bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaaa kuzum biz is bankasi indirimi aliyoruz ya o yuzden bayindira devam etmem gerekiyo benim

Bayındır gayet iyidir zaten, düşüncesiz birine denk gelmişsin. Tülin Hanımı tanımıyorum, ama eminim öbüründen daha rahat edersin. Bastır Tülinciğimize bize pipiyi göster diye. Azıcık da gaz ver, "sizinle daha rahat ve güven içinde olacağımı düşündüğüm için sizinle devam etmek istedim. Eltimcim de sizden hep sevgi ve övgüyle bahseder" diye. Sonra ultrasonda bakarken anlatırsın merakını, "sen bari göster allaaasen şu pipiyi, biz topikçe çatlaycez bak" de.

Ahahahaaa gulme krizine girdim kiz Allah iyiligini versin insallah kuzum.sizi merakta birakmiycaz

Valla sayende kuzum rahatladim ve mutlu oldum inan

Kuzum çok şükür Allahıma o zaman beni vesile etmiş. Demek hayırlısı buymuş ki, mübarek günde bunu nasip etti. Çok mutlu oldum vallahi ben de rahatlamana, sevinmene. Ayyy eğer yatmak zorunda olmasaydım, yarın gelirdim Bayındıra seninle beklerdim.

Ay ama yazık naapsın, iftarla sahur aynı zamana denk geliyor nerdeyse. Günler çok uzun.
Oruç tutamasam da çok seviyorum Ramazanı. Akşam ezanı bile bi başka okunuyo sanki. Ay kıızz tekne orucu mu tutsak, öğleye kadar. Sahurda da yeriz bir güzel

Pazartesi kuzucum var daha belki plasentacik akilli akilli yukari cikar da 13 unde yanima gelirsinn

Bende sahurlari cok seviyorum yaaa annemlerle ne guzel sahur yapardik

Canim yahu ilkkez duydum tekne orucu ne ola ki?? Sahura yemezsem iyi olur ben 8 kilo aldim ya hamile kalali. Neyse ki yarim kilo vermisim bu hafta geri almim.

merhaba tatlım evet yağ daha kolay oluyor aslında badem yağını çok tavsiye eden var, ama ben lazere gidiyodum tüm vücuda, baya da azalma oldu, şimdi zaten ara verdim bide badem yağı sürüp zayıflayan tüyleri tekrar güçlendirmek istemedim palmersın yağının sprey başlık olması iyi, kokusu güzel :) kaşıntı yapmıyor bana canım ama benim cildim kuru biraz.. sadece banyodan sonra ıslakken süryüorum biraz bekleyip kurulanıyorum,fazlasını almış oluyosun heralde o da kaşıntıyı önlüyor.. bu kadar sürüp sürüştürüyoz inşallah işe yararlar

Canim yahu ilkkez duydum tekne orucu ne ola ki?? Sahura yemezsem iyi olur ben 8 kilo aldim ya hamile kalali. Neyse ki yarim kilo vermisim bu hafta geri almim.

Ben de son iki haftada nerdeyse bir kilo aldım. Bir gram veremiyorum. İyi maşallah canım, sen yarım kilo vermişsin.
Tekne orucu, çocuklara bir nevi sus payı vermek için, oruca alıştırmak için, büyüklerin uydurduğu, öğleye kadar tutulan oruç. Ben çocukken tuttururdum beni de sahura kaldırın, ben de oruç tutucam diye. Babaannem de bana çocuklar tekne orucu tutar diye, öğleye kadar oruç tuttururdu.
Bayyyılırdım ben de sahura kalkmaya Mcada . Hala da çok severim ama kalabalıkla yapılan, sahurlar gibisi yok

Son düzenleme:
Canım benimde aynı anlattığın gibi oldu sabah aynı şiddette devam etti ama sonra azaldı çok şükür, ağrı olan yerler şişti resmen etlendi gibi . Cuma günü başladım işe çok şükür iyi gidiyorum inşallah böylede giderim. Senin nasıl gidiyor?

