bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
KIZLAR CUMARTESI DETAYLI USG GIRICEKTIM RANDEVU ICIN ARADIM 21. HAFTADA GELIN DEDILER CUMARTESI 19+3 OLACAKTIM SİZ KAÇINCI HAFTALARDA ÇEKTİRDİNİZ VEYA ÇEKTİRCEKSİNİZ

Aynısı bendede vardı canım kafamı iki yandan sıkmış gibilerdi sinirde aynısıydı isyandaydım ama bu hafta tansıyonum düştü hıc halim kalmadı kızcak merak etme sanırım haftasından başının gümgümlemesi için tansıyonunu bi ölçtür

Can'ım yanlış anladın galiba bizim büyük oğlan köpek ve en büyük hobisi yalamak :)))) bilmiyorum ilk bir iki ay zor geçecek gibi ama bakalım Bi kolay yolunu bulmaya çalışıcaz

Kıskanmasına kıskanır ama korurda..
Bizimde vardı bir husky miz cok kıskanırdı beni, kardeşimin cocugundan fakat hiçbir şekilde cocuga zarar vermedi, yalamadı da, cenesini bebeğin karnına koyar beklerdi :) kardesim bebege kızıyormuş gibi yapınca ona hırlardı :) sonra beraber büyüdüler, hep dikkatli özenli oldu.. Bizim oglan yeni yürümeye başlamıştı boyu Efe'den ufaktı yani:) Efe oynarken patilerini saklardı.. Tırnaklrını saklar patilerinin üst kısmıyla dokunurdu, normalde öküzdür dan dun vurur sagımıza solumuza ama bebişleyken slow motion hareket ederdi.. Merak etme onların hisleri cok kuvvetlii. Neyin ne oldugunu biliyorlar.. Hemen alışır :) ama sende dört ayaklı cocugunu da cok ihmal etme annesi ..

KIZLAR CUMARTESI DETAYLI USG GIRICEKTIM RANDEVU ICIN ARADIM 21. HAFTADA GELIN DEDILER CUMARTESI 19+3 OLACAKTIM SİZ KAÇINCI HAFTALARDA ÇEKTİRDİNİZ VEYA ÇEKTİRCEKSİNİZ

Canım esenler medipolde mi çektireceksin? Benim yarın kontrolüm var doktorumla konuşacağım 20-24 arası farketmez derse 21. Hafta gibi yaptırmayı düşünüyorum

Canım esenler medipolde mi çektireceksin? Benim yarın kontrolüm var doktorumla konuşacağım 20-24 arası farketmez derse 21. Hafta gibi yaptırmayı düşünüyorum
EVET CANIM ESENLER MEDIPOLDE YAPTIRICAM BEN 19+3TE YAPILABİLİR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM 21 HAFTALIK OLMASI GEREKİYOR DEDI

ya bu ilk olduğunda ben de tansiyondan korktum ama şükür ki tansiyon diil hatta tansiyoum 10a 6 9a 5 filan civarında burda mevhibe meyra magnezyum eksiklliği yapabiliyo başağrısı demişti bi onu sorucam bakalım doktora

Doğru olabilir çünkü 2 gündür benim de dayanılmaz baş ağrım vardı. Dün magnezyum içmedim. Bugün Ikra meyra nın baş ağrısına iyi geldi dediğini hatırlayınca kahvaltıdan sonra içtim. Bir iki saat sonra geçti baş ağrım çok şükür.

EVET CANIM ESENLER MEDIPOLDE YAPTIRICAM BEN 19+3TE YAPILABİLİR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM 21 HAFTALIK OLMASI GEREKİYOR DEDI
Canım ben 20+3 aldım randevu olmazmıymış. Benim doktor 20_24 haftalarda olur dedi. Bir ay sonra randevu al dedi. O da 20+3 e denk geldi bişey demedi. Ikra meyra sen nezaman aldın. 18 Haziran benim

ay inşallah benimki de geçer magnezyum alırsam vallahi duramıyorum artık hayır sinir de yaptı okulda zaten çocuklar son haftalar iyi coşmuş vaziyetteler hele ki tüm dönem sesini doğru düzgün duymadığım çocukların not istemeleri yok mu ay vallahi çıldıriciiim neyse geçicek inşallah

Kızlar kasıkların ve belim çok ağrıyor. Kanama yok. Ama çok ağrıyor. İnternete bakıyorum, bebek büyüdüğü için yazıyor. Sizde de oluyor mu. Hiçbir iş yapamıyorum.
benim de bu gün kasığımın alt tarafında böyle sızı gibi garip bi ağrı vardı ama dayanılmıcak hiç bi ağrım olmadı çok önemsememeye çalıştım. zaten acaip dinlerim kendimi çünkü bi de bu bebişim hepten paranoyak etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…