bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canm kndi evimde hc bsyim yoktu kaynvalideye gldm 4 saat yol.ertesi gün kocaelide Kartepe var oraya gttik buz gbiydi çok usudum usutmekten oluyo büyük ihtimal ayağını fln sıcak tut
aynen hakkaten üşütmekten olabilir ben de hem okulda hem evde sürekli cereyanda kalıyorum iyi bari ondan olsun rahatladım biraz

Canım kaç gündür bu ağrılardan çoğumuz bahseder olduk inşallah bizim dönemimize has doğal bir durumdur çünkü yalnız değisin böyle çoğunlukta olunca kendimi ister istemez daha rahat hissettim
sanırım içinde olduğumuz haftaların gereği bu ya çünkü hepimizin göbüşler baya çıkmaya başladı eee o kadar gerilmeyle kaslar ağrı yapıyodur diye düşünmek istiyorum

Eki Görüntüle 1843560 canim doguma 2 ay kala kremlemeye basla benimde gogus uclarim kanardi aglardim bebegimin agzina verirken korkarak verirdim hem catlak icin hem gogus ucu yarasi icin canim ismini resim olarak attim canim
Bende bundan kullandım Can'ım ama hiç fayda etmedi inan denemediğim de kalmadı o ara hamileyken duymuştum topikte bu Kremi dediğin gibi erkenden kullandım ama hiç sonuç alamadım. Benim cildim çok hassastır belki de ilk emzirme olunca belki şimdi okadar olmaz inşaallah

Şuan eşim uyuyor videoyu dinleyemedim ama bendenkreme hamileyken başlamıştım çünkü kendimi bilirim cildim çok hassastır o yüzden dikkat ettim ama yinede felaket acılar çektim bakalım şimdi neler olacak hatta en son ayva çekirdeklerini beklet sür dediler oda işe yaramadı Komşum benden sonra doğum yaptı onunda öyle olmuş hiç tavsiyede bulunmadım bana birşey fayda etmeyince oda zeytinyağı sürmüş ve göğüslerini açıkta bırakarak kurumasını sağlamış çok kısa sürdü onun yarası hemen geçti bende bu taktiği denemeyi düşündüm artık

Günaydin kizlar bir kac gündür kendimi cok kötü hissediyorum

calisiyorum ve sabahlari kahvalti yapamiyorum, onun yerine bir sütdilimi veya kellog's veya firindan aldigim Kücük ekmek türü seyler yiyorum isyerine geldikten sonra. Ögle yemegi Zamani isyerinde oldugum icin meyveli yogurt, degisik meyve vs o tür yiyecekler yiyorum. Aksam eve geldigimde normal yemek yapip esimle beraber yiyoruz.
Ara ögün olarak hic birsey yani ceviz, findik vs yemiyorum aklima bile gelmiyor. Vitaminlerimi aliyorum ama arada sirada unuttugumda olmuyor degil

Bebegim icin cok korkmaya basladim acaba diyorum bu durum onu etkiliyomudur

Canım kızımda da doktor bana nas lanolin diye bi krem vermişti. Ben çok faydasını görmüştüm; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…