- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #22.281
Kiz valla beni sinir etti alti karanlikta kalmis cocugun hic bisi gozukmuyodu var mi kizlar oneriniz ne yiyim ne iciyim gitmeden usg ye haydi oneri istiyom kizlarrrrr bu bebis bayramdan once gosterecek ben anlamamBen inşallah Çarşamba gidicem ama çatlamak üzereyim artıııııık 25 kasımlılar biraz utangaç çıktı galiba
İnşallah çıkar kötü düşünme Arkadaşımın çıktı. Sen yat bol bol etkisi oluyormuş çıkmasına. Allah büyüktür.Hayırlı Ramazan' lar annecikler. Benim kanamalar hala devam ediyo tam bitti artık heralde diyorum iki gündür yok diyorum hop yine en baştaki gibi Başlıyo. Cumartesi kontrolüm vardı plasenta previa ddi doktor bundan önce çıkar yukarı demişti ama bu sefer tamamen kapatıyo çıkçak gibi durmuyo dedi. İlişki ve yürüyüş yasakladı araçla git nereye gideceksen dedi. Cumartesiden beri yatıyorum evde bugün işede gitmedim allahtan kendi ailemle kendi işimi yapıyorumsa hem işimde rahatım gerekirse giderim gerekirse gitmem çok şükürama çokk tedirginim habire Ağlıyorum. Doktor erken doğum tiski var ddi ne kadar erken peki 33-35 37 ortalama hangi hafta hafta krsin bişey söyleyemyiz ddi iyice asabım bozuldu. Çok affedersiniz psikolojik mi me bilmem sürekli kan kokusu gliyo burnuma.en büyük korkum erken doğumNilke sen bu konuda daha bilgilisin senin ki totalismi erken doğum genelde ne zaman oluyor. Bu mübarek ayda duanızda bizleri de eksik etmeyin nolur
Ha ha ha çok güldüm kız Allah iyiliğini versinKiz valla beni sinir etti alti karanlikta kalmis cocugun hic bisi gozukmuyodu var mi kizlar oneriniz ne yiyim ne iciyim gitmeden usg ye haydi oneri istiyom kizlarrrrr bu bebis bayramdan once gosterecek ben anlamam
Çikolata ye ve vişne suyu iç ve kesinlikle aç gitme canım. Ben son kontrole aç gitmiştim pek hareket etmiyordu doktor çocuğu aç mi bıraktın annesi dedi direkKiz valla beni sinir etti alti karanlikta kalmis cocugun hic bisi gozukmuyodu var mi kizlar oneriniz ne yiyim ne iciyim gitmeden usg ye haydi oneri istiyom kizlarrrrr bu bebis bayramdan once gosterecek ben anlamam
Seninki daha erkenci benim ki hasta ya ondan biraz daha gecikti:) geçmiş olsun tansiyonun düşmüştür dikkat et kendine.sanada hayırlı ramazanlar tatlım Evet 6 gün sonra paşayı öğrencez inşallahOhooo uyandirmaz mi saat 8 de acti gozunu baykus kiliklitemizlikcim de geldi kuzum 9 da basladi bende utu yapiyim dedim nerdeyse surda bayilacaktim yarida kestim aksam ustu yine devam ederim hayirli ramazanlar bitanem benim bu aradaaaaaa 6 gun sonra buyuk gunnnnnnnn
Neden ayip olsun hem onlara ikram eder. Evlilik yıl dönümünde kek buketi göndermiştim herkes yesin diye hava yapmıştı.Babalar gununde esimin is yerine cicek gondermek istiyorum ya da cikolata ama diger caliaanlara karsi ayip olur mu gorgusuz gibi mi oluruz bilemiyorum.
Aynen grev yapacam bu defada gostermesse hastanenin onunde yatacaaaamHa ha ha çok güldüm kız Allah iyiliğini versinbu bebişler gösterecek o pipileri kukuları anneler isyanda
Kuzum internette araştırdığım kadarı ile normal, birde benim ağrım başlamadan önce hava sıcak olduğu için pencere açık yatıyoruz gecelik vardı üstümde üzerim açılmış annem üşütmüş olabilirsin dedi. Bilmiyorum artık Allahım korusun meleklerimiziCanm bnm de yoğun bi bel ağrım kasik ağrılarım var yolculuk yaptıgm ixin oldu sanıyordum ama normal herhlde.sirtim da çok agriyor.
