bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu bas agrilari nasil biticek artik.insani yapratiyor resmen.Allab sifa versin canim.
Benim detayli 21+da olcak bayramdan hemn sonra gidicem nasipse kendi dokrotum yapiyor

Canim gunaydin 20 + gidiliyor detayliya banada 20 hazirana aldirdilar randevuyu 20 + hafta olucam canim saglikla kalin
ben haftaya gidicektim 19+3 olacağım haftaya acaba 20+3 demi gitsem bilemedim?

Son düzenleme:
Ben hamileligin ilk zamanlari ayvayi cok tukettim ama simdi canim cekiyor ama cok pahali kiyamiyorum paraya kizima birikim yapiyorum cunku. annelik cok guzel duygu benden once yavru geliyo.

Ayyyy canım yaaa, içime battı. Al ye bitane. Kızının da canı istiyor belki. Allah onun kısmetini verir merak etme, kız çocuk bereketiyle gelir. Nefsine zulm etme hamile hamile. Dörde böl, üzerine limon sür streçle. Her gün bir iki dilim ye. Sonra canın istemez. Bir dolu meyve olacak artık zaten, onlar ayvayı aratmaz.

Herkese Merhaba,
Öncelikle Hayırlı Ramazanlar
Sizleri sürekli takip ediyorum. Ancak son sayfaya yetişemediğim için bir türlü yazmak kısmet olmamıştı. Benimde kısmetse kasım ayında kızım olacak. Dün kesinleşti. Artık son sayfaya ulaşamadan da olsa sizlerle paylaşmak istedim. Listeye beni de ekleyebilir misiniz? Sihirlidegnek (şehir: bursa yaş:31 Sat:05.02.2016 tdt: 12.11.2016 cinsiyet: kız ve ilk çocuk) Şimdiden çok teşekkürler...
Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Hosgeldin gunaydin massalah prensesine tatlim saglikla al kucagina insallah ilk bebismis saglikla kalin .. ecmain

Mcada gunaydin canim doktora gittinmi hayirli haberler saglikli sifali guzel haberler alirsin insallah saglikla kalin miniciginle ... ecmain

Ikra meyra Günaydın hemşerim nasılsın havalar nasıl adanada hayırlı ramazanlar
Gunaydin canim iyi olmaya calisiyorum su migren olmasa cok iyi olucam sen nasilsin tatlim hava burda sabaha kadar yagmur durmadi su an gunluk guneslik piril piril hava mis gibi saglikla kalin ....

Mcada A Antihindistancevizi ebyar urashaa
seyda61

Benim arkadaşım her gün her akşam sütle hurma yerdi üç beş tane. Zamanında doğum yaptı. Hz. Meryem hamileliğinde açlığını hurmayla giderirdi, bu yüzden hamilelikte hurma yemek hem faydalı hem sevap diye biliyordum. Fakat Meryem suresindeki şu ayetler biraz kafamı karıştırdı:
22. Böylece Meryem çocuğa gebe kaldı ve onunla uzak bir yere çekildi.
23. Doğum sancısı onu bir hurma ağacına yöneltti. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitmiş olsaydım!" dedi.
24. Bunun üzerine (Cebrail) ağacın altından ona şöyle seslendi: "Üzülme, Rabbin senin alt tarafında bir dere akıttı."
25. . "Hurma ağacını kendine doğru silkele ki sana taze hurma dökülsün."
26. "Ye, iç, gözün aydın olsun. İnsanlardan birini görecek olursan, "Şüphesiz ben Rahmân'a susmayı adadım. Bugün hiçbir insan ile konuşmayacağım" de.
27. Kucağında çocuğu ile halkının yanına geldi. Onlar şöyle dediler: "Ey Meryem! Çok çirkin bir şey yaptın!"

Şimdi bu durumda doğum sancısı gelen Hz. Meryemi Allahu Teala doğumu kolay yapsın diye mi hurma ağacına yönlendirdi? Döndük en başa

Neyse kızlar çok kafanıza takmayın günde bir iki hurmadan zaten zarar gelmez. Ki en zararlı şeylerden bile azıcık yemeye müsade ediyor doktorlar. Hurmaceğizin ne suçu var? Bol fitaaamin ve demir kaynağı üstelik.

Son düzenleme:
Gunaydin canim iyi olmaya calisiyorum su migren olmasa cok iyi olucam sen nasilsin tatlim hava burda sabaha kadar yagmur durmadi su an gunluk guneslik piril piril hava mis gibi saglikla kalin ....

Ayy ne güzel ramazanın ilk günü serin geçti demekki bende iyiyim cnm benimde şu elimin ağrıları olmasa süper olacak herşey tuzuda kestim yürüyüş yapıyorum sabhları işe gitmeden ama yok yine oluyo yine oluyor yokmu bunun çaresi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…