bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar bebegi ne zman hissedecegiz. Bu hissetme nasil bisey olacak sanki bugun karnimda bisey gezindi gibi oldu sonra doktorun dedigi aklima geldi 'gazdir o'.

Bende çok merak ediorm cnmcmm.korkuormda Neden hissetmiorm Die.Sen benden öndeymssn.normal o zaman dimi

İlk seferler bi emin olamıyor insan, aynen gaz mı acaba diye :)) bide iç karın genişliği de etkili sanırım, çünkü bebek sıkışacak ve büyük olacakki hissetcez... O gezen bebiştir bence A Antihindistancevizi :) bu gezmeler değil de esas sonra ansızın karnınıza bişey vuruyor onun gaz olma ihtimali yok yani :)) daha yakınlarda hissetmeye başladım ben de, hala da her seferinde şok oluyorum :)) en kısa sürede tekmeler başlar inşallah annişler :))

20 kilo aldim ada da kuzum ve asiri sisti ellerim ayaklarim bacaklarim ucan balon gibiydim
Kuzum eğer bu kadar kilo alıyorsan ve öden oluyorsa tuzu kısmanda fayda var.. Yine bi doktoruna danış istersen ama bence en kısa sürede mesela salatada tuzu bırak, konserve yiyecekleri yeme, yemekleri az tuzlu yap isteyen yerken eklesin derim ben.. Rahat edersin inşallah :)

Kızlar saat 11de randevum var dua edin bana bebeğim iyi olsun. Ne kadar dinlesem de kendimi hissedemiyorum
canim insallah saglikli guzel sifali haberlerle gelirsin tatlim allaha emanet olun saglikla .. ecmain

Evet canim bide yaza geldigi icin cok şiştim cok zorlandim simdi daha iyi geciyo insallah

Ay kizlar ankara nasil soguk bugun yagmurlu oruc tutanlar icin iyi oldu tabiki serin serin Rabbim yardim ediyor ne guzel
Canim bizim burasi dun yagmurluydu ve serindi.bugun gunes var artik isiniyor yavas yavas
Oruc tutanlara vucutlari oruca alissin diye serinlik vermis yaradanim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…