bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizzz agzini yerim ay hee bi biz ogreneydik kizlar yaa valla inanmassiniz belki benseniyerim i daha cok merak ediyorum yaaa samimi soyluyorum
Canım benim inan öğrendikten sonra aklıma ikiniz geldiniz. Rabbim sizinde gönlünüzdekini verir inşallah kuzum

Cok sukur rabbime canim onlar iyi olsunda biz herseye raziyiz canim rabbim saglikla sihatle nasip etsin cumlemize prensesin nasil buyumusmu grm boy soyledimi kac hafta canim saglikla kalin... ecmain

Aminnn çok sağol bitanem. Haftası 15+4. Doktor uzun uzun inceledi bebeği, rahmi. Sadece her şey çok iyi dedi. Boyu, kilosu konusunda zaten hiç bir şey söylemez, ultrason çıktısı biz istemesek vermez. Ama son derece dikkatle, imik imik inceler. Biz de hep nefesimizi tutup bekleriz doktoru. Her şey iyi dediğinde, zaten detaylar bizim için önemsizleşiyor. Heralde artık bundan sonra ben de kilosudur, boyudur onları merak ederim

Güzel yürekli anne maşşallah sana ve bebeğine inan kendim böyle bir haber almış kadar sevindim oh mis.. Yata yata keyfini çıkar işte daha ne olsun.. Hamileliğinin tadını çıkar yoksa 5 ay sonra dinecejler bizi ayağa.. Yanında olup yanaklarından öpmek geldi şuan içimden.. Çok Mutlu olduk valla

Canım kuzummmm, çok teşekkür ederim. Benim prensesim ve senin prensin, Ada ablalarıyla birlikte oynayacaklar, büyüyüyecekler inşallah. Biz de onları izlerken bu günlerimizi düşünüp, kahvelerimizi yudumlarken ayyyy ne günlerdi diyeceğiz

Allaha sukurler olsun canim saglikliymisya bebisin dedigin gibi gerisi onemli degil.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.hersey gonlunuzce olsun

Amiiinn bitanem çok teşekkür ederim. Sen de inşallah sağlıkla, mutlulukla bebeğine kavuşur, kardeşleriyle birlikte mürvetini görürsün

Nilke canım gözün aydın çok sevindim güzel haberler almana. Darısı diğer arkadaşların başına inşallah.

Çok sağol bitanem benim. Çok şükür bugün sen de güzel haberlerle gelmişsin. Allah minik oğlunu sana bağışlasın. Ablasıyla birlikte ömürleri uzun, kaderleri güzel olsun inşallah

Gozun aydin canm sağlıkla kucagina al insallah

Insallah kusum benim saglikla kucagimiza alalim hepimiz

Çok sevindim bebişim okumadan msjını aradım direk.. Sayfa sayfa yürek kalkıklıgı ve ümitle. Çok şükür ki sonuçlar iyi. Çok sevindim şeker. Hemen sonuçlara hem plesantaya! Bir daha ki randevuda inşallah plesanta sorunu da ortadan kalkacak. Ohh mis olacak herşey.. Öpüorum. Koccamaannn ..

Heleki karnimizda hareketlerini tam anlamiyla hissetmeye basladikmi hepten zaman cabuk gecer.bayramdan sonra zamanin nasil gectigini hic anlamayiz artik.

aynen. tekmelerini hissettiğim anları sabırsızlıkla bekliyorum ^.^ zaman gerçekten çok hızlı geçip gidiyor.

gögüslerde ki damarlar sizlerinde net bir şekilde belli oluyor mu acaba ?

Canım benim temiz kalbine doğmuş demek ki. Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz dokuzuncu aylarını tamamlayıncaya kadar rahatça ve sağlıkla taşırız yavrularımızı karnımızda. Kuzucum benim bebeğimin cinsiyeti 12. haftada belli oldu. Kız bebek. Boyunu kilosunu hiç söylemez doktor. Bizim de sormak aklımıza gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…