bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canm senin ağrın da regl ağrısı gbi mi bnm hala geçmedi miyomdan mi enfeksiyon mj bilemiyrm yarın doktora gidicem
Yok kuzum adet sancisi gibi olsa rahim buyuyo der rahatlardim ama oyle degil oksurunce ve cis yaparken yel girmis gibi bi agri saplaniyo ve surekli alt karin bolgemde suan yok ama

Bir de ben hurmayi çok severim ve günde 6-7 tane yediğim oluyor. Ama hurma açılma yapıyormuş erken doğuma sebep oluyormuş doğruluk payı var mi?
canım ben de hurmayı çok seviyorum hamilelik boyunca yenmeli diyen de var son haftalar doğum için yenmeli diyen de.. ben her gün 2 tane yemeye çalışıyorum, sabahları hızla düşen şekerime de iyi geliyor :) doktorun verdiği hamilelikte yenmemesi gereken şeyler listesinde yok diye içime sindi ama açılma yapıyor diyenler de çok.. yiyorum ama aklım karışık net bişey duyan olursa bize de söylesin

Bir de ben hurmayi çok severim ve günde 6-7 tane yediğim oluyor. Ama hurma açılma yapıyormuş erken doğuma sebep oluyormuş doğruluk payı var mi?
Yanlis hatirlamiyorsam Kurani Kerimde bile geciyor dogumu kolaylastiriyormus.kavunda oyle diye biliyorum bizim burda sancisi gelen kadina kavun yedirilir ki kolay dogum olsun diye
Kizlar zirt birt çişe gitmem normal mi yaaa erken diil mi
Hem baskidan olabilir hemde enfeksiyondan olabilir.bi ara bende oyleydim gece surekli kalkardim simdi azaldi cok sukur.

Kizlar hurma yiyo musunuz siz .bir zarari yok bizim icin dimi kimeleri aciklik yapiyo fln diyovar mi boyle bisey

Meryem suresinde geciyor. dogum sancisi olan kadina tavsiye edilir kolay dogum olsun diye

Mmm gidince dr hanima bi soryyum.canim saoll

Bizde de var bi dişi ben de düşünüyorum hep bebek doğunca tüyleri vs zor olacak. Bakalım. Kızım hep haşır neşir onunla zaten. Bebisle de alisacagiz sanırım.

Cnm ben hamilelikte de zorlandım.malum düzenli taramak ve süpürge gerekio.ondan tıraş ettirdim.İyi geldi.bebek gelince inşallah yine kestreblrm bakalım.psikolojisi bozulur Die tıraş ettirmiodm.bi de çirkin olur die :) ama kızımda hiç umursamadı bende.o hâlâ dünyanın en güzel kedisiym havalrnda :) narkozada gerek olmadı.o sebeple çok korkmuorm artık bakimndn

Yanlis hatirlamiyorsam Kurani Kerimde bile geciyor dogumu kolaylastiriyormus.kavunda oyle diye biliyorum bizim burda sancisi gelen kadina kavun yedirilir ki kolay dogum olsun diye
Evet Kuranda sanırım toplam 24 ayette hurma geçiyormuş. Ama esas bizi ilgilendiren kısım sanırım Hz.Meryem'in doğum esnasında Allahın emri ile hurma ve su ile beslenmiş olması.. Bu ayeti doğumu kolaylaştırdığı şeklinde yorumluyorlarmış..

Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun... (Meryem Suresi, 23-26)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…