- 14 Mayıs 2016
- 946
- 2.590
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #22.441
Yaaa kuzum biz is bankasi indirimi aliyoruz ya o yuzden bayindira devam etmem gerekiyo benim
Ahahahaaa gulme krizine girdim kiz Allah iyiligini versin insallah kuzum.sizi merakta birakmiycazBayındır gayet iyidir zaten, düşüncesiz birine denk gelmişsin. Tülin Hanımı tanımıyorum, ama eminim öbüründen daha rahat edersin. Bastır Tülinciğimize bize pipiyi göster diye. Azıcık da gaz ver, "sizinle daha rahat ve güven içinde olacağımı düşündüğüm için sizinle devam etmek istedim. Eltimcim de sizden hep sevgi ve övgüyle bahseder" diye. Sonra ultrasonda bakarken anlatırsın merakını, "sen bari göster allaaasen şu pipiyi, biz topikçe çatlaycez bak" de.
Ayyyy çok heyecanlandımVeee randevum sabah 11 de babamla gidicez kuzum veee esime supriz yapcam heycanliyim
Valla sayende kuzum rahatladim ve mutlu oldum inan
Oy kuzum. Acmayaydin iyiydi ama biz kadinlar zaten merakliyiz hamileyken daha bi kabariyor bu duygu. Hosgeldi ramazan-ı serif. Iftardan sonra yuruyusler baslasintabi benim gerof masa basinda uyuya kalmazsa. Acliga hic tahammulu yok isten gelip yatti ezana uyandiricam oruc accak.
Pazartesi kuzucum var daha belki plasentacik akilli akilli yukari cikar da 13 unde yanima gelirsinnKuzum çok şükür Allahıma o zaman beni vesile etmiş. Demek hayırlısı buymuş ki, mübarek günde bunu nasip etti. Çok mutlu oldum vallahi ben de rahatlamana, sevinmene. Ayyy eğer yatmak zorunda olmasaydım, yarın gelirdim Bayındıra seninle beklerdim.
Bende sahurlari cok seviyorum yaaa annemlerle ne guzel sahur yapardikAy ama yazık naapsın, iftarla sahur aynı zamana denk geliyor nerdeyse. Günler çok uzun.
Oruç tutamasam da çok seviyorum Ramazanı. Akşam ezanı bile bi başka okunuyo sanki. Ay kıızz tekne orucu mu tutsak, öğleye kadar. Sahurda da yeriz bir güzel
Canim yahu ilkkez duydum tekne orucu ne ola ki?? Sahura yemezsem iyi olur ben 8 kilo aldim ya hamile kalali. Neyse ki yarim kilo vermisim bu hafta geri almim.Ay ama yazık naapsın, iftarla sahur aynı zamana denk geliyor nerdeyse. Günler çok uzun.
Oruç tutamasam da çok seviyorum Ramazanı. Akşam ezanı bile bi başka okunuyo sanki. Ay kıızz tekne orucu mu tutsak, öğleye kadar. Sahurda da yeriz bir güzel
Pazartesi kuzucum var daha belki plasentacik akilli akilli yukari cikar da 13 unde yanima gelirsinn
merhaba tatlımmerhaba ^.^ bende palmers kullanıyorum ona ek olarak bir badem yağı aldım sıkılmamak için, bir de yağ olduğu için kolayıma geliyor. senin yazını okuduktan sonra palmersin yağınıda almaya karar verdim. vucudum çok kuru değil ama nemli kalmasında fayda var. nasıl kaşıntı falan yapmıyor değil mi? ben palmersin kakao kremini de kullanıyorum ama emilimi zor ya üşendiriyor beni :)
Canim yahu ilkkez duydum tekne orucu ne ola ki?? Sahura yemezsem iyi olur ben 8 kilo aldim ya hamile kalali. Neyse ki yarim kilo vermisim bu hafta geri almim.
Canım benimde aynı anlattığın gibi oldu sabah aynı şiddette devam etti ama sonra azaldı çok şükür, ağrı olan yerler şişti resmen etlendi gibiCanım çok geçmiş olsun. Benim de dün çok ağrım ve batmalarım oldu. Kasığın iki tarafında ve göbeğime doğru. Çok korktuk biz de. Çok şükür bu sabah hafifledi. İşe başladın mı sen?
İnşallah kuzum idrarın temiz çıkar, bu haftalarda ysşayacağız galiba böyle ağrılar insan ister istemez korkuyor ama benzer yaşayanları gördükçe de rahatlıyor. Bende idrar enfeksiyonu çıktı. Doktor bir antibiyotik birde tek kullanımlık toz şase ilacı verdi atlattım. Enfeksiyon varsa da her zaman başta öğrenmek iyi olur.o yüzden canını sıkma sakın ben düzenli heray enfeksiyona baktırıyorum.bende de aynı şekilde ağrı var 3-4 gündür. özellikle sağ tarafımda. bazen kasıklarımda oluyor ağrı, bazen de biraz daha yukarıda göbeğime doğru ama hep sağda.hatta dün gece o kadar fazlaydı ki apandisit falan mı diye korktum. bugünağrım sağ bacağıma da vuruyor idrar verdim, inşallah bir şey çıkmaz.
