bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
vildan_drs canım kasılmaları sen sormuştun di mi? Bende de kasılma çıktı. Muayene ederken biraz bel ağrın var di mi dedi doktor evet dedim. Senin için ayrıca sordum canım çok şiddetli olmadığı sürece kasılmalar normalmiş. Düşüğe yada uzun yolculukta sıkıntıya sebebiyet vermezmiş.

Kızlar geldim doktordan. Kızıma erkek kardeş geliyor inşallah kızlar kesinleşti çok şükür 153gr olmuş kuzum bulantılatım da normalmiş vitaminlerini aksatma dedi.
Aayyyy massalah pasana rabbim saglikla nasip etsin insallah kac hafta usg gore sata gore canim saglikla.. ecmain

Allah hayira cikarsin canim..cok yorma arada dinlen canim.
Bizimde bugun iftar yemegi var canim ama bayaaaaa kalabalik hazir gelcek yemekler.sokakta olcak.Allah kabul etsin insallah.

HEPİMİZ SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALALIM YAVRULARIMIZI İNŞALLAH
amin canim.
Kızlar geldim doktordan. Kızıma erkek kardeş geliyor inşallah kızlar kesinleşti çok şükür 153gr olmuş kuzum bulantılatım da normalmiş vitaminlerini aksatma dedi.
Gozunaydin canim.saglikla kucagina almak nasio olsun insallah.

Sağol canım benim amiin rebbim hepimize nasip etsin sağşıkşa inşallah sata göre 27.11 usgye göre 19.11 canım.
Takviminde 15+ haftasin usg gore 16 haftadasin degilmi canim prensesine bir pasa geliyor ne guzel saglikla kalin

Nilke canım güzel hayırlı haberler al inşallah bebişimle dua ediyoruz
Ayyy burda belkliyorum seni kuzum hadi bize hayirli haber ver kizindan bitanem

Canim insallah guzel haberler alarak doktorun odasindan cikacaksin insaah

canim saglikli guzel sifali haberler alirsin insallah saglikla... ecmain

Hadi hayırlı haberle inşallah

Gunayddinlar herkese kizlaarr bugun herkes icin iyi bir gun olsun ins. Nilke hayirli haberlerini bekliyoruz ins

Nilke canım güzel hayırlı haberler al inşallah bebişimle dua ediyoruz

Mcada urashaa

Bitaneciklerim, güzel kalpli meleklerim ilginiz, dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Maşallah ki, dünya sırtımdan kalkmış gibi. Kırkbin kere maşallah bebeğimiz sağlıklı çok şükür. Test sonuçları iyi. Doktor oh kurtulduk dedi. O da biz de çok sevindik. Eşim hiç belli etmemişti bana, ama anladım ki o da sırtında bir dünya taşıyormuş. Çok rahatladık, çok mutlu olduk. Rabbime sonsuz kere şükürler olsun. Hepimiz inşallah bebeklerimize vakitlice, sağlıkla, sevinçle kavuşuruz. Allah hepimizin yavrularını korusun, bize bağışlasın.

Plasentacığımız da yukarı çıkmaya başlamış. Yatmaya devam edeceğim, ama kimin umrunda, bebeğimiz iyi ya çok şükür. Lahana gibi içimde kat kat endişeyle yatıyordum, şimdi bal kabağı gibi tatlı tatlı yatarım

Cok sukur rabbime canim onlar iyi olsunda biz herseye raziyiz canim rabbim saglikla sihatle nasip etsin cumlemize prensesin nasil buyumusmu grm boy soyledimi kac hafta canim saglikla kalin... ecmain

Canimmmm arkadasimmmmmmm biliyodum ki ben cok sevindimmm cokkk ben de cok rahatladim gozun aydin prensesim saglikla dogsun insallah teyzesi yesin onu
balmey bitanem gozun aydin oglusunu saglikla sihhatle buyut darisi bizede dua edin olur mu masallah butun kuzucuklara masallah topic imize

Allaha sukurler olsun canim saglikliymisya bebisin dedigin gibi gerisi onemli degil.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.hersey gonlunuzce olsun

Masallah cnm rabbim hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin insss

Maşallah canım biliyordum iyi olduğunu ben. Ama annelik işte sen çok endişelendin. Bundan sonra doğuma kadar herşey yolunda gider inşallah seninde kafan rahat eder. Peki bebişin cinsiyeti bellimi canım boyu kilosu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…