bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
nasıl bişi canım bu nereden aldın bende istiyorum

Günaydın kızlar. 4 su bardağı yoğurt hamile birinin günlük kalsiyum ihtiyacını karşılıyormus şu an tüketiyorM ama tiksinmekten korkuyorum
Benim kemiklerm çok ince normalde sülalede kadınlar da hep kemik erimesi var. Bi de geceleri kramp giriyor kalsiyum ihtiyacı için oluyor diyor nette onu da duyduktan sonra kendi yaptığım yoğurttan 4 kase yiyorum ama tiksinmekten korkuyorum açıkçası kalsiyum hapı falan mı istesem doktordan acaba

Yaaa sormaa canim ben haftasonu gozumu acamadim o bas agrisindan gözlerim sisti taa o kadr siddetliydiii ama tansiyon olcmedim hic alakasi yoktr heralde

günaydın canım nasıl 4 bardak yiyosun nerdeyse 4 kase eder maşallah ben yoğurdu çok severim yine de günde iki kaseden çok yediğim olmadı, o da biri yemeğin yanındadır yani :) bide her gün 1 bardak süt içiyorum, yetmiyo mudur acaba kramp giriyorsa doktordan destek iste bence canım, topicte çoğunluk ağrı ve kramplar için kullanıyor çünkü.. Yediklerin de şifa olsun inşallah sana da bebişe de

Ben de dayanamıyorum turşuya, öyle 3defa fln da değil, 1 küçük kavanoz şu 4 ayda yedim heralde ev yapımı tuzsuz olandan yiyorum bende. Ve aynen o gün fazladan su içmeye çalışıyorum, daha doğrusu turşu içiriyor zaten :) hamilelikte dikkat edilecek şeylerin %90ına uyuyorum, arada bu tarz kaçamaklar da sıkıntı oluşturmaz inşallah bebişime

Zaten dr kalsiyumla magnezyum takviyesi yapar canim.bende kullaniyorum.birseyi fazla tuketince tiksinirim bende.tiksinip hic yiyememektense bence azar azar tuket

Yaaa sormaa canim ben haftasonu gozumu acamadim o bas agrisindan gözlerim sisti taa o kadr siddetliydiii ama tansiyon olcmedim hic alakasi yoktr heralde
Basin agridiginda tansiyonuna baktir canim onlem amacli.bazen birbiriyle baglantili olabiliyor.

Arada kacamaklardan hic birsey olmaz canim.tabi hersey dozunda.

Geçmiş olsun canım ben de 3 4 hafta önce atlattım, mutlaka geçmiş mi diye de tahlil yaptır tatlım ilerleyen günlerde.. Bide kızlar bu enfeksiyonun çabuk geçmesi için ve olmaması için, tuvalette çok iyi yıkanmak ve çok çok iyi kurulanmak önemli.. Şuan vücudumuz bu tarz bakteri, mantar vs.ye normalden daha açık.. Rabbim şifa versin bi an önce

Teşekkür ederim canım evet bende öyle düşünüyorum cumaya kendi doktorumda kontrolüm var ondan tekrar isterim tahlil çok şükür rahat uyudum bu gün gece çok sık tuvalete kalkıyorum

Balikesir korfez canim.burhaniye
Ohh ohhh misss bzde buralarda curuyelim ankarada dogdum buyudum bugunme sonsuz sukur ama artik boguluyorum.. bzde boyle iliman yerleri cok istiyoruz esimle dogayi da cok severiz ankarada disari cikalim dedigmzde tek gidilen yerler avm artik kurumus kokmus gollerimizde bizi kesmiyor bakalim nasip..

Gözün aydın canım kızın hayırlı olsun nisamelek canım senin oğlunda hayırlı olsun. Sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Artık kafaya koydum bu gidişimde doktor söylemese bile bende idrar tahlili yaptırcam. İşkillendim bende. En azından rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…