Hah saplagi yiycek totosuna minik bi isirik bide hee yaSeninki daha erkenci benim ki hasta ya ondan biraz daha gecikti:) geçmiş olsun tansiyonun düşmüştür dikkat et kendine.sanada hayırlı ramazanlar tatlım Evet 6 gün sonra paşayı öğrencez inşallah18 i de benim ayrıntılı var inşallah güzel geçer muayeneler ramazan ramazan benseniyerim randevu ne zaman artık bi siz kaldınız sanırsam hadi artık doğsun şunların totoşuna bi şaplakda benden
Hayatım göstermeye niyetliyse gösterir yok göstermicekse olmuyo işte. ÇikolataKiz valla beni sinir etti alti karanlikta kalmis cocugun hic bisi gozukmuyodu var mi kizlar oneriniz ne yiyim ne iciyim gitmeden usg ye haydi oneri istiyom kizlarrrrr bu bebis bayramdan once gosterecek ben anlamam
Yok saat 2 de randevum ogle yemegimi yerim giderim cikolata yerim dedigin gibi ayyy bide totosunu donduyse orda isyan ederim heralde insallah gosterir ayÇikolata ye ve vişne suyu iç ve kesinlikle aç gitme canım. Ben son kontrole aç gitmiştim pek hareket etmiyordu doktor çocuğu aç mi bıraktın annesi dedi direk
Insallah babasi gibidir cikolata yiyince hoplar ziplar kuzucum benimHayatım göstermeye niyetliyse gösterir yok göstermicekse olmuyo işte. Çikolatabenseniyerim de işe yaramadı. Ama sen yinede şansını dene çikolata ye. Seninki göstercek inşallah
Kuzum benim Allah kabul etsin gecmis olsun fistigim insallah hemen gecerHayirli ramazanlar canlar niyetli olan varmi bana doktorum yasak dedibende esimi sahura kaldirdim yemegini hazirladim hopp yataga gittim dun pazara gittim migren atagim basladi bugun insallah gecer hemen az once magnezyum ictim hemencik iyi olurum insallah saglikla kalin canlar
Kuzum benim Allah kabul etsin gecmis olsun fistigim insallah hemen gecer
Hayırlı Ramazan' lar annecikler. Benim kanamalar hala devam ediyo tam bitti artık heralde diyorum iki gündür yok diyorum hop yine en baştaki gibi Başlıyo. Cumartesi kontrolüm vardı plasenta previa ddi doktor bundan önce çıkar yukarı demişti ama bu sefer tamamen kapatıyo çıkçak gibi durmuyo dedi. İlişki ve yürüyüş yasakladı araçla git nereye gideceksen dedi. Cumartesiden beri yatıyorum evde bugün işede gitmedim allahtan kendi ailemle kendi işimi yapıyorumsa hem işimde rahatım gerekirse giderim gerekirse gitmem çok şükürama çokk tedirginim habire Ağlıyorum. Doktor erken doğum tiski var ddi ne kadar erken peki 33-35 37 ortalama hangi hafta hafta krsin bişey söyleyemyiz ddi iyice asabım bozuldu. Çok affedersiniz psikolojik mi me bilmem sürekli kan kokusu gliyo burnuma.en büyük korkum erken doğumNilke sen bu konuda daha bilgilisin senin ki totalismi erken doğum genelde ne zaman oluyor. Bu mübarek ayda duanızda bizleri de eksik etmeyin nolur
Hayrli ramazanlar canm bn niyetlenmstm ama tutamadım çok ağrım oldu adet olcak gbi otrdum agladm çok korktm süt ictm su içtim tatlı bsyler yedim geçti ağrım hemenHayırlı ramazanlar kızlar
Ben sizi çok özlüyorum internetsizlik çok kötü takip edemiyorum burayı
Bu arada niyetlenen var mi? Ben bi ara tutsam mi dedim ama dün benim yaramaz hiç hareket etmedi çok korkuttu beni sonra kiprasti çok şükür esimde izin vermedi zaten doktor da izin vermedi. İnşallah oruç tutamasakta hayırlısıyla geçiririz ramazani
Kislar sekerim dusmus fena oldum oturdum annem hurma yedirdi kendime cok zor geldim valla dikkat edin emi cok sicak bu arada hayirli ramazanlar bitanelerimm
Simdi baktim babalar gunu pazara denk geliyor.
Kuzum bende tutamıyorum idrarda lökosit çıktı çok su içmem gerek doktor tutma dedi. Çok zoruma gitti gece bekledim uyumadım eşime sofra hazırladım ona eşlik ettim sabah namazını bekledik ama niyet edemedimHayirli ramazanlar canlar niyetli olan varmi bana doktorum yasak dedibende esimi sahura kaldirdim yemegini hazirladim hopp yataga gittim dun pazara gittim migren atagim basladi bugun insallah gecer hemen az once magnezyum ictim hemencik iyi olurum insallah saglikla kalin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?