bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Burda olurum kuzum esime kalkiyorum bende gozumu acabilirsem yazarim sende dinlen bebisin yorulmustur annesi

Allah razi olsun canlar ama basim catliyor gecmedi bu defa az once eczanedn parol getirttim ictim dayanilmiyor kiz kardesim enseme basima kremle masaj yapti yok kafayi yicem nasil bir agri rabbim kimseye yasatma boyle bir agri My moonlight canim gecmis olsun insallah atlatirsin canim rabbim cumlemize sifa versin bebislerimizde vaktinde kucaklarimiza nasip etsin rabbim.. ecmain

Amin canım inşallah sende atlatırsın. Benimki çok önemli bişey değil bol suyla geçermiş. Rabbim senin migreninin devamını versin inşallah.

Ayyyy devasını diyeceğime devamını demişim kusura bakma kuzum

bu decavıtı ıcsem bı dert ıcmesem bı dert ıcmeyınce vıcdanım rahat etmıo ıcınce de mıdem ......
Ben içmiyorum mide bulantılarım geçmedi hala bugün bulantı ilacını içmiyim dedim yine fenayım ne yapıcamı şaşırdım yaa

Ben ne olursa olsun guvenemem canim tetanozu olurum olur biter kafamda deli sorularla dolduramam her yer mikrop dolu sonucta

Canım ben son ayımda doktorum yurt dışına gittiği için başka doktora gitnek zorunda kaldım. Doktorun razı olmamak gibi bi alternatifi yok ki canım özele gidiyoruz sonuçta sen sıkma canını üzülme canım

Haklisin canim cok kotuyum bugun rabbim sifa versin cumlemize tatlim saglikla kalin...

Amin canım inşallah sende atlatırsın. Benimki çok önemli bişey değil bol suyla geçermiş. Rabbim senin migreninin devamını versin inşallah.
Ben hamilelikten once migren agrisiyla 5 gun ugrasiyordum inanilmaz bi agri ilac kesinlikle cozum degil bir anlik agriyi dindiriyor ama sonrasi daha siddetli agri olarak geri donuyor en iyisi karanlik sessiz bir oda da uyumak. Ilik bir dus ve elinizle masaj soguk ve sicak yememek.

Geri zekalıya bak yaa sınırım bozuldu anlatınca manyak mı ne boş ver o doktoru başkasına git herkes öyle yapsa bunlar mecbur daha kibar olmak zorunda kalır ne bunların havası, ben bir devlet , bir özel iki doktora birden gidiyorum özeldeki doktora ısınamadım onu bırakmaya karar verdim devletteki doktorum çok ilgili ve kibar biri ama devlette doğum yapmak pek istemiyorum özelde başka bir doktora daha gidecem onu da beğenmezsem devletteki doktorumla doğumu konuşacam kendimi devletteki doktorun yanında daha rahat hissediyorum bir tanıdık aracı oldu o doktora ama gittiğim zaman diğer hastalarıyla diyaloğuna da bakıyorum adam herkese karşı kibar hani tek olumsuz yanı devlet sende öyle kaba birinde devam etme canım

Aptal mı bu adam? Bayındır'ın böyle tavırlara hiç toleransı yoktur. Sırf bu yüzden ışık hızıyla atılan doktorlar biliyorum. Yakın bir arkadaşım orda doktordu. Sonra ayrılıp kendi muayenehanesini açtı. Demişti ki "Devlet hastanesinden gelip, ordaki gibi Hanım Hanım! diye hastaya muamele edersen, burda bir ay çalışamazsın. (Hanım hanım! ne demek yani demiştim, orda azarlıyolar ya hanım hanım diye o demişti). Kuzucum sana karşı hem kibar, hem ilgili olması lazım. Çok ahım şahım bir doktor değil zaten. Değiştir bence. Kurban olsun senin göz yaşına. Hamile kızcağıza tavrına bak. Denyo! Çok sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…