bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağol canım daha iyiyim şükür ağrılarım geçti inşaallah iltihap da geçer

Geçmiş olsun canım okudukça bende korkar oldum bu iltihap olayından. Ben 3 aydır her ay veriyorum kültür örneği bişi çıkmıyor sadece ilkinde lökosit çıkmıştı. Ay da bir yaptırsam da korkar oldum

Cok tesekkur ederim
Takip cok muhim , bravo.
Tuz konusu da muhim gercekten , ilerde odeme neden olabilirmis.
Bu arada caniniz illaki tursu cekerse, markette dolasirken tesadufen gordum, aldim, Kuhne 'nin %26 oraninda tuzu azaltilmis bir urunu var.
Adi Tuzazz , ben begendim tadini, yani tatli Alman tursularini sevmiyorsaniz deneyebilirsiniz.

Magnezyum iste saglik ocaginda canim bas agrisi bel agrisi kasik agrisi her seye iyi geliyor tatlim gecmis olsun parol varsa icde yat sabaha gecer insallah

Canım ben magnezyumu ağrı falan olursa içiyorum 3-4 günde bir falan sen sürekli mi içiyosun. Benimde 2 gündür baş ağrısı var bütün gün geçmiyor

Beni de ilk hamile kaldığımda olmuştu o Zaman kaşıntı bile vardı ama doktorum ciddiye almayınca değiştirdim bende doktoru tahlil bile istemedi korkma ama yinede tedbirli olmakta fayda var.. Rabbim bebeklerimizi korusun inşaallah çok stresli iş vesselam bu hamilelik

Canım ben magnezyumu ağrı falan olursa içiyorum 3-4 günde bir falan sen sürekli mi içiyosun. Benimde 2 gündür baş ağrısı var bütün gün geçmiyor
Evet her aksam.iciyorum.migrenime iyi geldi kramplarimada iyi geldi canim az once ictim sabaha deliksiz uyuyorum tatlim

Diger 2 cocugumda boyle bir sikinti yasamamistim.bu hamileligim daha farkli zaten.
Tursuya dayanamiyorum heleki aci tursu.bir kac oldu yiyorum.bu zamana kadar 3 defa yemisimdir.ama o zmanlar tansiyonum yukselmedi.tursu yiyince bol su iciyorum.birde sirf sirkede yapilinca tursu icine tuzda konulmuyor onu tuketmek digerine gore daha masum.

Amin inşallah canım çok pimpirikli hal alıyor insan bende koku kaşıntı hiç bişi yok sadece idrarım gelince bi an hemen mesanede baskı hissediyorum bi ondan dolayı şüphe oluyor. Bu ay yine yaptıracağım okudukça daha da insan tedbirli olmak istiyor

kızlaaar bu gece çok garip bişey denedim..Yani hamileler dünyası için garip değil de benim için garip :) şu bebek kalbi sesini her istediğinde dinleyebildiğin aletlerden edinmiştim birden aklıma geldi,içindeki pili yetersiz olduğu için biraz zorlanarakda olsa kalp sesini dinledim bebeğimin.Sanırım bu aletin müptelası olacağım....Çok heyecanlandım bunu yaparken..Yarın ilk işim pil almak olacak...Bu aletlerin bi zararı yok buarada illaki zararı yokmuuuuuu diyen birileri çıkacaktır diye baştan diyiyim..Sizle bu deneyimi paylaşmadan edemedimçok heyecanlandım..ilk kez dinlemiyorum evet ama sonuçta her istediğimde ,özlediğimde onu duyabileceğimi bilmek çok iyi geliyor..

Kizlar bu basagrisi beni mahvetti.uykuda bile gecmiyor.bugun oglumu univ e gotrcem hatta birazdan cikcaz evden ama kendim bakilamam sira alamam.yarin devlete gitcm orda bi dr ye gozukeyim.konforlu uyku uyunmuyor uyutmuyor bas asgrisi.cozemedim ben bu isi.

Merhaba cnm.
Bu tarz ürünleri lütfen az tuzlu diye tüketme.Evet hepimizin canı çekiyor bir şekilde ama haftada 1 yada 2 adet ev turşusu ile sınırla kendini.Ev tursularinda tuz ve sirkeden başka bir katkı maddesi yok.Fakat bu tarz paket ürünlerde arkasına bakarsan göreceksin mutlaka citric asid,e330 vb katkı maddeleri göreceksin.
AMBALAJLI ÜRÜNLERDEN LÜTFEN UZAK DURUN.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…