- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #22.501
Ben hayvanlari karsidaan sevenlerdenim.eve sokamam asla.tuhaf ama kediden cok korkarim.aniden karsima cikarsa kacicak delik ararim o dereceCnm ben hamilelikte de zorlandım.malum düzenli taramak ve süpürge gerekio.ondan tıraş ettirdim.İyi geldi.bebek gelince inşallah yine kestreblrm bakalım.psikolojisi bozulur Die tıraş ettirmiodm.bi de çirkin olur die :) ama kızımda hiç umursamadı bende.o hâlâ dünyanın en güzel kedisiym havalrnda :) narkozada gerek olmadı.o sebeple çok korkmuorm artık bakimndn
Tras iyi fikirmiş. Çok bakim ihtiyacı oluyor gerçekten. Cok cirkinlesiyorlar mi.Cnm ben hamilelikte de zorlandım.malum düzenli taramak ve süpürge gerekio.ondan tıraş ettirdim.İyi geldi.bebek gelince inşallah yine kestreblrm bakalım.psikolojisi bozulur Die tıraş ettirmiodm.bi de çirkin olur die :) ama kızımda hiç umursamadı bende.o hâlâ dünyanın en güzel kedisiym havalrnda :) narkozada gerek olmadı.o sebeple çok korkmuorm artık bakimndn
Evet cnm miyomlar büyüdü biri bebeğe yakındı bakalm ksmet imsallah bsy cikmazCanım miyom da ağrı yapar çok geçmiş olsun dikkat yinede
Bnm biri rahme arkasında 5 cm diğerleri rahim agznda 3 cm.dejenere oluyorms miyomlar iyi beslenmeyince acaba öyle mi oldu diye bu haftalarda oluyorms geneldeBenmde ara ara ağrı oluo.dediğin gibi miyom da olablr.çünkü hamilelikte miyom da büyüyorms.maalesef benmki biraz büyümüş bile.Allah tan rahim.dışında
Dogumu kolaylastirdigini belirtiliyor tefsirlerde.yinede suan icin az tuketmekde fayda varargonulll ben de tam ayeti bulup yazdım baktım sen de bana yazmışsın Meryem suresinde diye canım ama işte o bi yorum yani, orda açılmayı sağlar diye net bi sonuca varılır mı acaba
Geçmiş olsun canım benim öncekinde var demişti doktor şimdi doktora ben vardı falan demedim ,doktor da söylemedi deşelemiyorum yaniBenmde ara ara ağrı oluo.dediğin gibi miyom da olablr.çünkü hamilelikte miyom da büyüyorms.maalesef benmki biraz büyümüş bile.Allah tan rahim.dışında
En guzeli 3-6 ay arasi rahatlikla tuketmeli son haftalarda da dogum kolaylassin diye bolca tuketmeli.HURMA için şimdi nette şöyle bi daha dolaştım da bi diyetisyen şöyle demiş:
Hamilelik döneminde artan enerji ihtiyacı ve tatlı istediğini karşılayan en ideal besinlerden biri hurmadır. İçerisindeki folik asit (B9 vitamini) bebeğin beyin-sinir gelişimine yardımcı olarak, nöral tüp defektlerini önler. Ayrıca hurmada bulunan magnezyum minerali gebelik kramplarını azaltır. Hurma, hamilelikte ihtiyaç duyulan diğer bir önemli mineral olan demir de içermektedir. Ancak, gebelik şekeri olan kişiler hurmayı kontrollü tüketmelidirler. Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur.
Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler. Anne adayları, 38. haftadan sonra başlayarak günde 5-6 hurma tüketerek, daha kolay bir doğum yapabilirler.
Diyetisyen Kübra Bal
Sonuç: doktoruma sormaya karar verdim
Ben hayvanlari karsidaan sevenlerdenim.eve sokamam asla.tuhaf ama kediden cok korkarim.aniden karsima cikarsa kacicak delik ararim o derece
İnşallah çıkmaz bişe canım ama ağrı ondan olabilir doktoruna gittiğinde bir danışEvet cnm miyomlar büyüdü biri bebeğe yakındı bakalm ksmet imsallah bsy cikmaz
Tras iyi fikirmiş. Çok bakim ihtiyacı oluyor gerçekten. Cok cirkinlesiyorlar mi.
Bu ara bir de kısırlaştırma ihtiyacımız var. Eşim kıyamıyor ama yavrulatmayi düşünürsek beraber doğururuz artık.
Ayy ne tatlı çok severim ama şu tüy konusu rahatsız edici yoksa çok tatlılar yaaCnm sen böyle diyince eşimin yengesi aklıma geldi.yurtdisindan gelmislrdi.bizde kızımızı da alıp İzmir den Bursa ya onları görmeye gittik.meğer yenge kedilrdn korkarms.Balıkesir e gelmstk artık geri donemezdk.odaya kapatrz dedik.Neyse gidince cocuklr sevmek istedi yenge köşe bucak kaçtı vs.ama İran kedileri o kadar uysaldr ki cnm.o senden daha çok korkar.yenge Bunu farkedince yavaş yavaş korkusu gitti diyeym.Tabi fazla yakinlasamadilr biz ertesi gün döndük.bikaç Ay sonra yenge bana msj attı.Eve kedi almışlar.kızlar sana çok dua diolar sayende kedi aldık Die dedi.hemde İki tane birden almışlar :) istersen sana da misafirlige gelelm :) Bizim.kediciklrmz bağımlılık yapio
Sen misafirlige gel ama kedisiz... halama yazin torunlari birakiyor kedi boz oraya gittigimizde ben koltugun tepesinde ayakalrimda koltukda bana degmesin diye.yanima gelcek olursada basiyorum cigligi.Cnm sen böyle diyince eşimin yengesi aklıma geldi.yurtdisindan gelmislrdi.bizde kızımızı da alıp İzmir den Bursa ya onları görmeye gittik.meğer yenge kedilrdn korkarms.Balıkesir e gelmstk artık geri donemezdk.odaya kapatrz dedik.Neyse gidince cocuklr sevmek istedi yenge köşe bucak kaçtı vs.ama İran kedileri o kadar uysaldr ki cnm.o senden daha çok korkar.yenge Bunu farkedince yavaş yavaş korkusu gitti diyeym.Tabi fazla yakinlasamadilr biz ertesi gün döndük.bikaç Ay sonra yenge bana msj attı.Eve kedi almışlar.kızlar sana çok dua diolar sayende kedi aldık Die dedi.hemde İki tane birden almışlar :) istersen sana da misafirlige gelelm :) Bizim.kediciklrmz bağımlılık yapio
Bnm biri rahme arkasında 5 cm diğerleri rahim agznda 3 cm.dejenere oluyorms miyomlar iyi beslenmeyince acaba öyle mi oldu diye bu haftalarda oluyorms genelde
Geçmiş olsun canım benim öncekinde var demişti doktor şimdi doktora ben vardı falan demedim ,doktor da söylemedi deşelemiyorum yani
Ayy ne tatlı çok severim ama şu tüy konusu rahatsız edici yoksa çok tatlılar yaa
Sen misafirlige gel ama kedisiz... halama yazin torunlari birakiyor kedi boz oraya gittigimizde ben koltugun tepesinde ayakalrimda koltukda bana degmesin diye.yanima gelcek olursada basiyorum cigligi.
Esim gorumcem cok beslemis evde kedi ama bana gore degil.bacaklarima dolancak diye cok korkarim.
Ben evde kus bile bakiyorum ona vakit harciyamiyorum aldim bi kere annemlere verdim sonra.ben cocuklarima bkayim yeter.
Balikesire nereye gelmistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?