bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım moralini yüksek tutmaya çalış bebiş etkilenmesin. Senin yerinde olsam bir doktora daha görünürdüm bazı doktorlar moral bozmak için almışlar diplomayı sanki

Sağ ol canim :) birde burada yazilanlari okuyorum. İlk gebeligim olduğu için tecrubesizim bu ayrintili ultrason falan nedir? Ne zaman girmek gerekiyor? Ben 2li test yaptirmadim 3lü için de kararsızım
Canım 2 li temizse doktorlar diğerlerine gerek yok diyor zaten sen yinede sor. Ayrıntılıyı mutlaka yaptır. Çünkü bebeğinin saçından başlayıp ayak parmaklarına kadar bütün organlara bakıyorlar. Bi sorun çıkarsa önlem almaya çalışıyorlar. İnşallah bişey çıkmaz. 20+ da bakıyorlar genelde ama 21 22 23 haftalarda da oluyor.

Anladim canim Allah razı olsun inşallah o zamana memlekette olurum da rahat rahat yaptiririm.

Canim sen ogrendinmi bebisinin cinsiyetini saglikla kalin

Çok sağol cnm hep birlikte inşallah
Maalesef cinsiyetmzi kesinlestremedk
Çarşamba kontrolum var bakalm.İnşallah kesinlestrrz artık.
Baya da karisiorz ikinci gittiğim doktor erkek de olablr gibi diyince artık eşim kedimizi kızım Die sevmemi istemio.bebek duyuyo kafası karışır gibisinden baya gulusuyrz yani :)

Herkese merhaba. Uzun süredir yazmadım. Biz 15+5 olduk artık bugün ve kesin olarak erkek dedi doktorumuz. Uykulu halim gitti çok şükür bir de şu bulantı, tiksinme olaylarım biraz daha hafiflese çok güzel olacak. Göbek de iyice çıkmaya başladı bizim :) Geçen hafta çamaşırımda leke gördüm. Dokturumu aradım. Hemen gel deyince apar topar gittim. Önümüzdeki 5-6 hafta boyunca mümkün olduğunda yürüme, istirahat et, ev işi falan birşey yapma dedi. Kendimi çok yorduğum zamanlar olabilirmiş. Korkma ama benim de bilgim olsun dedi. Plesentam tam yerine oturmamış o yüzden olmuş ama bebek çok iyi dedi. O yüzden geçen haftadan beri yaptığım tek şey işe gidip gelmek. İş yerinde bile kalkmıyorum nerdeyse yerimden. Bu arada 2'li taramamız da güzel çıktı çok şükür. Sizler de iyisinizdir umarım. Hepinize oğlum ve benden kocamaaaan öpücükler

Tatlım canını sıkma. Biliyorsun ben hamilelikte tedbirden yanayım. Tedbirin zararı olmaz da iyimserliğin olur. O yüzden ben yine pek çok arkadaşımızdan farklı olarak, yat dinlen geçer, rahat ol demeyeceğim, evet beklemeden doktora git diyeceğim. İdrarda yanma, ağrı enfeksiyon belirtisi zaten. Kendince ne kadar tedavi edebildiğini bilmezsin. Karın büyüdükçe ağrılar oluyor, ama hangi ağrının ne olduğunu kesin ayırt edemeyiz ki. Lütfen kuzucum bir randevu alıp gidiver.

Èvet cnm gtmek gerekiyor. Bnde de enfeksiyon çıktı antibiyotik munorol Şase ictm bugün çok kasık ağrılarım var yarına randevu aldm gidicem bi de miyom var bnde acaba onlar mi ağrı yapıyor bilemedm.sanki adet olcakms biraz snra gibi bi ağrı. 2 tane sezeryan oldm bn ameliyt yüzünden biri daha 1 sene oldu sezeryan yerm de ağrıyor sanırım.

Benimde canim hic tatli istemio kuzum aci tuzlu eksu

Tamam kuzum aksam acile gidiyim esime soyleyim de

Aynen canım Allah yardımcımız olsun :)
Ayyy daha dün kalp atışı duycaz ikili falan derken bugün ayrıntılı zamanı konusuyoruz :) yakındır doğum konuşmamız. Çok heyecanlııı benim ayrıntılı da iki hafta sonra salı günüü

Ben kötü kötü bakıyorum Eski koşullar olsa neyse de, şimdi daha steril hastaneler ki burda çoğumuz özel hastanede yapacağız doğumlarımızı. Vücuda öyle ya da böyle bir şekilde mikrop veriliyor. Bizim ya da bebişin bunu nasıl tolere edeceğimiz belli değil ki. Kabızlıktan, migrenden, hazımsızlıktan çatlıyoruz da, hapı yutarız korkusuyla, tek bi hapı yutmuyoruz. Doktorun gerek yok diyosa, tetenoz iğnesine de "süpürülmesi gereken ev, yıkanması gereken çamasırlar, ütülenmesi gereken kurumuşlar, yürünmesi gereken yollar"a takındığın tavrı takınacaksın

Ya açıkcası benimde tavrım o bakalım doktorum ne diyecek ona güveniyorum sözünü dinlicem ama yaptıgım araştırmalar özelde steril bir ortamda dogum olacaksa çokta gerekli olmadığı yönünde.. Doktorum illa ısrar ederse mantıklı bi gerekce istiycem :) hatta hastaneniz yeteri kadar steril değilde mi istiyorsunuz şeklinde ignelemeyi bile düşünüyorum:) hoş büyük iyi bir üniversite hastanesi ama olsun

Çok geçmiş olsun canım, yarına randevu aldığın iyi olmuş. İnşallah her şey yolundadır. Bizi mutlaka haberdar et lütfen

Tamam kuzum aksam acile gidiyim esime soyleyim de

Tatlım eşin 6'ya yetişirse, kendi doktorun da uygunsa ona git bence. Bayındırın acilinde kadın doğumcu oluyor mu? TOBB'da, Memorial'da filan yok ama Acıbadem'de var. Zekai Tahir Burak'ın doktorları orda nöbetçi oluyorlar, aklında bulunsun. Sana biraz uzak ama, Bayındıra kadar geliyosunuz nasıl olsa. Bayındırla Acıbademin arası Konya yolundan max. 10 dak.

Çok geçmiş olsun canım, yarına randevu aldığın iyi olmuş. İnşallah her şey yolundadır. Bizi mutlaka haberdar et lütfen
Tamam cnm haber veririm. inşallah bi sorun yoktur.çok korktm bugün ilk defa bu kadar ağrım oldu.dün bel ağrısından duramadım bugün de karnm kasiklarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…