bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Haklısın. İnsan bu dönemlerde çok pişirilir oluyor. Hakkımıza hayırlısı olsun inşallah

yaa kızlar ne sorucam size şimdi benim zaten büyük olan göğüslerim saolsunlar ağzıma girme kıvamına geldiler dün akşam komun sitesine baktım toparlayıcı sütyenler için. sizin öneriniz var mı komdan online alışveriş yapan var mı??

Bende işe yaradı canım tavsiye ediyorum kesinlikle

Yanlış yazıldı canım. Vesveseoluyorc
Bunlara ek olarak midemde agriyo canim
Ciddi misin ya. Allah Allah. Doktorun ne dedi arkadaşım

maşallah canım ya özendim valla hiç birimiz emzirme sıkıntısı yaşamayız inşallah

Canım ben 20+3 aldım randevu olmazmıymış. Benim doktor 20_24 haftalarda olur dedi. Bir ay sonra randevu al dedi. O da 20+3 e denk geldi bişey demedi. Ikra meyra sen nezaman aldın. 18 Haziran benim
valla anlamadım ki işte bana öyle dedi ama zaten 20+3 21 haftaya tekamül ediyo sorun değildir bence

Kizimda her allahin gunu adet sancisi cektim canim bunda rahatim ara sira oluo sancim ben daha cinsiyet ogenemedim pazartrsi insallah
Allah hepimize kolay getirsin canım. Benim ilkim kız. Buna erkek dedi doktor. Kızımda çok rahattım. Hiçbir şey olmadı çok şükür. Ama bu beni çok yoruyor. Adet sancısı da var, kasık ağrısı da bel ağrısı da. Hem de çok şiddetli. İl başlarda kanamam da vardı. Korkuyorum biraz. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. Sana da bir erkek evladı versin inşallah

Cok sagol kuzum benim insallah

İnşallah bizim de öyle olur oğlum benim için çok çok önemli zaten eşimle iş bölümü yaptım ben bebişle ilgilenirken o oğlanla ilginecek onun için de zor bir süreç olacak çünkü birden eve bişi daha girecek :) inşallah biz de sorunsuz atlatırız

Zaten 19 + haftasin canim ne gec dollenme nede erken dollenme canim sadece ocak 16 sat gormusun ekim annesi oluyorsun 14.gun yumurtlama olduysa 30 ekim yada 1 kasim annesi olursun tatlim yani gec yada erken dollenme yok ortada bebisin gayet haftasinda ilerliyor bende 1 subat sat 18 + haftadayim canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…