bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen kuzum yaaa cok ozluyorum eski ramazanlari

Kızlar 2 gün önce gece yatarken ben sağa yatıyorum bebek sağa ben solA yatıyorum bebek solA sanki altımda eziliyor gibi hissettim bir türlü uyuyamadim. Sonra bir yerde okumuştum Allah korusun bebeğin kalbi durursa ne tarafa yatsan o tarafa yigilirmis o ara harekette etmedi çok korktum. Çok şükür sonra hareket etti içim rahatladı. Sizde de böyle oluyor mu? Özellikle son bi kaç gündür egilirken secdeye giderken sanki sıkışıyor gibi oluyor korkuyorum

Korkma kuzum internete inanma sakin internete kalirsa hepimizi kanser yapar tovbe tovbe
Bebek buyuyor kuzum rahatsiz etmesi normal ada kemik gibi batardi bana sikinti etme kuzum

Korkma kuzum internete inanma sakin internete kalirsa hepimizi kanser yapar tovbe tovbe
Bebek buyuyor kuzum rahatsiz etmesi normal ada kemik gibi batardi bana sikinti etme kuzum
Ayy canım sorma vallahi öyle. Hele facebookta bir grup var hamilelikle ilgili hep saçma sapan şeyler okuyorum orda bilen de yazıyor bilmeyen de sonra korkuyorum. En iyisi hiç bakmamak ama dayanamıyorum işte

Onu bende merak ediyorum bende hurmayi cok tuketiyorum kan sekerimi bi tek hurma duzenliyo
Bi arkadaşım 36 Haftadan sonra bolca yemek lazım onun öncesinde günde 1 tane falan ye demişti ama ben dayanamıyorum. Başka bir arkadaşımdan 36 dan.sonra o kadar hurma yedi yine 40.haftada doğurdu açılma yApsa yapardı 1 ayda. Herkes bi şey diye ne yapacağımızı sastik Valla

Ben aksam en gec 11 de uyuyorum dayanamiyorum sabahta 8 gb uyaniyorum. Ama kahvalti sart canim kalkinca o sut icilecek o kayisi ve kuru uzum ceviz yenilecek bebek icin canim.

Yaa bende öok yiyorum hurmayı, her gün üç kadar yiyorum yemeyeyim mi??

Ayy canım sorma vallahi öyle. Hele facebookta bir grup var hamilelikle ilgili hep saçma sapan şeyler okuyorum orda bilen de yazıyor bilmeyen de sonra korkuyorum. En iyisi hiç bakmamak ama dayanamıyorum işte
Canim bakma pskolojin bozulur. Ne kadar olumsuzluk varsa hepsi hakkinda abuk subuk seyler yazilmis.

Amin kuzum hepimiz inşallah Benimde nasipse cumartesi günü kontrolüm. Birbirimizi haberdar ederiz, Allahın izniyle herşey yolundadır inşallah. Tombikleşmesi normal mi bilmiyorum içimi ferahlatan tek unsur sert şişlik değil bildiğin bıldır bıldır
tez zamanda Allahım seni de ayaklandırsın rahat rahat bebişinin alışverişlerini yapmayı nasip etsin

Valla yiyorum ben ayvaya denk gelsem onu da yerim ama nerden bulayım Ayvayı :)
Ben hamileligin ilk zamanlari ayvayi cok tukettim ama simdi canim cekiyor ama cok pahali kiyamiyorum paraya kizima birikim yapiyorum cunku. annelik cok guzel duygu benden once yavru geliyo.

Bizde de var bi dişi ben de düşünüyorum hep bebek doğunca tüyleri vs zor olacak. Bakalım. Kızım hep haşır neşir onunla zaten. Bebisle de alisacagiz sanırım.
çok seviyorum hayvanlar ve bebekler/çocuklar arasındaki ilişkiyi. Benim de iki tane kızım var koca ama küçük danalarım. Golden Retriever cinsi. Oğlum doğsun nasıl olacaklar çok merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…