bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Monuroldan sonra kultur alinmiyomus idrardan ama bunu daha yumusak bi dille soyleyebilir dr umuz evet cok iyi bilgili ama cok sert ben cok uzuldum zaten beni biliyosunuz aglak sulu goz bundan sonra asla bisi sormiycam kizlar

Kuzucum o her sorunu cevaplamakla mükellef. Bayındır özellikle doktorların kartvizitlerine cep telefonlarını yazdırıyor ki, hasta her an ulaşabilsin. "Özel" hastane bu, hastasına da özel davranmalı.

Valla kuzum tulin hanima geceyim diyorum da esim sil bastan mi yapalim diyo ayda bi goruyon zaten muaynede bi ters davranisi da yok diyo bilmiom ki

Kuzucum o her sorunu cevaplamakla mükellef. Bayındır özellikle doktorların kartvizitlerine cep telefonlarını yazdırıyor ki, hasta her an ulaşabilsin. "Özel" hastane bu, hastasına da özel davranmalı.
Iste kuzum bende oyle dusunyorum ama bilmiyom bu defa da gidicm ondan sonra da baktim olmuyo tulin hanima direk

Selam kızlar. Oruç tutan arkadaşlar nasıl gidiyor dayaniliyor mu zor mu.
Bugün doktoruma gittim sordum kesinlikle olmaz dedi oruç için . Arada bir tutmak istiyordum artık cesaret edemem.
Cinsiyete doktor erkek dedi. Bir kizim vardı ve kızım erkek olmasını hiç istemedi. Neyseki şimdi mutlu. Değişme ihtimali var mı şimdi 14+5 iz. Baya görünüyordu ultrason da.

Niye muamma olsun ki, daha çok erken. Elinde test sonuçların var, onlarda da ultrason cihazı, neyin bilinmeziymiş bu? Boşver onları, daha başlangıçta sorumluluktan kaçandan hayır gelmez zaten.
Kuzum eğer değiştirmek istersen, Bayındırdan ayrılmış, çok tatlı dilli, çok ilgili, bilgili iki doktor tanıyorum. Birinin özel sigortalarla anlaşması var. Diğerini bilmiyorum.
Kardeşimin eşinin takibini yapıp, doğumunu da onlardan biri yaptırdı. Yıllardır iyi tanırım. Biraz yoğundur ama mutlaka geri dönüşü olur.

Yaaa kuzum biz is bankasi indirimi aliyoruz ya o yuzden bayindira devam etmem gerekiyo benim

Ben bugün tuttum cnm oruç.bigün tutup bigün tutmayym Diorm ama bakalım.rahat geçti bugün.mideme de şifa olur belki dedim.midem hamilelikte çok rahatszlandi çünkü.doktora sormayı düşünmyrm açıkçası cvp belli çünkü
Cinsiyeti degisenler duydum ama genelde kız denilenlr degiseblio.erkek diyince genelde degismio Die biliorm.hayrlsi olsn hakkımzda

Kııızzz dayanamadım açtım ben
Oy kuzum. Acmayaydin iyiydi ama biz kadinlar zaten merakliyiz hamileyken daha bi kabariyor bu duygu. Hosgeldi ramazan-ı serif. Iftardan sonra yuruyusler baslasin tabi benim gerof masa basinda uyuya kalmazsa. Acliga hic tahammulu yok isten gelip yatti ezana uyandiricam oruc accak.

Ne güzel ya tutmuşun. Haklısın evet diyen çıkmıyor pek.

Profil resmin pek dikkatimi çekti evde kedin mi var

Veee randevum sabah 11 de babamla gidicez kuzum veee esime supriz yapcam heycanliyim

Diğer annelerden daha güzelsindir, onlara ayıp olmasın diye kesmişlerdir tatlım. Çok güzel bir yazı olmuş, çok güzel ifadeler kullanmışsın canım, çok tebrik ederim.
Cok tesekkur ederim bende sana kuzum senin verdigin cesaretle dr deisikligi yaptim icim cok rahatladi ve

Valla kuzum tulin hanima geceyim diyorum da esim sil bastan mi yapalim diyo ayda bi goruyon zaten muaynede bi ters davranisi da yok diyo bilmiom ki

Tatlım eşin muayene olmuyor ki, sen oluyorsun, senin rahatın önemli. Üstelik artık kontrol sıklığı artacak, sonlara doğru her hafta gidilecek. Aslına bakarsan benim de doktoruma ulaşabildiğim zamanlar kısıtlı. Ama ben mecburum ona gitmeye, çünkü çok güveniyorum. Riskli gebeliklerde Türkiye'nin en iyilerinden. Ama benim doktorum bile, soğuk, mesafeli yapısına rağmen beni ilgiyle dinler, mutlaka yanıtlar.

Kuzum iptal ettim randevumu tülin hocaya gidicem eltimin oglunu dogurttu hem de cekiniyodum dr dan akintim var kasinti var demeye utaniyodum yaaa

Ohhhh çok iyi etmişsin. Önemli olan senin rahat etmen kuzum. Çok sevindim. İnnnşallah bunda rahat edersin. Senin için de, bebek için de hayırlı olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…