İnşallah kuzum idrarın temiz çıkar, bu haftalarda ysşayacağız galiba böyle ağrılar insan ister istemez korkuyor ama benzer yaşayanları gördükçe de rahatlıyor. Bende idrar enfeksiyonu çıktı. Doktor bir antibiyotik birde tek kullanımlık toz şase ilacı verdi atlattım. Enfeksiyon varsa da her zaman başta öğrenmek iyi olur.o yüzden canını sıkma sakın ben düzenli heray enfeksiyona baktırıyorum.

Hayırlırri ramazanlar kızlarkimler ooruç tuttu bbakalımdoktora bu konuyu soran oldu mu ben ooruçtuttum devam eedeceğimiinşallah ama umarımbi zzararı olmaz
canım ben sordum, tahlillerime, şekerime vs baktı, istersen tutabilirsin ama önce bi kendini dene dedi, eğer tansiyon, şeker düşmesi, mide yanması vs.. kendini rahatsız hissedersen tutma dedi.. ben de hsonu denedim, saat 11.30 civarı artık açlık susuzluktan gözüm kararmıştı bile, çok çabuk acıkıyor bizim oğlan artık seneye kazalarını tutarız inşallah sağlıkla

canım geçmiş olsun, çok dua edelim inşallah.. çok dikkat et kendine ama sakın canını sıkma, moral çok önemli bebiş için.. bildiğim bi konu değil bişey diyemiycem ama 32. haftasında doğum yapan bi arkadaşım var, şimdi oğlu 5 yaşında, dünya sevimlisi ve sağlıklı.. Rabbim nasip ettikten sonra erken geç farketmez, sen o vakte kadar gereken herşeyi yap, gerisi yoluna girer inşallah

Maşallah, maşallah, maşallah canım. Hadi inşallah 40. haftaya kadar rahat, gezmeli tozmalı, çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

Kuzucum ben ağrılarım için acaba rahim kasılması mı diye endişe ettim. Sen de bi doltorunla görüş istersen, ağrı giren yerlerinin tonbiklemesi normal mi? Kasılma olmasın da, varsın etlensin göbişler

Ben de çarşamba doktora gidicem bakalım tatlım. Hala yatıyorum. Gidince şu ağrıları da sorucam, seni de bilgilendiririm.

ne kadar kalırsa kalsın bana kalırsa değiştir doktorunu. Hamilelik kolay birşey değil ve özel ilgi gerektiren birşey sonuçta bence. Ben çok araştırdım öyle buldum gittim doktoruma. Ne zaman arasak güzel güzel konuşur, whatsapptan birşey yazayım anında cevap yazar falan. İnanılmaz ilgili alakalı ve bir o kadar da güven veren ve rahatlatan biri. En son gittiğimde 10 günde 800 hasta baktığından bahsediyordu. Buna rağmen ilgi alaka güleryüz hiç gitmedi. Adam miyomun var ama dert etme halledicem ben onu diyo onu bile umursamıyorum nasıl olsa o halleder diye o derece güven veriyo insana. Hatta aletler daha yeni olduğu için başka bir hastaneye geçti. Yeni hastaneye başladıktan sonra ilk gittiğimde bir sekreter elinde kağıtlarla soruyordu önceden kendisine görünüyor muydunuz diye. Yemin ederim herkes evet önceki hastanede ona gidiyordum cevabını verdi. Yine sen bilirsin tabii ki ama ben doktorunu değiştir derim. Yazdıklarını okudukça şoka girdim gerçekten. Ben bir kere bile asık suratlı bile görmedim doktorumu çünkü.

kızlar benim de doktorum sen bilirsin dedi, aile hekimi mutlaka yaptır dedi.. yaptırmasam diye düşündüm önce.. sonra dedim şimdi ben yaptırmam, bizim oğlan da inadına evde arabada fln doğar ben de bu şans varken dedim riske girmeye değmez.. 2.5 yıl önce iş yeri şart koştuğu için yaptırmıştım, keşke bebiş yokken 5e tamamlasaymışım, hayatın her anında lazım olabilecek bişey çünkü.. şimdi niyet ettim bakalım 5e :) buarada beni 17. haftaya çağırdılar, sınavım olduğu için gidemedim, 18de ilk aşıyı vurulduk bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…