bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy kizlar ne cabuk geciyooo bugun ramazanin 2. Gunu bi bakmisiz hoop bayram sonra bi bakmisiz miniklerimiz kucagimizda
Heleki karnimizda hareketlerini tam anlamiyla hissetmeye basladikmi hepten zaman cabuk gecer.bayramdan sonra zamanin nasil gectigini hic anlamayiz artik.

Nilke sormcakmısın doktora sonuçları ayy ben merk ettim inşşalahh çok güzel çıkacak tetanoz aşısını sordum bir doz yaptır ddi doktorum

Kızlar bu arada cuma günü otoparkta yürürken basamak varmış farketmedim düştüm dizlerimin üzerine dizlerim kanadı hep bileğim şişti sonra Nasıl olsa karnıma gelmedi diye ciddiye almadım ama karnımıza gelmese de Bebek etkileniyormuş birden şiddetli düşüş olduğu için doktor söyledi öyle olunca da dün gittim apar topar doktora baktı şükür bir problem yokmuş ama çok dikkat edin siz de bende artık baya etrafa bakınarak yürüyorum ileriki aylarda daha dikkatli olmak lazım malum Göbekten önümüzü görmemiz de zorlaşacak :)

Ekleme,kucağına alma ,dokunma yerine tam tersi elle ,otur kucağına vereyim ,sev ,dokun dersen alışır bence ben öyle yapmayı düşünüyorum

Can'ım yanlış anladın galiba bizim büyük oğlan köpek ve en büyük hobisi yalamak :)))) bilmiyorum ilk bir iki ay zor geçecek gibi ama bakalım Bi kolay yolunu bulmaya çalışıcaz

Kizlar midem yaniyor. Su icince daha kotu yaniyor. Suan oylesine rahatsiz hiisediyorum ki.
rennie gaviscon cigneme tablet varsa kullanabilirsin iyi gelir hemen.
Gecmis olsun canim.
Hamileyken dusme konusu bana ait canim.2 hamileligimde dustum.2.cocugumda baya kotu dustum.hic birsey olmadi cok sukurmAllah korusun bebiklerimizi.

Nilke sormcakmısın doktora sonuçları ayy ben merk ettim inşşalahh çok güzel çıkacak tetanoz aşısını sordum bir doz yaptır ddi doktorum

sormadım kuzu yaa, cesaretimi toplayamadım. İnşallah güzeldir canım sonuçlar, çok sağol.
Doktor yaptır dediyse yaptır o zaman. Ben sağlık ocağını dinlemem ama kendi doktorum yaptır derse, heralde ben de yaptırırım.

kızlar selamlar herkese nasılsınız?? ben çok kötüyüm iki gündür beynimde inşaat var sanki güm güm güm bugün bi de sinir eklendi buna görseniz patlamaya hazır bomba gibi dolanıyorum ortalıklarda valla gariban eşim de şamar oğlanına döndü bu ctesi kontrolümüz var inşallah bebişim iyidir hemen bu baş ağrısına da bi çözüm isticem..inşallah şu sinirim bari geçer o güne kadar da doktoru da paralamam demin en son ona da söyleniyodum bi dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…