bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
niye böyleyiz canim ya süt ve yogurt, ikisini hergün tüketmesemde birinden birini yiyorum ama oda cok büyük bir miktar degil, yogurdu mesela yemeklerin yaninda veya meyvelisini. Sütüde Kellog's ile beraber sadece
aynen sutu o gevreklerle bırlıkte tuketebılıyorum sadece. ee vıtamınde mıde bulantısı yaptıgı ıcın doktorum kullanmayabılırsın dedı bende kullanmıyorum napıyım cok bulanıyo cunku. oyle vıtamınsız bı sekılde saglıksız gecırıyorum gunlerımı. ıcım rahat degıl ama elımden de bısı gelmıo...

Maşallah paşaya ozaman. Karnı doyuyor tabi enerji doldu bebik:) kesinleşir canım zaten %99 muş değişmez bence. Yakışıklının güzel bi fotosunu iste doktordan
Ayy sen böyle yazınca heyecanlandım canım atarım fotoyu mutlaka İnşallah benim kızıma da bi erkek kardeş gelir

Kötü hissetmene gerek yok canım. Bak sende elinden geldiğince dikkat ediyormuşsun. Kahvaltıyı bi dene canım çantanada kuru üzüm ceviz at ceviz çok faydalı beyin gelişimi için. Arada atıştır günde 3 ceviz yeterli diyorlar zaten. Tmm. Akşamda evde yiyorsun problem yok canım. Üzme kendini. Bak stres yemekten daha önemli etkilenir bebişin. Bütün anneler özeldir değerlidir hepimiz bebeğimiz için en iyisini düşünürüz.

Can'ım sana bir tavsiye kağıtçılarda satılan minik çerez poşetleri var ya onlardan al akşam evde herbirine bir ceviz bir fındık bir badem bir kuru kayısı gibi minik minik poşetler hazırla ve ağzını zımbala sabah evden çıkarken bir tane at çantana yolda yada herhangi bir molada açar yersin sana kahvaltıda alamadığım enerji ve besinin fazlasını verir

Kizlar bebegi ne zman hissedecegiz. Bu hissetme nasil bisey olacak sanki bugun karnimda bisey gezindi gibi oldu sonra doktorun dedigi aklima geldi 'gazdir o'.
Canm bnce artık gaz değil bn artık böyle derinden derinden bi tekme bi yumruk gni bsyler hssedyrm blki oluyor gaz olmadigi:)

böyle 2-3 gündür icim icimi yiyor canim sanirim hormonlarda tavan yaptigi icin ben pesimiste bagladim

kahvaltiyi mutlaka denicem canim. Isten ciktiktan sonrada ceviz vs alip cantaya atcam. Fikirlerin icin cok tsk ederim canim . Stesden uzak durmaya calisiyorum ama malesef olmuyor Insallah bende iyi bir anne olabilirim

aa cok iyi fikir canim öylede yapabilirim

Maşallah canım kuzun güle güle kullansın çok güzel olmuş
Daha tam bitmedi aslında kenarına inci ve tül gipürle süslicem canım. Ama ramazandan sonra çarşıya alışverişe çıkınca alcam malzemeyi. Ozaman da atarım foto inşallah. Çok içime sindi model pofidik pofidik oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…