bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy kizlar ben cok fena oldum kusa kusa öldüm ada da cok korktu cocuk bisey dokundu mideme herslde bogazlarim yirtildi kusmaktan

EVET CANIM ESENLER MEDIPOLDE YAPTIRICAM BEN 19+3TE YAPILABİLİR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM 21 HAFTALIK OLMASI GEREKİYOR DEDI

Daha iyi gözlemlemek için o haftaları beklerler. Ayrıntılı inceleyecekleri içindir. Sen benden önce yaptıracaksın galiba izlenimlerini yazar mısın bana aklımda bi orası var bir de göztepe hastanesi.

Kizz benim bebek tombik olursa ben normal nasil doguricim.
bende normal dogum istedim ama olmadi bebegim iri bebek dedi doktorum 40 + da 4.600 dogdu sezaryan olmalisin dedi canim 4 kilonun ustune izin vermiyor doktorlar kardesim 2.oglunu 4 kilo normal dogum yapti canim

Bn de 5te doktora gidicem ne ağrısı bu iki gündür anlamadm.10 dkka da bir bi sanci giriyor korktm valla.enfeksiyon ağrısı boyle olmz herhlde
Geçmiş olsun canım yarın Allah izin verirse ben de gideceğim doktora idrar tahlili falan yaptıracam bakalım ne ağrısı inşallah büyüme ağrısıdır

Ayy canım benim dikkat et daha doğrusu hepimiz dikkat edelim Allahım korusun zor zamanları geçirdik detken ... çok geçmiş olsun

Kızlar kasıkların ve belim çok ağrıyor. Kanama yok. Ama çok ağrıyor. İnternete bakıyorum, bebek büyüdüğü için yazıyor. Sizde de oluyor mu. Hiçbir iş yapamıyorum.
Aynen canım ağrılarım var ilkinde olmadı diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim kaç yıl geçti çünkü yarın soracam ,tahlil falan yaptıracam içim rahat etsin

Canım ben 20+3 aldım randevu olmazmıymış. Benim doktor 20_24 haftalarda olur dedi. Bir ay sonra randevu al dedi. O da 20+3 e denk geldi bişey demedi. Ikra meyra sen nezaman aldın. 18 Haziran benim
Canim ben 20 haziranda 20+2 olucam tatlim doktor o gune al dedi bende oyle yaptim tatlim

şu sinirli halimle güldürdün beni saolasın
Canim komda guzel toparlayicilar var gogus bolumu riglali olanlar var benim cok hosuma gitti gogsun 95 olsada olur o kadar iyi canim ama gogsun girecegi bolumu riglali olucak canim benim gogsum 80 den 95 lere atak yapti

Canım iyi güldüm ya kuzenim geldi aklıma o da kocaman göğüslerle bizle dalga geçerdi bildiğin hiç internetten sutyen almadım desteksiz sutyen bir tek emzirirken kullandım

Canim komda guzel toparlayicilar var gogus bolumu riglali olanlar var benim cok hosuma gitti gogsun 95 olsada olur o kadar iyi canim ama gogsun girecegi bolumu riglali olucak canim benim gogsum 80 den 95 lere atak yapti
ooo doğanın dengesi dedikleri bu galiba. benim zaten 90dı şu an yine 90 muhtemelen ama harfim değişti sanırım 90c ydi 90 d olmuştur.. tabii bu toparlayıcı sütyendeki beden sanırım toparlayıcılarda beden olayı biraz değişiyo..gerçi ölçüp öyle alıcam.. çok teşekkür ederim canım cevabın için

Canım iyi güldüm ya kuzenim geldi aklıma o da kocaman göğüslerle bizle dalga geçerdi bildiğin hiç internetten sutyen almadım desteksiz sutyen bir tek emzirirken kullandım
ooyyy oyy ben neyden korkuyorum biliyo musun bizim bi komşumuz vardı kadıncağız çocuğu emzirirken sadece dizine koyuyodu düşün büyüklüğünü ben de hızla ilerliyorum o yola doğru anneme diyorum ki anne bunlar küçülür dimi doğurunca annemdeki cevaba bak ooooo daha çok büyüycek onlar öldür beni öldür annneeeeee

Benimde 75den 80 85 e yukseldi. Bi hosuma gitti ki

Ayy kizlar ben cok fena oldum kusa kusa öldüm ada da cok korktu cocuk bisey dokundu mideme herslde bogazlarim yirtildi kusmaktan

Canım benim çok geçmiş olsun. Şeftali, havuç yedim, ondan oldu demişsin. Hazımsızlık olunca hep kusuyor musun? Lütfen ateşini takip et. Allah korusun, enfeksiyon yüzündense ateş de yapar biraz. Ah kuzum ah gitmedin şu idrar tahlili ve ağrıların için. İnşallah şeftali ve havuç yüzünden olmuştur. Kendini takibe al. Şifalar dilerim bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…