bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ohh ne güzel.benmde oğlum da vardı da maalesef kaybettik.Şuan ikinciyi almamak için zor tutuorm kendimi.bebisimiz bi gelsin bakalm bakalm artık :)
Oyy kayıp cok kötü bir oğluşum daha vardı benim husky idi ama o danam benim kasımda bıraktı gitti bizi hala toparlayamadık çok zor. Allah yokluklarını göstermesin onlarda evlat oluyo :/

Canım yukarda anlattıkların olmadı bende bilmiyorum ama ben namazı oturarak kılıyorum göbek çıkınca hakkaten sıkışıyor çocuk bence sende öyle yap. Sandalyede yada koltukta oturarak kılıyorum görmüşsündür yaşlılarda kılarken sandalyede secdeye tam yatılmıyır rahat olıyor.

Tras iyi fikirmiş. Çok bakim ihtiyacı oluyor gerçekten. Cok cirkinlesiyorlar mi.
Bu ara bir de kısırlaştırma ihtiyacımız var. Eşim kıyamıyor ama yavrulatmayi düşünürsek beraber doğururuz artık.
Selammm. Benim de bir kızım var. Düzenli traş ettiriyorum. Kafasını ve kuyruğunun ucunu ettirmezsen güzelliği devam ediyor. İlk başta bizde çelişkiye düştük kısırlaştırma konusunda ama sonra dayanılmaz hale gelince yaptırdık. Hiç korkulacak bir şey değilmiş. Traşı aksatmadan yaptır derim.

Ben aksam en gec 11 de uyuyorum dayanamiyorum sabahta 8 gb uyaniyorum. Ama kahvalti sart canim kalkinca o sut icilecek o kayisi ve kuru uzum ceviz yenilecek bebek icin canim.

Ohhh afiyet olsun canım, yarasın bebişe. Ben de kahvaltıda meyve, domates, peynir, yumurta yiyorum. Ara öğünlerde badem, fındık, kuru üzüm. Öğle yemeği bazen yiyorum. Akşama da eşim ne yapabildiyse ondan
Ben geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum. Sabah da 8'e doğru uyanıyorum. Gün içinde de çok nadir uyurum.

Günaydın kızlar

Dün ne başağrısı çktim Allahım çok fenaydı suyu az içtiğimden oldu galiba. Evde olsam belki ara ara oruç tutmayı denerdim ama çalışırken mümkün değil. Uzanamıyorsun bir kere, istediğin zaman dinlenemiyorsun. İnadına toplantı falan oluyor.

Hurma gebeler için çok faydalı. Ben ilkinde de bol bol yemiştim.

Benim detaylı 25 haziranda olacak.20 hafta biterken yani

süper o zaman bende hemen bir tane sipariş edip kullanmaya başlayayım. badem yağı maalesef kıl,tüy yapıyor hatta elimde kalanı kaşlarıma boca ediyorum :) teşekkür ederim canım tavsiyen için.

Amiiinn, çok teşekkürler bal ağızlım. Vaktiyle, sağlıkla, mutlulukla kavuşalım bebeciklerimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…