bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canim benim ilk cocugumda dogumuma 1 ay var diye temizlige kalkistik.oglumun odasini bosalttik mobilyalarini siparis ettik ozel yapiliyordu.evin heryeri heryerdeydi.o gun hafif hafif sancim vardi ama anlamadim ilk hamilelik diye gece suyum geldi oglen dogum oldu.1 hafta sonra eve dondugumuzde ev temizligine kalkisildi.mobilyalari hizla hazirlandi.canim bunlar bir sekilde oluyor.
Oglum 1 hafta kuvozde kaldi erken dogum oldu diye.Evlatlarimizi saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah.dunya isi halolur.erken dogum riski olanlar 2 ay onceden herseyini hazirlasin.

Canim surekli sancim kasilmam oluyor benim.son zamanlar yatiyorum ben.serum ilac derken biraz daha duruyor ama kizim 34 de dogdu.

Canim komda guzel toparlayicilar var gogus bolumu riglali olanlar var benim cok hosuma gitti gogsun 95 olsada olur o kadar iyi canim ama gogsun girecegi bolumu riglali olucak canim benim gogsum 80 den 95 lere atak yapti
Canım senin memnun kaldığın ürünün resmini atarmısın? Bende alcam artık benimkilerde atak yaptı. Galiba süt üretimi başladı. İnternetten değilde dükkandan alırım ben ne diyerek almalıyım model olarak. Mesela demirli süngerli mi seninki? Demirsiz olanları hiç kullanmadım o yüzden soruyorum canım

Son düzenleme:
Kizlar bebegi ne zman hissedecegiz. Bu hissetme nasil bisey olacak sanki bugun karnimda bisey gezindi gibi oldu sonra doktorun dedigi aklima geldi 'gazdir o'.
Yok kuzım gaz değildir o:) artık hissedersin bence. Yavaş yavaş daha belirginleşir. Tekme olursa hemen bilirsin. İlkinde şok oluyor insan demedi deme:)

Niyeki? Göstermedi linki?
Resim atim canim sonra googleden arat kom likrali toparlayici sutyen dersen bulursun 59.90 tl canim kalin lastiklinin fiyati ince lastikli fiyatida 45.90 tl canim kalin lastikli daha kullanisli

Teşekkür ederim. Deneyeyim ben de. Evet mecburuz biz de ameliyatına öyle görünüyor.

Yok canım ya öyle düşünme eğer boynun da kamburluk oluşturacak kadar ağrlık yapmıyorsa niye küçültecen biz büyütmeye çalışıyoruz hatun küçültecekmiş gel ortadan ikiye ayrılma
yok çok şükür hiç kamburluk yapıcak gibi bi durum olmadı..ergenliğimde de çok nefret ederdim onlrdan kesmek isterdim düşün ama yine de nasıl gerine gerine yürüdüysem hiç kamburluk durumuna kadar gitmedi annem çok uyarırdı ama sakın onlardan utanıyorum derken sırtını kamburlaştırma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…