- 19 Mart 2015
- 719
- 1.185
- 63
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #22.341
Geçmiş olsun canım moralini yüksek tutmaya çalış bebiş etkilenmesin. Senin yerinde olsam bir doktora daha görünürdüm bazı doktorlar moral bozmak için almışlar diplomayı sankiHayırlı Ramazan' lar annecikler. Benim kanamalar hala devam ediyo tam bitti artık heralde diyorum iki gündür yok diyorum hop yine en baştaki gibi Başlıyo. Cumartesi kontrolüm vardı plasenta previa ddi doktor bundan önce çıkar yukarı demişti ama bu sefer tamamen kapatıyo çıkçak gibi durmuyo dedi. İlişki ve yürüyüş yasakladı araçla git nereye gideceksen dedi. Cumartesiden beri yatıyorum evde bugün işede gitmedim allahtan kendi ailemle kendi işimi yapıyorumsa hem işimde rahatım gerekirse giderim gerekirse gitmem çok şükürama çokk tedirginim habire Ağlıyorum. Doktor erken doğum tiski var ddi ne kadar erken peki 33-35 37 ortalama hangi hafta hafta krsin bişey söyleyemyiz ddi iyice asabım bozuldu. Çok affedersiniz psikolojik mi me bilmem sürekli kan kokusu gliyo burnuma.en büyük korkum erken doğumNilke sen bu konuda daha bilgilisin senin ki totalismi erken doğum genelde ne zaman oluyor. Bu mübarek ayda duanızda bizleri de eksik etmeyin nolur
Canım 2 li temizse doktorlar diğerlerine gerek yok diyor zaten sen yinede sor. Ayrıntılıyı mutlaka yaptır. Çünkü bebeğinin saçından başlayıp ayak parmaklarına kadar bütün organlara bakıyorlar. Bi sorun çıkarsa önlem almaya çalışıyorlar. İnşallah bişey çıkmaz. 20+ da bakıyorlar genelde ama 21 22 23 haftalarda da oluyor.Sağ ol canim :) birde burada yazilanlari okuyorum. İlk gebeligim olduğu için tecrubesizim bu ayrintili ultrason falan nedir? Ne zaman girmek gerekiyor? Ben 2li test yaptirmadim 3lü için de kararsızım
Benimki sabah 9 da canım:) seninki :)Tamam canım çok iyi bende o gün gitmeyi düşünmüştüm belki karşılaşırız
Almadim daha randevu canım ama ilçeden gittiğim için 10-10.30 gibi alıyorum hepBenimki sabah 9 da canım:) seninki :)
Anladim canim Allah razı olsun inşallah o zamana memlekette olurum da rahat rahat yaptiririm.Canım 2 li temizse doktorlar diğerlerine gerek yok diyor zaten sen yinede sor. Ayrıntılıyı mutlaka yaptır. Çünkü bebeğinin saçından başlayıp ayak parmaklarına kadar bütün organlara bakıyorlar. Bi sorun çıkarsa önlem almaya çalışıyorlar. İnşallah bişey çıkmaz. 20+ da bakıyorlar genelde ama 21 22 23 haftalarda da oluyor.
Canim sen ogrendinmi bebisinin cinsiyetini saglikla kalin
Bugun biraz aceleye geldi yaNilke benim alt karin bolgemde agri var dun idrarimi yaparken yanma vardi monurol ictim gece cok sukur sabah yanma bitmisti ama bugun surekli agri var sezeryan bolgemde napsam bilemedim erkene ceksem mi randevuyu annemde karnin buyuyo ondan diyo canim skldi cok
Èvet cnm gtmek gerekiyor. Bnde de enfeksiyon çıktı antibiyotik munorol Şase ictm bugün çok kasık ağrılarım var yarına randevu aldm gidicem bi de miyom var bnde acaba onlar mi ağrı yapıyor bilemedm.sanki adet olcakms biraz snra gibi bi ağrı. 2 tane sezeryan oldm bn ameliyt yüzünden biri daha 1 sene oldu sezeryan yerm de ağrıyor sanırım.Tatlım canını sıkma. Biliyorsun ben hamilelikte tedbirden yanayım. Tedbirin zararı olmaz da iyinserliğin olur. O yüzden ben yine pek çok arkadaşımızdan farklı olarak, yat dinlen geçer, rahat ol demeyeceğim, evet beklemeden doktora git diyeceğim. İdrarda yanma, ağrı enfeksiyon belirtisi zaten. Kendince ne kadar tedavi edebildiğini bilmezsin. Karın büyüdükçe ağrılar oluyor, ama hangi ağrının ne olduğunu kesin ayırt edemeyiz ki. Lütfen kuzucum bir randevu alıp gidiver.
