bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben inşallah Çarşamba gidicem ama çatlamak üzereyim artıııııık 25 kasımlılar biraz utangaç çıktı galiba
Kiz valla beni sinir etti alti karanlikta kalmis cocugun hic bisi gozukmuyodu var mi kizlar oneriniz ne yiyim ne iciyim gitmeden usg ye haydi oneri istiyom kizlarrrrr bu bebis bayramdan once gosterecek ben anlamam

İnşallah çıkar kötü düşünme Arkadaşımın çıktı. Sen yat bol bol etkisi oluyormuş çıkmasına. Allah büyüktür.

Kiz valla beni sinir etti alti karanlikta kalmis cocugun hic bisi gozukmuyodu var mi kizlar oneriniz ne yiyim ne iciyim gitmeden usg ye haydi oneri istiyom kizlarrrrr bu bebis bayramdan once gosterecek ben anlamam
Ha ha ha çok güldüm kız Allah iyiliğini versin bu bebişler gösterecek o pipileri kukuları anneler isyanda

Çikolata ye ve vişne suyu iç ve kesinlikle aç gitme canım. Ben son kontrole aç gitmiştim pek hareket etmiyordu doktor çocuğu aç mi bıraktın annesi dedi direk

Seninki daha erkenci benim ki hasta ya ondan biraz daha gecikti:) geçmiş olsun tansiyonun düşmüştür dikkat et kendine.sanada hayırlı ramazanlar tatlım Evet 6 gün sonra paşayı öğrencez inşallah 18 i de benim ayrıntılı var inşallah güzel geçer muayeneler ramazan ramazan benseniyerim randevu ne zaman artık bi siz kaldınız sanırsam hadi artık doğsun şunların totoşuna bi şaplakda benden

Babalar gununde esimin is yerine cicek gondermek istiyorum ya da cikolata ama diger caliaanlara karsi ayip olur mu gorgusuz gibi mi oluruz bilemiyorum.
Neden ayip olsun hem onlara ikram eder. Evlilik yıl dönümünde kek buketi göndermiştim herkes yesin diye hava yapmıştı.

Canm bnm de yoğun bi bel ağrım kasik ağrılarım var yolculuk yaptıgm ixin oldu sanıyordum ama normal herhlde.sirtim da çok agriyor.
Kuzum internette araştırdığım kadarı ile normal, birde benim ağrım başlamadan önce hava sıcak olduğu için pencere açık yatıyoruz gecelik vardı üstümde üzerim açılmış annem üşütmüş olabilirsin dedi. Bilmiyorum artık Allahım korusun meleklerimizi

Hah saplagi yiycek totosuna minik bi isirik bide hee ya benseniyerim ve ben kaldik bi tek iyi mi benim ayrintili da bayram sonu kuzum hayirlisi bakalim

Hayatım göstermeye niyetliyse gösterir yok göstermicekse olmuyo işte. Çikolata benseniyerim de işe yaramadı. Ama sen yinede şansını dene çikolata ye. Seninki göstercek inşallah

Çikolata ye ve vişne suyu iç ve kesinlikle aç gitme canım. Ben son kontrole aç gitmiştim pek hareket etmiyordu doktor çocuğu aç mi bıraktın annesi dedi direk
Yok saat 2 de randevum ogle yemegimi yerim giderim cikolata yerim dedigin gibi ayyy bide totosunu donduyse orda isyan ederim heralde insallah gosterir ay

Hayirli ramazanlar canlar niyetli olan varmi bana doktorum yasak dedi bende esimi sahura kaldirdim yemegini hazirladim hopp yataga gittim dun pazara gittim migren atagim basladi bugun insallah gecer hemen az once magnezyum ictim hemencik iyi olurum insallah saglikla kalin canlar

Kuzum benim Allah kabul etsin gecmis olsun fistigim insallah hemen gecer

Canım öncellikle lütfen sakin ol. Çok fazla üzüntü, stres, kötüye odaklanmak en sağlıklı gebelikleri bile riske atar. Allah esirgesin. Doktorun biraz aceleci davranmış teşhis koymanta ve plasenta yukarı çıkacak gibi durmuyor derken. 21. haftadan sonra plasenta previa teşhisi konuyor. Otuz küsürlü haftalarda plasentaları yukarı çıkanlar var. Erken doğum hepimizin korkusu, ama yine plasenta previa totalis olup 38-39'da doğum yapanlar da var. Her ihtimale karşı 28. haftada ciğer geliştirici iğne vurduklarında, Allah korusun bebek erken gelse de, küveze bile gerek kalmayabiliyor. Doktorun tüm yasaklarına harfiyen uy ve sürekli yat lütfen. Banyodan sonra ayaklarını yukarı kaldır, o şekilde biraz uzan. Sıcak suyla duş alma, kabız olma ve fazla oturma. Plasenta previa totaliste anne de risk altında. Kendine iyi bakman lazım. Bak ne güzel Ramazan ayındayız, bolllca dua et. Allahın izniyle her şey düzelir. Rabbim zamanında, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Amin ecmain
Not: Burnuna gelen koku tabi ki psikolojik. Rahat ol, Allaha sığın

Mk
Hayrli ramazanlar canm bn niyetlenmstm ama tutamadım çok ağrım oldu adet olcak gbi otrdum agladm çok korktm süt ictm su içtim tatlı bsyler yedim geçti ağrım hemen

Kislar sekerim dusmus fena oldum oturdum annem hurma yedirdi kendime cok zor geldim valla dikkat edin emi cok sicak bu arada hayirli ramazanlar bitanelerimm

Bitanecim çok geçmiş olsun. Hani hiç aç kalmayacaktın, sürekli sağlıklı atıştırmalıklar yiyecektin öğün aralarında? Daha çok dikkat et beslenmene lütfen. Sık sık da dinlen fırsat buldukça. Sana da hayırlı ramazanlar tatlım, teşekkürler

Kuzum bende tutamıyorum idrarda lökosit çıktı çok su içmem gerek doktor tutma dedi. Çok zoruma gitti gece bekledim uyumadım eşime sofra hazırladım ona eşlik ettim sabah namazını bekledik ama niyet edemedim eşlerimize hizmet ettiğimiz için bizde sevap alırız tutmuş kadar inşallah. Allah borçlarımızı ödemeyi nasip etsin. Migreninede şifa versin Allah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…