canım ben sordum, tahlillerime, şekerime vs baktı, istersen tutabilirsin ama önce bi kendini dene dedi, eğer tansiyon, şeker düşmesi, mide yanması vs.. kendini rahatsız hissedersen tutma dedi.. ben de hsonu denedim, saat 11.30 civarı artık açlık susuzluktan gözüm kararmıştı bile, çok çabuk acıkıyor bizim oğlanHayırlırri ramazanlar kızlarkimler ooruç tuttu bbakalımdoktora bu konuyu soran oldu mu ben ooruçtuttum devam eedeceğimiinşallah ama umarımbi zzararı olmaz
canım geçmiş olsun, çok dua edelim inşallah.. çok dikkat et kendine ama sakın canını sıkma, moral çok önemli bebiş için.. bildiğim bi konu değil bişey diyemiycem ama 32. haftasında doğum yapan bi arkadaşım var, şimdi oğlu 5 yaşında, dünya sevimlisi ve sağlıklı.. Rabbim nasip ettikten sonra erken geç farketmez, sen o vakte kadar gereken herşeyi yap, gerisi yoluna girer inşallahHayırlı Ramazan' lar annecikler. Benim kanamalar hala devam ediyo tam bitti artık heralde diyorum iki gündür yok diyorum hop yine en baştaki gibi Başlıyo. Cumartesi kontrolüm vardı plasenta previa ddi doktor bundan önce çıkar yukarı demişti ama bu sefer tamamen kapatıyo çıkçak gibi durmuyo dedi. İlişki ve yürüyüş yasakladı araçla git nereye gideceksen dedi. Cumartesiden beri yatıyorum evde bugün işede gitmedim allahtan kendi ailemle kendi işimi yapıyorumsa hem işimde rahatım gerekirse giderim gerekirse gitmem çok şükürama çokk tedirginim habire Ağlıyorum. Doktor erken doğum tiski var ddi ne kadar erken peki 33-35 37 ortalama hangi hafta hafta krsin bişey söyleyemyiz ddi iyice asabım bozuldu. Çok affedersiniz psikolojik mi me bilmem sürekli kan kokusu gliyo burnuma.en büyük korkum erken doğumNilke sen bu konuda daha bilgilisin senin ki totalismi erken doğum genelde ne zaman oluyor. Bu mübarek ayda duanızda bizleri de eksik etmeyin nolur
Canım benimde aynı anlattığın gibi oldu sabah aynı şiddette devam etti ama sonra azaldı çok şükür, ağrı olan yerler şişti resmen etlendi gibi. Cuma günü başladım işe çok şükür iyi gidiyorum inşallah böylede giderim . Senin nasıl gidiyor?
ne kadar kalırsa kalsın bana kalırsa değiştir doktorunu. Hamilelik kolay birşey değil ve özel ilgi gerektiren birşey sonuçta bence. Ben çok araştırdım öyle buldum gittim doktoruma. Ne zaman arasak güzel güzel konuşur, whatsapptan birşey yazayım anında cevap yazar falan. İnanılmaz ilgili alakalı ve bir o kadar da güven veren ve rahatlatan biri. En son gittiğimde 10 günde 800 hasta baktığından bahsediyordu. Buna rağmen ilgi alaka güleryüz hiç gitmedi. Adam miyomun var ama dert etme halledicem ben onu diyo onu bile umursamıyorum nasıl olsa o halleder diye o derece güven veriyo insana. Hatta aletler daha yeni olduğu için başka bir hastaneye geçti. Yeni hastaneye başladıktan sonra ilk gittiğimde bir sekreter elinde kağıtlarla soruyordu önceden kendisine görünüyor muydunuz diye. Yemin ederim herkes evet önceki hastanede ona gidiyordum cevabını verdi. Yine sen bilirsin tabii ki ama ben doktorunu değiştir derim. Yazdıklarını okudukça şoka girdim gerçekten. Ben bir kere bile asık suratlı bile görmedim doktorumu çünkü.Kuzu bende dr deistiriyim diyorum ama 16. Hf dan sonra dr deistirince drlar pek razi olmuyo 16 hf ya kadar olanlar tamamen muamma diyolar esimde bosver ayda bi goruyosun surda 5 ayin kaldi diyo bilmiyom kuzum cok yogun oldugundan mi aceba ama muayne de cok iyi davraniyo kuzum telefonda biraz ters
Selam kızlar, mutlu haftalar.. Hayırlı ramazanlar..
Basılsınız neler yapıyorsunuz.. Ben bugün halsizim, yoksa birsürü işim var. Süpürülmesi gereken ev, yıkanması gereken çamasırlar, ütülenmesi gereken kurumuşlar, yürünmesi gereken yollar. Hoff yani :) ben ise yattım tv izliyorum:)
Yarın ögle öncesi kontrolümüz var, bakalım bizim oğluş nasıl:) bu aralar sürekli pır pır içinde hareketliumarım herşey yolundadır.
Cuma günü saglık ocagındaki hemşire aradı tetenoz için doktorumun fikrini sordu. Mecbur değilmiş, doktorum isterse yapacakmış. Yarın soracağım bakalım. Sizin tetenoza bakışınız nedir?
Kızlar ben şu an 17+3 um daha hareketlerini hissetmedim bebeğimin çarşamba günü için tetanos aşısı randevusu verdi sağlık ocağı ben erken oldugunu düşünüyorum .. bi 10 gün beklesem diyorum. Siz yaptıran var mi kaçıncı haftada??
Hayirlisiyla guzel haberler bekliyoruz senden saglikli sifali gebelik nasip etsin rabbim .. ecmainVeee randevum sabah 11 de babamla gidicez kuzum veee esime supriz yapcam heycanliyim
Profil resmin pek dikkatimi çekti evde kedin mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?