bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
hiç yaşamadım tabi bilemiyorum, çok sıkıntı yaşamayız inşallah.. zaman yaklaşınca yine konuşuruz bunları topicte inşallah ama yine de söylemeden geçemiycem :) çatlak kremi ararken de hep gördüğüm yorumlar göğüs kremlerine doğumdan 1 ay önce başlayın, hazırlıklı olun şeklinde.. Merve Özkaynak ın da genelde beğenirim tavsiyelerini, o da erken başlayın deyince hemen not ettim söylediği kremi ve göğüs kalkanını.. Videonun linkini koyuyorum, hem diğer ürünler de fikir olur belki bize :)

Maalesef cnm bn de o dertten muzdaribim.biraz da usuttm idrar enfeksiyonu da var çok kötüyüm doktora gttm bebek çok büyümüş 18 cm olms idrar verdm bakalım ne cikcak
Masalah canim pasana kac grm olmus tatlim rabbim saglik versin ikinizede ve cumlemize canim saglikla kalin

canim doguma 2 ay kala kremlemeye basla benimde gogus uclarim kanardi aglardim bebegimin agzina verirken korkarak verirdim hem catlak icin hem gogus ucu yarasi icin canim ismini resim olarak attim canim

İlk defa duydum böyle bir şey :)) hayırlısı canım aman sen yeme benim ilk doğumum olacağı için Nasıl olur bilmiyorum ama son ay yerim böyle bir sorun olmazsa tabi :) Allah yardımcın olsun canımm pek bir farkımız yok aslında ben de kanamadan yatıyorum

bittim ben ya balon hali dert bi de sönerse hepten bittim yok yok kesin küçültme ameliyatına gidicem şu süreçler bi bitsin

Bnm de 2 gündür sizi gbi ağrım var sanci gbi 10 dakkada bir hssettiriyor bn de korktm ama şükür bebism iyiyms
ya bak şimdi kendimi dinlemicem dedim ama iki gündür kasık ağrım özellikle alt kısımda arttı demin de böyle yarım dk kadar adet dönemindekine benzer bi bel ağrısı oldu.. ya off normalde bu ağrıları hiç tınlamam ama işte bebişimin iyi oldğuğnu bilsem..

bittim ben ya balon hali dert bi de sönerse hepten bittim yok yok kesin küçültme ameliyatına gidicem şu süreçler bi bitsin
Ilk bebegin galiba ikinci bebegine anne sutu veremiceginide dusun canim benim arkadas birinci bebegini emzirdi sonra estetik yaptirdi ikinci bebegini emziremedi cunku sut damarlarida gitmis kucultme operesyonunda tatlim bilginize

Ilk bebegin galiba ikinci bebegine anne sutu veremiceginide dusun canim benim arkadas birinci bebegini emzirdi sonra estetik yaptirdi ikinci bebegini emziremedi cunku sut damarlarida gitmis kultme operesyonunda tatlim bilginize
aboooo deme ya hayallerim yıkıldı napiim ben de kurdele yaparım canım

Yok canım ya öyle düşünme eğer boynun da kamburluk oluşturacak kadar ağrlık yapmıyorsa niye küçültecen biz büyütmeye çalışıyoruz hatun küçültecekmiş gel ortadan ikiye ayrılma

Canım kaç gündür bu ağrılardan çoğumuz bahseder olduk inşallah bizim dönemimize has doğal bir durumdur çünkü yalnız değisin böyle çoğunlukta olunca kendimi ister istemez daha rahat hissettim

Kızlar o kasık ağrısı bende de var özellikle sol kasığımda ve insanı çok rahatsız ediyor bi problem olduğunu düşünüyorsun ama doktorum çocuk büyüdüğü için demişti..daha önce de farklı bi doktora qittim çok inceledi ve aşağıda taşıyorsun bebeğini resmen kasıkların da ondan da ağrı yapabilir demişti kime neye inanacağımızı da şaşırdık.

Traş olunca hiç tüy olmuyor. Mevsim dönüşlerinde yaptırıyorum. O ara çok dökülmeye başlıyor anlıyorsun vakti geldiğini. Yaptırmaya başlasan ne kadar rahat olduğunu göreceksin. 10 günde bir kızgınlık başladıysa geri dönülmez yola girmişsiniz. Ben 7. Katta oturuyorum o Zaman'lar asansörde gelirdi sesi. Komşular da söylemeye başlayınca mecbur kaldık.

Canm kndi evimde hc bsyim yoktu kaynvalideye gldm 4 saat yol.ertesi gün kocaelide Kartepe var oraya gttik buz gbiydi çok usudum usutmekten oluyo büyük ihtimal ayağını fln sıcak tut

Kızlar kasıkların ve belim çok ağrıyor. Kanama yok. Ama çok ağrıyor. İnternete bakıyorum, bebek büyüdüğü için yazıyor. Sizde de oluyor mu. Hiçbir iş yapamıyorum.
Benim belim hamileligimin badindan beri agriyo gittikçe arttı. Dunden beri de sağ kasigimda batma var normaldir diye düşündüm ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…