Benimde canim hic tatli istemio kuzum aci tuzlu eksuSağol canım benim canım çekmedi zaten ben acı baharat yiyorum tatlı ekşi pek istemiyorum. Protein acı baharat bunlar favorim bu aralar. Bol su ile tabiiki. @ Nilke isim vermim çatır çutur ses çıkarandan diyince beni bi gülme aldıondan yazdım.
Tamam kuzum aksam acile gidiyim esime soyleyim deTatlım canını sıkma. Biliyorsun ben hamilelikte tedbirden yanayım. Tedbirin zararı olmaz da iyimserliğin olur. O yüzden ben yine pek çok arkadaşımızdan farklı olarak, yat dinlen geçer, rahat ol demeyeceğim, evet beklemeden doktora git diyeceğim. İdrarda yanma, ağrı enfeksiyon belirtisi zaten. Kendince ne kadar tedavi edebildiğini bilmezsin. Karın büyüdükçe ağrılar oluyor, ama hangi ağrının ne olduğunu kesin ayırt edemeyiz ki. Lütfen kuzucum bir randevu alıp gidiver.
İyiki isim vermedinayy çok güldüm baş harfi m kız herkes anladı yaaaa çatır çutur muş
Canım bende perşembe gittim sağlıkocağında tatanoz sordular. Ben ilk bebişe 5 li yaptırdım artık ömür boyu korunurmuşum. Aşı kartımı baktı oraya not aldı olmıcam. Doktorum yapılması gerekli dedi. Aşı kartını görünce oda tmm artık gerek yok dedi.
Bende halsizim canım çamaşır benimde var yıkanarak. Sanki elimdemi yıkıcam ama makinaya atcak dermanım yok. İftara yemek çorba yapılacak bende tık yok inan.allah yardımcımız olsun:)
Tamam kuzum aksam acile gidiyim esime soyleyim de
Selam kızlar, mutlu haftalar.. Hayırlı ramazanlar..
Basılsınız neler yapıyorsunuz.. Ben bugün halsizim, yoksa birsürü işim var. Süpürülmesi gereken ev, yıkanması gereken çamasırlar, ütülenmesi gereken kurumuşlar, yürünmesi gereken yollar. Hoff yani :) ben ise yattım tv izliyorum:)
Yarın ögle öncesi kontrolümüz var, bakalım bizim oğluş nasıl:) bu aralar sürekli pır pır içinde hareketliumarım herşey yolundadır.
Cuma günü saglık ocagındaki hemşire aradı tetenoz için doktorumun fikrini sordu. Mecbur değilmiş, doktorum isterse yapacakmış. Yarın soracağım bakalım. Sizin tetenoza bakışınız nedir?
Ben kötü kötü bakıyorumEski koşullar olsa neyse de, şimdi daha steril hastaneler ki burda çoğumuz özel hastanede yapacağız doğumlarımızı. Vücuda öyle ya da böyle bir şekilde mikrop veriliyor. Bizim ya da bebişin bunu nasıl tolere edeceğimiz belli değil ki. Kabızlıktan, migrenden, hazımsızlıktan çatlıyoruz da, hapı yutarız korkusuyla, tek bi hapı yutmuyoruz. Doktorun gerek yok diyosa, tetenoz iğnesine de "süpürülmesi gereken ev, yıkanması gereken çamasırlar, ütülenmesi gereken kurumuşlar, yürünmesi gereken yollar"a takındığın tavrı takınacaksın
Èvet cnm gtmek gerekiyor. Bnde de enfeksiyon çıktı antibiyotik munorol Şase ictm bugün çok kasık ağrılarım var yarına randevu aldm gidicem bi de miyom var bnde acaba onlar mi ağrı yapıyor bilemedm.sanki adet olcakms biraz snra gibi bi ağrı. 2 tane sezeryan oldm bn ameliyt yüzünden biri daha 1 sene oldu sezeryan yerm de ağrıyor sanırım.
Tamam kuzum aksam acile gidiyim esime soyleyim de
Tamam cnm haber veririm. inşallah bi sorun yoktur.çok korktm bugün ilk defa bu kadar ağrım oldu.dün bel ağrısından duramadım bugün de karnm kasiklarmÇok geçmiş olsun canım, yarına randevu aldığın iyi olmuş. İnşallah her şey yolundadır. Bizi mutlaka haberdar et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?