bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım
allah allah valla tüm sindirim sistemimiz alarm veriyo galiba.. neyse canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Cok tesekkurler kizlar iyiyim simdi aksam yemegimi yedim iyi hissediyorum biraz Nilke atesim yok kuzum idrarimda ki yanmada yok cis yaparken alt karnimdaki batmada azaldi askim benim merak etme iyiyim valla bak

Mcada gecmis olsun tatlim. Simdi nasilsin bi doktorunu arasan mi diyecegim ama telefonda doktorun cok suratsizdi sanirim.
O doktoru biraktim kuzum ben baska bi dr a baslayacagim ptesi insallah kusmam devam ederse ararim ama simdilik cok iyiyim bitsnem cok tesekkur ederim ac karnina havuc yedim ondan oldu sanirim

Alemsin canım iyi güldüm vallahi aynen bahsettiğim kuzenim de dizine koyup emziriyor ama artık küçültme ameliyatı düşünüyor o devlet ödüyormuş artık estetik olarak da geçmiyormuş. benim de eski halini alması 3 yıl sürüyor oda benimki küçük olunca sanki balonu şişirip söndürmüşsün gibi oldu daha yeni yeni düzelmişti ki tekrar... Olsun çovuklarımızın karnı doysun düzelmezse düzelttiririz artık

O doktoru biraktim kuzum ben baska bi dr a baslayacagim ptesi insallah kusmam devam ederse ararim ama simdilik cok iyiyim bitsnem cok tesekkur ederim ac karnina havuc yedim ondan oldu sanirim
Sen gene de ihmal etme. Sonucta kendi canimiz disinda sorumlu oldugumuz can var. Esim bazen bana cok evham yapiyorsun diyor. Yaparim cunku benim mesuliyetim de bir can var.

Kızlar kasıkların ve belim çok ağrıyor. Kanama yok. Ama çok ağrıyor. İnternete bakıyorum, bebek büyüdüğü için yazıyor. Sizde de oluyor mu. Hiçbir iş yapamıyorum.
Maalesef cnm bn de o dertten muzdaribim.biraz da usuttm idrar enfeksiyonu da var çok kötüyüm doktora gttm bebek çok büyümüş 18 cm olms idrar verdm bakalım ne cikcak

maşallah canım ya özendim valla hiç birimiz emzirme sıkıntısı yaşamayız inşallah
İnşaallah Can'ım bol bol olsun sütümüz o günleri görelim inşaallah.. Ama şu göğüs ucu yarası doğum sancısından beter inşaallah yine olmaz iki hafta falan kan geldi resmen bebeğin ağzına.. Çok fena bir acıydı birde ev kalabalık ağlıyordum acıdan

Bnm de 2 gündür sizi gbi ağrım var sanci gbi 10 dakkada bir hssettiriyor bn de korktm ama şükür bebism iyiyms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…