bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Insallah biran once sifa bulursun.
Ben magnezyumuda coraspirinide duzenli iciyorum ama su bas agrisi ne icsem gecmiyor agri kesici cok siddetlenince aliyorum ama hiccccc fayda yok.mahvediyo bu agrilar beni

Kiz valla beni sinir etti alti karanlikta kalmis cocugun hic bisi gozukmuyodu var mi kizlar oneriniz ne yiyim ne iciyim gitmeden usg ye haydi oneri istiyom kizlarrrrr bu bebis bayramdan once gosterecek ben anlamam

Önce sakin olacaksın ve dondurma yiyeceksin, isim vermiimm, hani şu ısırırken çatır çutur sesi çıkandan

bende decavıt kullanıyorum bı de ferro verdı ama nasıl kullanıldıgını yazmamıs eczacı bılmıorum. decavıt ınanılmaz bulantı yapıo

Canım çok geçmiş olsun. Benim de dün çok ağrım ve batmalarım oldu. Kasığın iki tarafında ve göbeğime doğru. Çok korktuk biz de. Çok şükür bu sabah hafifledi. İşe başladın mı sen?

Kiz valla beni sinir etti alti karanlikta kalmis cocugun hic bisi gozukmuyodu var mi kizlar oneriniz ne yiyim ne iciyim gitmeden usg ye haydi oneri istiyom kizlarrrrr bu bebis bayramdan once gosterecek ben anlamam
Ben cikolata yeyip girdim ama fayda etmedi
Kizimda hicbi sey yemeden girmistim, 14 haftalikken göstermisti.
O an bebisin keyfine bagli bence canim :)

Babalar gununde esimin is yerine cicek gondermek istiyorum ya da cikolata ama diger caliaanlara karsi ayip olur mu gorgusuz gibi mi oluruz bilemiyorum.

valla bence çok mantıklı. bir arkadaş yazmış sanırım pazara geliyormuş, evde de verebilirsin onun ağzından bir mektup ile. bende yapsam fena olmaz çünkü eşim anneler gününde beni unutmadı sayesinde ilk anneler gününde annelik duygusunu içimde hissettim. şimdi ben bir şey yapmazsam çok ayıp olur dimi ama ^.^ bence çok mantıklı.

Ben cikolata yeyip girdim ama fayda etmedi
Kizimda hicbi sey yemeden girmistim, 14 haftalikken göstermisti.
O an bebisin keyfine bagli bence canim :)

hala belli değilse ki çok zaman olmuş erkek olabilir canım. kızlar dediğin gibi daha hızlı belli oluyor yani doktor daha çok emin oluyormuş. erkek de tahmin biraz daha zor diyorlar. benim minnak 15. haftada belli oldu. zaten kız olacağı çok hareketli olmasından belliydi de ben doktor demeden umutlanmak istememiştim. bence kısa sürede seninki de belli olur diye düşünüyorum.

Hayırlı Ramazanlar.Ben gün içinde çok su içiyorum.Ve midemde sürekli bulantı ve yanma var.Bu sene tutamiycam maalesef.İnşallah eşlerimize hazırladığımız sofraların sevabını alırız canım.

Ben erkekler daha cabuk belli olur diye biliyorum aslinda ama insaallah dedigin gibi olur canim :))
Bir kiz bir oglum olsa oohhh ne guzel

Kislar sekerim dusmus fena oldum oturdum annem hurma yedirdi kendime cok zor geldim valla dikkat edin emi cok sicak bu arada hayirli ramazanlar bitanelerimm

Çok geçmiş olsun canım oluyor arada bende de özellikle iş yapınca dikkatli ol tatlım yat dinlen hamileyiz biz bunun tadını çıkaralım değilmi :)

Bugun biraz aceleye geldi ya Nilke benim alt karin bolgemde agri var dun idrarimi yaparken yanma vardi monurol ictim gece cok sukur sabah yanma bitmisti ama bugun surekli agri var sezeryan bolgemde napsam bilemedim erkene ceksem mi randevuyu annemde karnin buyuyo ondan diyo canim skldi cok

Hayırlı ramazanlar kızlar, bu sene çogumuz tutamıcaz sanırım bende tutmadım çalışıyorum sabahta erken kalkıyorum zorlanırım diye ama eksiklik oldu içimde sanki sanki rabbim affetsin kazasını nasip etsin inşallah oğlumdada ramazana denk gelmiştim 4. ayım bitmişti tutmuştum 2002 yılında :) ilk defa iftardan sonra hareketlerini hissetmiştim karnım doydu oğluşumda hareketlendi

kasık ağrılarım benimde çok oluyor, özellikle bu aralar. bir yer süpüreyim belim başlıyor ardından. bazen kasık ağrılarımı regli öncesi ağrıları gibi hissediyorum. çalıştığım için pek dinlenemiyorum ama dinlenince geçiyor gibi. zaman hayırlısı ile geçsin istiyorum, zor süreçler tabi bir o kadarda muhteşem ^.^ rabbim bu mübarek günlerde bizleri bebişlerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin. cinsiyetini öğrenemeyen pambık annelere de doktorları bir an önce söylesin inşallah. aminnnnnnnnnnn...

amin canım inşallah benim minik kuşumda arkasını dönmüştü son kontrolde 12.haftada dr kıza benziyo demişti 14.haftadada arkası dönüktü kıza benziyo dedi bakalım hayırlısı :)

Ben hissediyorum canim ama 2. Cocugum senin biraz daha vaktin var kuzum 1 ay sonra hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…