bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
EE daha niye küçültecen de canım biz büyütmeye çalışıyoruz

Kızlar birazdan doktora gideceğim randevum var inşallah herşey normal , bebişim sağlıklıdır.
Canim saglikli sifali guzel haberler alirsin birde saglikla prenses oldugunuda ogrenirsin insallah saglikla kalin ...ecmain

Ay kizlar ankara nasil soguk bugun yagmurlu oruc tutanlar icin iyi oldu tabiki serin serin Rabbim yardim ediyor ne guzel

Öyle canım sabah bi kalktım iç karartıcı bir hava hiç kalak istemedim yatağımdan ama mecbur kalkacaksın işe gitmek için:)

Tabi şükür oruçlular için rabbim havayı serinletti. Akşam işten gelince zor oluyo iftar hazırlamak bana ama allahtan bulantılarım gitti de rahat yemek yapıyorum yoksa garip eşim ne yapardı oruç oruç

Aynen tam uyku havası vardı. Ben de zor kalktım

Anneme geldik adayla darlandik kuzum

Kizlar yoruldum. Yemekler neredeyse hazir ama benim enerjim tamamen bitmis durumda. Bu gece ruyamda kizimi gordum. 3 4 aylik kadardi. Saclari dumduzdi benim sacim kivircik. Babasina benziyordu saci. Kara gozlu kara sacliydi. Dudaklari inceydi. Resmen babasinin kopyasini dogurmustum. Ruyamda kizimla gozgoze geldik cok heycanlandigimi hatirliyorum. Allah im kucagima almayi nasip etsin saglikla huzurla hepimize nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…