bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tamam cnm haber veririm. inşallah bi sorun yoktur.çok korktm bugün ilk defa bu kadar ağrım oldu.dün bel ağrısından duramadım bugün de karnm kasiklarm

Allah esirgesin kuzum seni de bebeğini de. Meryem suresini okur musun, hem iyi gelir, hem seni de bebeği de korur.

Tamam kuzum bi bakayim biraz kabizligimda var onun agrisi da var yaa

Kizlar carsamba, cuma, pazar gunune iftara misafir cagirdim hepsi de kalabalik olacak. Allah im boyle gunlerde kolayligini verir diye dusundum. Ama bende menu ozurlulugu var. Carsamba annem,yengem,halam,kuzenim,kuzenim,esi gelecek ne yapsam ne etsem fikirlerinize acigim. Cuma kaynanam, kayinpeder, gorumce,esi gelecek pazar evli ciftler gelecek 3 cift. Bugun de temizzlik yaptim simdi bitti. Fikirlerinizi bekliyorum menu olarak

Benim babam boyle ozel gunlere karsi oldugu icin hic babalar gunu kutlamasi yapmadik. Neyse ki suan senden ogrendim.

Boşver kuzucum artık miniğinle bol bol kutlarsınız babacığın babalar gününü. Onlar da senin anneler gününü kutlar inşallah uzuuunnn uzun seneler
Not: Benim babam da pek önemser böyle şeyleri. Korkudan bir kaç kez erken kutlamışlığım bile var

Çok erken bence 20. Hafta dolmadan yapmamislardi bana

Canım çok güzel fikirler verebilirim ama arkadaşların canı çekebilir. Sürekli yatmak zorunda ve yalnız arkadaşlar var bilemedim şimdi

Karnıyarık , çorba ,pilav salata,hoşaf
İçli köfte ,çorba,fındık lahmacun,salata
Köfte, pilav,çorba, barbunya,salata
Fırında tavuk ,çorba ,pilav,köz patlıcan-biber-domatez salatası,hoşaf

Ben 15+5'teyim ve ailem de sağlıkçı üstelik. İlk aşımı yarın olacağım ben aile hekimim de böyle söyledi doktorum da bunu onayladı. Bu gibi durumlarda kendimiz karar vermemiz çok doğru değil bence ya da fikir almamız. İnsanlar tıp okumuş mesleklerinde bir yerlere gelmiş insanlar sonuçta. Oluruna bırakmak akışına bırakmak onlar ne diyorsa onu yapmak daha uygun diye düşünüyorum ben. Buna en doğru cevabı verecek doktoronuz bence. Kadın Doğum doktorunuza sordunuz mu bunu? Daha bugün konuştum doktorumla yaptırabilirsin aşını dedi

kızlar idrarımda lökosit ve bakteri yüksek çıkmış, enfeksiyon var anlaşılan. doktorumla da görüşemedim canım çok sıkıldı.

Çok geçmiş olsun canım, sıkma canını. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu sık görülür. Tahlil yaptırdığın çok iyi olmuş. Hemen tedaviye başlarsınız, bişiyciğin kalmaz, merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…