bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok tesekkurler kizlar iyiyim simdi aksam yemegimi yedim iyi hissediyorum biraz Nilke atesim yok kuzum idrarimda ki yanmada yok cis yaparken alt karnimdaki batmada azaldi askim benim merak etme iyiyim valla bak

Oh çok şükür canım ya. Afiyet olsun, yarasın sana da bebişe de

Geçmiş olsun canım yarın Allah izin verirse ben de gideceğim doktora idrar tahlili falan yaptıracam bakalım ne ağrısı inşallah büyüme ağrısıdır
Canm hakkaten bebek çok büyümüş 10 gündür nerdeyse her gün 1 cme yakin büyümüş.bi de bnm sezeryan çok yeni ayakları da asagida dedi miyom da var ama enfeksiyona bnzetti doktr yarın belli olck

Kızlar doktor dan geldim oglusum 18 cm olms daha 10 gün önce 11 cm di. Ağrılarım hala devam ediyor idrar tahlili vrdm yarın alcam sonucu.hep hayırlı haberler almak nasip olsunn hepimize insallahhh

Maşallah oğluşuna canım. Sana da geçmiş olsun tekrar. Dr ağrıların için ne dedi peki?

Bebisini gormussun canim nasildi anlatsana cok ozledim bende bebeimi
Parmaklarını gördüm tombul tombul çok tatlı ydi. Secde seklindeydi arkasını fln da döndü yüzünü tam goremedm.kndime geldim valla canm çok güzeldi. Darısı sana az kaldı inşallah oglusunu gorursun:)

Oyyy yerim onu ben yaaa insallah bende bebeimi cok merak ediyorum prenses mi prens mi saglikli mi nasil buyudu mu cok merak ediyorm cok

Kuzum dert ettiğin şeye bak. Yeter ki bebek de sen de sağlıklı olun. Doğduktan sonra hallolur yetişmeyen. Zaten ilk etapta yanınızda küçük bir beşikte yatar. Zıbın alırsın bolca, senin çekmecelerine bile sığar. Bir kaç da banyo malzemesi. Sonra bebiş uyurken koyarsınız pusete, ya da evde bir büyüğünüze bırakır, alırsınız diğerlerini. Ben hiç düşünmüyorum onları. Step step git. Daha çok var bunlara. İyi şeylere odaklan lütfen

Senin plasenta akilli akilli yukarj cikmistir insallah da gelirsin bitanem gelemessn de ben gelirim tek plasenta yukari ciksin da

Gelll kuzummm, çok mutlu olurum
Valla şu test yüzünden plasentayı takmaz oldum. Kızımız sağlıklı olsun da, varsın plasentacık istediği yerde kalsın

Oyyy yerim onu ben yaaa insallah bende bebeimi cok merak ediyorum prenses mi prens mi saglikli mi nasil buyudu mu cok merak ediyorm cok

Hadi az kaldı kuzucuk, sabret. Pazartesi inşallah miniğimiz annesi ve onu merakla bekleyen topic halkına şeyisini açıklayacak

Canm hakkaten bebek çok büyümüş 10 gündür nerdeyse her gün 1 cme yakin büyümüş.bi de bnm sezeryan çok yeni ayakları da asagida dedi miyom da var ama enfeksiyona bnzetti doktr yarın belli olck
Evet canım karnım da iyice buydu ve gergin EE içindeki de büyümüştür beralde göbek değil ya bu. İnşallah. bir de enfeksiyon çıkmaz miyom zor zaten

Valla dediğim gibi hiç anlamıyorum hiç kafam basmıyo bu işe doktorun dedigini diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…