bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar idrarımda lökosit ve bakteri yüksek çıkmış, enfeksiyon var anlaşılan. doktorumla da görüşemedim canım çok sıkıldı.

Canını sıkma canım bendede lökosit çıktı doktorumu aradım munorol iç ve günde 2.5 lt su iç geçer dedi. Bakteri için antibiyotik verir sanırım doktoruna bi git. Geçmiş olsun.

Canım bende seninle aynı fikirdeyim benim ikinci gebeliğim aşının bi zararı olsa vermezlerdi. Bişeyde olmadı aşı oldum ilk hamileliğimde. Ayrıca ameliyat yada doğumda bişey olsa allah korusun yani. çocuğunda bizimde sağlığımız için önemli bence. En temiz hastanede bile herşey olabilir. İzlediğimiz haberlerden ders almalıyız. Ben tatanoz aşısının vurulmasından yanayım.

Aa ankara da mısın. Cukurambar koru da Aydan Biri yapıyor. Yorumlara bir bak. Çok ovgü alıyor.
Evet cesaret lazım haklısın.
Aydan Biri yi biliyorum çok beğeniyorum ama çok pahalı ücretleri
Canım biz bir can sen iki can taşıyorsun. Dayanmazsın tutarsan. Bir de migrenin varmış üstelik. Ben oruç tutmuyorum ama arkadaşlar oruçlu diye çok rahat su içemedim bugün o bile baş ağrısı yaptı
bende decavıt kullanıyorum bı de ferro verdı ama nasıl kullanıldıgını yazmamıs eczacı bılmıorum. decavıt ınanılmaz bulantı yapıo
Kahvaltıdan 10 15 dk önce içiyorum yoksa nasıl bi ilaçsa midem ters yüz oluyor

Ferro mu ymkten once

Kizlar doktorumu aradim boyle boyle yanma vardi monurol ictim ama bugun idrar yaparken surekli agri giriyo alt karin bolgesine aksam acilden idrar vereyim mi yoksa 1 hafta bekleyim mi randevumuzu dedim firca atti bana beni aramana gerek bile yok monurolu icmissin artik yapcak bisey yok dedi su ic bol bol dedi ve kapatti iyi gunler deyip hep boyle konusuo sert cabuk soyle sorunu aliyim diyo telefonda bida sakir sakir kanamam da olsa direk hastaneye gidicem kizlar aramiycam karsisinda nirmal bi hasta yok ki hamile bi kadin var daha yumusak olmali bence kadin dogumcular cok canim skldi agladim kotu bisi sormadim ki ben

Monuroldan sonra kultur alinmiyomus idrardan ama bunu daha yumusak bi dille soyleyebilir dr umuz evet cok iyi bilgili ama cok sert ben cok uzuldum zaten beni biliyosunuz aglak sulu goz bundan sonra asla bisi sormiycam kizlar

Canim benim doktorum da son gittigim de sorularima cevap vermemisti cok sibirlenmistim sonra belki kotu gunudur diye dusundum. Eger bi kereye mahsussa bu tavri onemseme.

Allah allah kuzum ya canını sıkma boşver bazen böyle hadsizler oluyır işte. Bende ilk hamilelik başında bi doç. A gidiyordum. Oda çok sancı kanama bile olsa bakamam acile git yoğunum derdi sadece randevu bakarmış. Telefon açtığımda tahlil sonuçları için telefona bile çıkmaz sekreteri akşam o çıkınca arardı. Bişey sorsam azarlardı sekreteri. Şimdi doktoru arayamam diye. Ozaman doktor çıkmadan ara sonuçlar için dimiama velhasıl çok uzatmayın değiştirdim doktoru 12. Hafta uzman doktora geçtim. Doç oldum diye havalanmış ötekisi. Bu gayet iyi. Her aradığımda ilgileniyor. Sekreter çıkmıyor artık telefona:)
Başkaları için üzme kendini ağlama gerekirse doktoru değiştir senin moralinden huzurundan önemli değil canım.

Monuroldan sonra kultur alinmiyomus idrardan ama bunu daha yumusak bi dille soyleyebilir dr umuz evet cok iyi bilgili ama cok sert ben cok uzuldum zaten beni biliyosunuz aglak sulu goz bundan sonra asla bisi sormiycam kizlar
Ah canım ya tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Sen sormasan aramadan Bike o doktorun umrumda olmaz. Eger bir kereliğine böyle davrandıysa boşver. Devam et kafana takma. Ama hep bu yapıdaysa değiştir gitsin. Bilgisiyle bilgisiyle bize fayda sağlamıyor ise bize ne. Ben doç û sildim soğuk ilgisiz yoğun diye. Uzman olsun güler yüzlü olsun ilgili olsun buna ihtiyacımızda var. Yarın doğumda güler Yüzle yardım etmeside önemli benim için. Önce ruhen iyi hissettirmeli sonra bilgisiyle yardım etmeli bence. Üzme kendini. Bu kadar duygusal olman sadece seni yıpratır.

Kuzu bende dr deistiriyim diyorum ama 16. Hf dan sonra dr deistirince drlar pek razi olmuyo 16 hf ya kadar olanlar tamamen muamma diyolar esimde bosver ayda bi goruyosun surda 5 ayin kaldi diyo bilmiyom kuzum cok yogun oldugundan mi aceba ama muayne de cok iyi davraniyo kuzum telefonda biraz ters

Aynen oyle kuzum iste bakalim esimle etraflica konusuyum olmazsa baska dr

Hımmm muayenede iyiyse ve güveniyorsan devam et madem. Ama canını sıkma canım değmez

Evet ablamin tup bebek dr u da oyleymis kuzum bosvrr diyo surda 5 defa daha gorcez takma yogun oluyolar telefinda gorusmek zorlarina geliyo diyo
Tmm canım değiştirme ozaman ama kafana takma başkaları için ne kendini nede bebişini üz. Bende biraz uyuyum iftara kadar canım malum sahura kadar uyumuyorum uyanmak daha zor geliyor. Hayırlı iftarlar. Gece burda olursanız laflarız kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…