- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #22.961
Ayyy benimde ptesi saat 11 de
Kızlar geldim doktordan. Kızıma erkek kardeş geliyor inşallah kızlar kesinleşti çok şükür153gr olmuş kuzum bulantılatım da normalmiş vitaminlerini aksatma dedi.
Aayyyy massalah pasana rabbim saglikla nasip etsin insallah kac hafta usg gore sata gore canim saglikla.. ecmainKızlar geldim doktordan. Kızıma erkek kardeş geliyor inşallah kızlar kesinleşti çok şükür153gr olmuş kuzum bulantılatım da normalmiş vitaminlerini aksatma dedi.
Allah hayira cikarsin canim..cok yorma arada dinlen canim.Kizlar yoruldum. Yemekler neredeyse hazir ama benim enerjim tamamen bitmis durumda. Bu gece ruyamda kizimi gordum. 3 4 aylik kadardi. Saclari dumduzdi benim sacim kivircik. Babasina benziyordu saci. Kara gozlu kara sacliydi. Dudaklari inceydi. Resmen babasinin kopyasini dogurmustum. Ruyamda kizimla gozgoze geldik cok heycanlandigimi hatirliyorum. Allah im kucagima almayi nasip etsin saglikla huzurla hepimize nasip etsin.
amin canim.HEPİMİZ SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALALIM YAVRULARIMIZI İNŞALLAH
Gozunaydin canim.saglikla kucagina almak nasio olsun insallah.Kızlar geldim doktordan. Kızıma erkek kardeş geliyor inşallah kızlar kesinleşti çok şükür153gr olmuş kuzum bulantılatım da normalmiş vitaminlerini aksatma dedi.
Sağol canım benim amiin rebbim hepimize nasip etsin sağşıkşa inşallahAayyyy massalah pasana rabbim saglikla nasip etsin insallah kac hafta usg gore sata gore canim saglikla.. ecmain
Takviminde 15+ haftasin usg gore 16 haftadasin degilmi canim prensesine bir pasa geliyor ne guzel saglikla kalinSağol canım benim amiin rebbim hepimize nasip etsin sağşıkşa inşallahsata göre 27.11 usgye göre 19.11 canım.
Ayyy burda belkliyorum seni kuzum hadi bize hayirli haber ver kizindan bitanem
Canim insallah guzel haberler alarak doktorun odasindan cikacaksin insaah
canim saglikli guzel sifali haberler alirsin insallah saglikla... ecmain
Hadi hayırlı haberle inşallah
Gunayddinlar herkese kizlaarr bugun herkes icin iyi bir gun olsun ins.Nilke hayirli haberlerini bekliyoruz ins
Evet canım şoktoyım hala :) darısıTakviminde 15+ haftasin usg gore 16 haftadasin degilmi canim prensesine bir pasa geliyor ne guzel saglikla kalin
Maşallah kuzum ne güzel büyümüş paşan.Kızlar geldim doktordan. Kızıma erkek kardeş geliyor inşallah kızlar kesinleşti çok şükür153gr olmuş kuzum bulantılatım da normalmiş vitaminlerini aksatma dedi.
Cok sukur rabbime canim onlar iyi olsunda biz herseye raziyiz canim rabbim saglikla sihatle nasip etsin cumlemize prensesin nasil buyumusmu grm boy soyledimi kac hafta canim saglikla kalin... ecmainMcada urashaa
Bitaneciklerim, güzel kalpli meleklerim ilginiz, dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Maşallah ki, dünya sırtımdan kalkmış gibi. Kırkbin kere maşallah bebeğimiz sağlıklı çok şükür. Test sonuçları iyi. Doktor oh kurtulduk dedi. O da biz de çok sevindik. Eşim hiç belli etmemişti bana, ama anladım ki o da sırtında bir dünya taşıyormuş. Çok rahatladık, çok mutlu olduk. Rabbime sonsuz kere şükürler olsun. Hepimiz inşallah bebeklerimize vakitlice, sağlıkla, sevinçle kavuşuruz. Allah hepimizin yavrularını korusun, bize bağışlasın.
Plasentacığımız da yukarı çıkmaya başlamış. Yatmaya devam edeceğim, ama kimin umrunda, bebeğimiz iyi ya çok şükür. Lahana gibi içimde kat kat endişeyle yatıyordum, şimdi bal kabağı gibi tatlı tatlı yatarım
Canimmmm arkadasimmmmmmm biliyodum ki ben cok sevindimmm cokkk ben de cok rahatladim gozun aydin prensesim saglikla dogsun insallah teyzesi yesin onuMcada urashaa
Bitaneciklerim, güzel kalpli meleklerim ilginiz, dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Maşallah ki, dünya sırtımdan kalkmış gibi. Kırkbin kere maşallah bebeğimiz sağlıklı çok şükür. Test sonuçları iyi. Doktor oh kurtulduk dedi. O da biz de çok sevindik. Eşim hiç belli etmemişti bana, ama anladım ki o da sırtında bir dünya taşıyormuş. Çok rahatladık, çok mutlu olduk. Rabbime sonsuz kere şükürler olsun. Hepimiz inşallah bebeklerimize vakitlice, sağlıkla, sevinçle kavuşuruz. Allah hepimizin yavrularını korusun, bize bağışlasın.
Plasentacığımız da yukarı çıkmaya başlamış. Yatmaya devam edeceğim, ama kimin umrunda, bebeğimiz iyi ya çok şükür. Lahana gibi içimde kat kat endişeyle yatıyordum, şimdi bal kabağı gibi tatlı tatlı yatarım
Allaha sukurler olsun canim saglikliymisya bebisin dedigin gibi gerisi onemli degil.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.hersey gonlunuzce olsunMcada urashaa
Masallah cnm rabbim hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin insssMcada urashaa
Maşallah canım biliyordum iyi olduğunu ben. Ama annelik işte sen çok endişelendin. Bundan sonra doğuma kadar herşey yolunda gider inşallah seninde kafan rahat eder. Peki bebişin cinsiyeti bellimi canım boyu kilosu nasıl?Mcada urashaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?