bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben hayvanlari karsidaan sevenlerdenim.eve sokamam asla.tuhaf ama kediden cok korkarim.aniden karsima cikarsa kacicak delik ararim o derece

gonulll ben de tam ayeti bulup yazdım baktım sen de bana yazmışsın Meryem suresinde diye canım ama işte o bi yorum yani, orda açılmayı sağlar diye net bi sonuca varılır mı acaba

Tras iyi fikirmiş. Çok bakim ihtiyacı oluyor gerçekten. Cok cirkinlesiyorlar mi.
Bu ara bir de kısırlaştırma ihtiyacımız var. Eşim kıyamıyor ama yavrulatmayi düşünürsek beraber doğururuz artık.

Arkadaşlar hurma kasılmayi arttırdığı için doğuma yakın çok tüketilmeli ama şimdilerde dikkatli olun. canim çok istedi ama Karnımda kasilma var diye korktum yiyemedim .

Benmde ara ara ağrı oluo.dediğin gibi miyom da olablr.çünkü hamilelikte miyom da büyüyorms.maalesef benmki biraz büyümüş bile.Allah tan rahim.dışında
Bnm biri rahme arkasında 5 cm diğerleri rahim agznda 3 cm.dejenere oluyorms miyomlar iyi beslenmeyince acaba öyle mi oldu diye bu haftalarda oluyorms genelde

HURMA için şimdi nette şöyle bi daha dolaştım da bi diyetisyen şöyle demiş:

Hamilelik döneminde artan enerji ihtiyacı ve tatlı istediğini karşılayan en ideal besinlerden biri hurmadır. İçerisindeki folik asit (B9 vitamini) bebeğin beyin-sinir gelişimine yardımcı olarak, nöral tüp defektlerini önler. Ayrıca hurmada bulunan magnezyum minerali gebelik kramplarını azaltır. Hurma, hamilelikte ihtiyaç duyulan diğer bir önemli mineral olan demir de içermektedir. Ancak, gebelik şekeri olan kişiler hurmayı kontrollü tüketmelidirler. Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur.
Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler. Anne adayları, 38. haftadan sonra başlayarak günde 5-6 hurma tüketerek, daha kolay bir doğum yapabilirler.
Diyetisyen Kübra Bal

Sonuç: doktoruma sormaya karar verdim

Benmde ara ara ağrı oluo.dediğin gibi miyom da olablr.çünkü hamilelikte miyom da büyüyorms.maalesef benmki biraz büyümüş bile.Allah tan rahim.dışında
Geçmiş olsun canım benim öncekinde var demişti doktor şimdi doktora ben vardı falan demedim ,doktor da söylemedi deşelemiyorum yani

En guzeli 3-6 ay arasi rahatlikla tuketmeli son haftalarda da dogum kolaylassin diye bolca tuketmeli.

Ben hayvanlari karsidaan sevenlerdenim.eve sokamam asla.tuhaf ama kediden cok korkarim.aniden karsima cikarsa kacicak delik ararim o derece

Cnm sen böyle diyince eşimin yengesi aklıma geldi.yurtdisindan gelmislrdi.bizde kızımızı da alıp İzmir den Bursa ya onları görmeye gittik.meğer yenge kedilrdn korkarms.Balıkesir e gelmstk artık geri donemezdk.odaya kapatrz dedik.Neyse gidince cocuklr sevmek istedi yenge köşe bucak kaçtı vs.ama İran kedileri o kadar uysaldr ki cnm.o senden daha çok korkar.yenge Bunu farkedince yavaş yavaş korkusu gitti diyeym.Tabi fazla yakinlasamadilr biz ertesi gün döndük.bikaç Ay sonra yenge bana msj attı.Eve kedi almışlar.kızlar sana çok dua diolar sayende kedi aldık Die dedi.hemde İki tane birden almışlar :) istersen sana da misafirlige gelelm :) Bizim.kediciklrmz bağımlılık yapio

Tras iyi fikirmiş. Çok bakim ihtiyacı oluyor gerçekten. Cok cirkinlesiyorlar mi.
Bu ara bir de kısırlaştırma ihtiyacımız var. Eşim kıyamıyor ama yavrulatmayi düşünürsek beraber doğururuz artık.

Bizden önce dogururlar cnm 2 ayda doguruveriolar :) bizimkisi de benm hamileliktn önce acayip kizismisti ama ben hamile kaldım Kız rahatladı resmen.kaç aydır sesi cikmio şükür.
Çok çirkinlesir Die bende korktum ama bana tatlı geldi.kafasını kesmedi veteriner bi de patilerini.çok tatlı oldu ayakkabı giymiş gibiydi.eşim hiç begenmedi ama ben çok sevdim çırpı bacak oldu :)

Ayy ne tatlı çok severim ama şu tüy konusu rahatsız edici yoksa çok tatlılar yaa

Sen misafirlige gel ama kedisiz... halama yazin torunlari birakiyor kedi boz oraya gittigimizde ben koltugun tepesinde ayakalrimda koltukda bana degmesin diye.yanima gelcek olursada basiyorum cigligi.
Esim gorumcem cok beslemis evde kedi ama bana gore degil.bacaklarima dolancak diye cok korkarim.
Ben evde kus bile bakiyorum ona vakit harciyamiyorum aldim bi kere annemlere verdim sonra.ben cocuklarima bkayim yeter.
Balikesire nereye gelmistiniz

Bnm biri rahme arkasında 5 cm diğerleri rahim agznda 3 cm.dejenere oluyorms miyomlar iyi beslenmeyince acaba öyle mi oldu diye bu haftalarda oluyorms genelde

Benmde en son 3 cm e yaklaşmıştı 2 Ay önce bakmsti. Bende bilemedm Siz söyleyince aklıma geldi Çarşamba randevum var doktora tekrar baktrym.sancı şeklinde de gelio arada.Hep rahim.büyüyordr Diodm ama kontrol altında olmakta fayda var

Geçmiş olsun canım benim öncekinde var demişti doktor şimdi doktora ben vardı falan demedim ,doktor da söylemedi deşelemiyorum yani

Rahim disindadir o zaman büyük ihtimal cnm.bende dışta oldgndn doktorlar Hemen goremio.8 9.haftada farketmsti Bunu da.bi bebek bi miyomumuz var demişti.sıkıntı olmaz inşallah cnmcm

Sağol cnm benm.balıkesir den geciyrz bursaya giderken mecburi istikamet olarak eşimin halası da beslioms kedi eşim de nefret ediodu kedilrdn.yıllar sonra zor ikna ettim aldık şükür ama şuan benden çok bağlı.ama Sadece İran kedilrne.Diğer kedilrdn yine eve sokmaz yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…