bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim insan vucudunu rabbim oyle guzel yaratmis ki. Bizim depolarimiz var 9 ay birsey yeme o bebek gene depolardan alir kendini besler. Ama sen gene de dikkat et bebegin kullandigi depolar senin vucudunu eksilttigi icin dis sac vw bazi saglik sorunlari yasatabilir sana.

Kızlar saat 11de randevum var dua edin bana bebeğim iyi olsun. Ne kadar dinlesem de kendimi hissedemiyorum

Sen kendini iyi hissetmesen de o iyidir merak etme :) Evrene pozitif enerji gönder olumsuz şeyler düşünme. Sen kendini sıktıkça, gerdikçe falan o da etkileniyo unutma:) Gayet iyidir bebeğin eminim. Bu arada şimdi fark ettim aramızda 1 gün var. Benim de muhtemel doğum tarihim 22.11.2016 :)

Kizlar bebegi ne zman hissedecegiz. Bu hissetme nasil bisey olacak sanki bugun karnimda bisey gezindi gibi oldu sonra doktorun dedigi aklima geldi 'gazdir o'.

Bende çok merak ediorm cnmcmm.korkuormda Neden hissetmiorm Die.Sen benden öndeymssn.normal o zaman dimi

senınle aynıyım.sutmus yogurtmus cevızmıs hıcbısı yok....

Kızlar saat 11de randevum var dua edin bana bebeğim iyi olsun. Ne kadar dinlesem de kendimi hissedemiyorum

İnşallah. Cnm güzel haberlerle gelirsn.benmde Akşam 7 buçukta randevm.bende çok merak ediorm.uzun zaman oldu bebismdn haber alamadk.hissedemiyrm da.İnşallah herşey yolundadr.inşallah koccamaann olmuslardr

biliyorum canim ama yinede düsünmeden edemiyorum ya bebegime benim yüzümden birsey olursa diye sonra diyorum dünyada okadar ac insan var onlarin bebekleride saglikli dünyaya geliyor

İnşallah. Cnm güzel haberlerle gelirsn.benmde Akşam 7 buçukta randevm.bende çok merak ediorm.uzun zaman oldu bebismdn haber alamadk.hissedemiyrm da.İnşallah herşey yolundadr.inşallah koccamaann olmuslardr
Canım sağlıklı bebişin sana el sallıcak yada pipi:) senn cinsiyet belli olmuşuydu. Güzel bi foto çektir bizede at:)

senınle aynıyım.sutmus yogurtmus cevızmıs hıcbısı yok....

niye böyleyiz canim ya süt ve yogurt, ikisini hergün tüketmesemde birinden birini yiyorum ama oda cok büyük bir miktar degil, yogurdu mesela yemeklerin yaninda veya meyvelisini. Sütüde Kellog's ile beraber sadece

Kızlar benim civciv buraya yazıp dertlenmemi bekliyormuş galiba. Kahvaltı yapıyorum şu an ve başladı tekmeler o kadar mutlu oldum ki My moonlight canım doktor bir önceki kontrolde %99 erkek demişti bugün kesinleşir inşallah Rabbimin izniyle.

Canım ikimize güzel haberlerle geliriz inşallah.

bak annesi dedim ben sana o iyidir merak etme diye. Bizim de doktorumuz taa 1,5 ay önce falan yüksek ihtimal erkek demişti. Geçen pazartesi gittiğimizde kesin olarak erkek olduğunu söyledi. Bu sene erkek senesi sanırım

Maşallah paşaya ozaman. Karnı doyuyor tabi enerji doldu bebik:) kesinleşir canım zaten %99 muş değişmez bence. Yakışıklının güzel bi fotosunu iste doktordan

bak annesi dedim ben sana o iyidir merak etme diye. Bizim de doktorumuz taa 1,5 ay önce falan yüksek ihtimal erkek demişti. Geçen pazartesi gittiğimizde kesin olarak erkek olduğunu söyledi. Bu sene erkek senesi sanırım
Sağol canım benim hayırlı olsun yavrun :) Doktor kızımda bir kere yanılınca bunda emin olamadım cinsiyete. Rabbim hepimize hayırlısını versin canım.

tost ve sandvici bi deniyeyim canim iyi fikirmis. Kapali yiyecekler cook cok nadir tükediyorum canim hatta yok denebilecek kadar az, tükettikleriminde icerigine dikkat ediyorum. FAzla sekerli veya yagli seylerden, tatlandirici olan besinlerden vs yemiyorum. kendimi okadar sorumsuz hissediyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…