bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Biz de seni seviyoruz kuzucuk, biz de çok şanslıyız aramızda olduğun için

Cok guzel aydınlattin canim ya. Doktora gittiğimde ne isteyeceğimi biliyorum en azından. Tmm ben de kesin isteyeyim.
Ne kadar basit bir olay nelere mal olabiliyor. Sağlıcakla al bebişini kucağına

Canlar şimdi acilden geldim akşama doğru eşimle bir yere gitmiştik bir bel ağrısı girdi bıçak saplanır gibi zaten sabahtan beri yatıyordum kafam kalkmadı malesef idrar yolu iltihabı çıktı serum takıldı birde şase verdi tek kullanımlık gece yatarken içeceğim.. Size tavsiyem Sak'ın idrarda yanma yok kasıkta ağrı yok diye idrar yolu iltihabı değildir diye düşünmeyin direk gidin tahlil yaptırın benim başka hiç bir belirtim yok tu akşama kadar..

Gecmis olsun canim.
Sinsi dusman olabiliyor idrar yolu iltihabi.benimde bi sikintim yokken bende de cikti bakteri

Babana da gecmis olsun canim.
Bende tansiyon yuksekligini bilmem hep 10a 6 dir benm tansiyon.bi ara yukseldi tahlil fln yaptrdim birsey cikmadi.bugun olcturdugumde her zamnki tansiyon cikti.az tuzlu yemege calisiyorum ve arada duzenli tansiyon olcumu yaptrcagm

Meraba canim sen nasilsin ogrendinmi cinsiyetini hatirlayamadim ilk bebekmi tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah

Amin hepimizinkini saglikla insallah
Evet , evet ilk bebek...Ondan bu acemilikler hep
Erkekmis, uc kere erkek dediler , degismez heralde bundan sonra :))
Benim kiz cocuk fantezim bir baska sonbahara kaldi :)) Herseyin hayirlisi , evladin bile tabii...

Gecmis olsun canim.
Sinsi dusman olabiliyor idrar yolu iltihabi.benimde bi sikintim yokken bende de cikti bakteri
İhmale gelmiyor gerçekten birde boşuna ağrı çekmenin anlamı yok Nasıl olsa hamileliktendir deyip yatarak geçeceğini sanıyoruz..

Gecmis olsun kuzum benim iyisindir insallah simdi

Ben Candida yi , daha dogrusu senin ozetledigin gibi, artisini uc yildir belirli araliklarla cekiyorum. Cin'de yasarken oldu zaten, surekli subtropikal yagmurlu bir iklim. Yuksek nem. Dengemi bozdu. 32 yasina kadar bir kere bile yasamamistim.
Neyse hamilelikle birlikte yine basladi sanirim. Gebelikte olmasi normal, ama belli bir aydan sonra tedavi edilmesi gerek dedi ilk doktorum. Yani dorduncu aydan oncesi icin konusuyorum. Idrar kulturunde bisey cikmadi ama tahilde epitel ve lokasit goruldu , muhtemelen mantar yapiyor bunu cunku akintim da var...
Yeni doktor verdi bi seyler. Kullanacagim simdi, zamani geldi galiba.

Yok canım yok.. az yukarda iki oğlunun üstüne iki kız geldiğini okudum da, ona dedim.. Allah sağlık versin hepsine. .
Merak ettim kaç yaşındasın? Erken kalkan yol alır derler ya..
29 canim buyuk oglum 10 kucuk oglum 7 yasinda :) rabbim cumlemizin bebeklerine saglik versi insallah... ecmain

Ay masallah canim ya dedigin gibi 2.nin agzi yuzu gozu kiz gibi :)) Masallah subhanallah onlara Rabbim bahtlarinida sanslarinida akillarinida acik etsin insallah..
Rabbim cumlemizin bebeklerini bahtlarinida sanslarini acik etsin insallah ... ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…