bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben erkekler daha cabuk belli olur diye biliyorum aslinda ama insaallah dedigin gibi olur canim :))
Bir kiz bir oglum olsa oohhh ne guzel

oh süper olur. takım tamamlanır :) bende öyle duymuştum. çünkü söyle düşünüyorum benim doktorum ablamdan biliyorum çok garantici bir doktor. ben çok şaşırdım nasıl söylediğini. çok emin olmuş olmalı ki hemen söylesin. ablamın da oğlu var mesela ona çok geç söylemişti ve ablam bile gördü artık pipiyi dr hala emin misin öylemi dir sence falan diyordu :) rabbim gönlündekini sağlıklı olarak verir inşallah. benimki her ultrasonda bıngıl bıngıldı hiç durduğunu görmedim. belkide ondan kolay tahmin edebildi.

merhaba ^.^ ben 15.haftada kız olduğunu öğrendim net bir şekilde. ben henüz hissedemiyorum sadece her ultrasonda çok hareketli olduğunu gözlemleyebildim. eli kolu hiç durmuyor. aynı ben ^.^ ama annelik tecrübelerini yaşamış kişilerden edindiğim bilgilere göre yaşadıklarımı anlatınca sadece tatlı yediğimde pıt pıt pıt şeklinde karnımda o anda seğirme oluyor. sanırım o hissetmekse yinede mutlu oluyorum tabi. sende oluyor mu hiç?

arkadaslar cümleten hayırlı ramazanlar diliyorum.

bu sene oruç tutmak aklımdan bile geçmedi. çnkü bebeğimiz artık bizim yediğimiz besinler dogrultusunda gelişiyorlar ve bu kdar uzun saatler aç ve susuz kalmak istemedim. cesaret edemedim.

oruç tutan ve ye tutmak isteyen arkadaslar doktorunuza mutlaka danısın .

Oruc tutmanın farz olmadığı durumlar nelerdir?

1- Yolculuk

2- Hastalık

3- Gebelik ve çocuk emzirmek

4- Yaşlılık

5- Aşırı açlık ve susuzluk

6- İkrah

yani sonradan kaza edebiliyoruz.

sağol canım merakla randevu tarihini bekliyorum :)

Canım çarşamba inşallah öğrenirsin cinsiyeti. Benim ilk bebekte 20. Hafta falan hissetmiştim canım daha erken bence. Ama ramazan geçmeden hissedersin inşaallah

Selam kızlar, mutlu haftalar.. Hayırlı ramazanlar..

Basılsınız neler yapıyorsunuz.. Ben bugün halsizim, yoksa birsürü işim var. Süpürülmesi gereken ev, yıkanması gereken çamasırlar, ütülenmesi gereken kurumuşlar, yürünmesi gereken yollar. Hoff yani :) ben ise yattım tv izliyorum:)

Yarın ögle öncesi kontrolümüz var, bakalım bizim oğluş nasıl:) bu aralar sürekli pır pır içinde hareketli umarım herşey yolundadır.

Cuma günü saglık ocagındaki hemşire aradı tetenoz için doktorumun fikrini sordu. Mecbur değilmiş, doktorum isterse yapacakmış. Yarın soracağım bakalım. Sizin tetenoza bakışınız nedir?

Ayyy herkeze ismarlariz kuzum bnm sikinti yokk
Sağol canım benim canım çekmedi zaten ben acı baharat yiyorum tatlı ekşi pek istemiyorum. Protein acı baharat bunlar favorim bu aralar. Bol su ile tabiiki. @ Nilke isim vermim çatır çutur ses çıkarandan diyince beni bi gülme aldı ondan yazdım.

Slm arkadaşlar farkli doktorlara gittiğiniz oldu mu hic? Ben hep özele gidiyordum bir de devlete gideyim dedim ama kafam karıştı. Gecen çarşamba özele gittim Dr adet döngüsüne gore 15+2desin ama gelişim 16+2 dedi ve cinsiyeti erkek dedi. 2gun sonra devlete gittim. O da 14. Haftadasin dedi canımı sıktı. Cinsiyet için 2hafta sonra gel dedi. Özele gittigimi de söylemedim. Yüzüne bile bakmiyo zaten devlette.

Canım bende perşembe gittim sağlıkocağında tatanoz sordular. Ben ilk bebişe 5 li yaptırdım artık ömür boyu korunurmuşum. Aşı kartımı baktı oraya not aldı olmıcam. Doktorum yapılması gerekli dedi. Aşı kartını görünce oda tmm artık gerek yok dedi.

Bende halsizim canım çamaşır benimde var yıkanarak. Sanki elimdemi yıkıcam ama makinaya atcak dermanım yok. İftara yemek çorba yapılacak bende tık yok inan.allah yardımcımız olsun:)

My moonlight canım mrb sende başkente gidiyorsun herhalde 3 lü test ve ayrıntılı ultrasonun ücretini biliyormusun?
Canım 3lü gerek görmedi doktorum bilmiyorum. Ayrıntılı ise muayene ücreti ödicem ek ücret almıyor doktora sordum. Bazı doktorlar radyologa gönderiyormuş ben kendim bakıyorum dedi. Bende sizin bakmanız taraftarıyım dedim. Sende mi başkente gidiyorsun canım.

Canım Nilke çok teşekkür ederim. Arada bir yaxıyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum buraya yazdığımda. Dikkat ediyorum bişey yapmamaya çalışıyorum. Sonrası allah a emanet Bu arada 3lü 4 lü tarama yaptırdınız mı?

Canım canını sıkma. Özelinde dediği doğrudur. Devlette usgler eski iyi göstermio sonra geride diyorlar. Ben acile gittim bi gün sanciyla banada geride dediler üzüldüm kendi doktoruma gittim yok öyle birşey o usg eski o yüzden yanılmıştır dedi.

Evet Feyza hnma gidiyorum 3 lü yaptirmasanda olur ama ayrıntılıyı yaptır dedi kendimi yapıyor bilmiyorum sormayı unuttum sen hangi dr gidiyorsun?

Sağ ol canim :) birde burada yazilanlari okuyorum. İlk gebeligim olduğu için tecrubesizim bu ayrintili ultrason falan nedir? Ne zaman girmek gerekiyor? Ben 2li test yaptirmadim 3lü için de kararsızım

Evet Feyza hnma gidiyorum 3 lü yaptirmasanda olur ama ayrıntılıyı yaptır dedi kendimi yapıyor bilmiyorum sormayı unuttum sen hangi dr gidiyorsun?
Bende feyza hn. Gidiyorum. 2li sonuçları söylerken temiz çıkmış 3 lü 4 lü test yapmayalım dedi. Ayrıntılı için randevu alırken belirt 2 randevu al dedi. Çünkü uzun sürüyormuş 30 dk falan. Ben bakıcam dedi. Ücreti sordum sadece 1 muayene ücreti ek ödeme yok dedi. Bukadar. 18 Haziran randevu merakla bekliyorum bakalım.

Tamam canım çok iyi bende o gün gitmeyi düşünmüştüm belki karşılaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…