanlarla karsilastirsin.Hiçbirimiz mutsuz olmak için evlenmedik sonuçta

Yaa gercekten mi.....
Benim kizima da bandana toka takmasam erkek saniyolardi, naber yakisikli falan diyodu bazi amcalar
Bende de tutar mi ki bu teori
Oglum bebekkeb ayni kiza benziyordu kiz diye severlerdi.kiyafetinden de mi anlamiyolar diye kizardim kendi kendime.cok guzel bi bebekti.hatta bazilari durdurup yapma bebek koydun sandik diyodu bebek arabasina o kadar abartanlar vardi.tabi ben deliyim ya yapma bebek koycaktim.
Oglumdan sonra kizim oldu.kizimin arkasi ne onu bilemedim simdi.kizmi erkekmi diye.
Yalniz gorumcemin kizi dogdugunda erkege benziyordu simdi cok guzel bi kiz.kardesi dogdu kiz oldu suan o ablasindan cok cok cok guzel.
Arada teorinin curudugu zamanlar oliyo demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…