bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nilke gordun tabi kizini dimi cnm napiyodu buyumus mu ben de benim yavrumu ozledim ins ayin 17 sinde gorecem saglicakla ins

Kuzum bebeği doktor cm cm inceliyor. Bi şöyle rahat rahat hop hop hoplarken göremedik. Daha sonuç da doktora ulaşmamıştı, onun tedirginliğiyle pek bir şey anlamadım ama onun orda olduğunu görmek bile çok güzel. Hadi darısı başına, sabret, az kalmış

Aynen canim ara ara sizliyo aceba icerde kalan sut mu acitiyo diyorum
Bundan bi kac hafta once sutun kesilmedigini farkettim.bizim sut hormonlarinin karisti kafasi.sut varken bitirmeye ugrasiyor yine yeni bebek icin tekrar sut salgilamak icin cabaliyor galiba

Bak sen böyle yazınca artık tutmadım da kendimi, ağladım hem sevinçten hem sevgiden. Allah bin kere razı olsun canım arkadaşım. Vallahi sizinle daha keyifli, daha kolay geçiriyorum günlerimi. Çok öpüyorum ben de seni içtenlikle, sevgiyle

Çok teşekkürler biricik, desteğin ve güzel duaların için. Çok mutluyum yaa, çok şükür. Öpüyorum ben de kocaman kocaman hem bal yanaklarını, hem bücürük oğluşunu

Kizlar ben iki gundur bu saatlerde halsizlesip tukeniyorum. Uyku bastiriyor ensem cekiliyor basimin ici yangin yeri gb oluyor. Dun de bu saatlerde anlattiklarimi yasadim uyumaya calistim simdi de ayni sekildeyim ama uyuyamam ocakta yemegim var.
Benimde bir uykum var anlatamam ama benim yaramaz kizim bugun uykudan kalktigindan beri nesesiz surekli mizmiz bi halde.birazdan uyutucam onu insallah duzelmis olarak kalkar

Çok sağol bitanem benim. Çok şükür bugün sen de güzel haberlerle gelmişsin. Allah minik oğlunu sana bağışlasın. Ablasıyla birlikte ömürleri uzun, kaderleri güzel olsun inşallah
Amin canım hepimizin yavrularının inşallah

slm kizlar hayirli ramazanlar ne zamandır yazamıyorum malum bahar temizliği falan ama fırsat buldukça yazdiklarinizi okuyorum bugün dr kontrolü vardı bebisim iyiymis çok şükür buyumusuz 21cm 283gr olmusuz ins hepinizin bebekleri iyidir kontrolü olanlar güzel haberlerle gelir

Massalah prensesine canim rabbim saglikla nasip etsin insallah yanlis hayirlamiyorumdur degilmi.prensesdi bebisin saglikla kalin... ecmain

Ah Can'ım allah razı olsun ..bu mübarek günlerde allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...bu kadın doktor beni geçen hafta bayağı sıkıntıya soktu uyuz :)) sende de yada başkalarında da oluyorsa demekki Ağrı'yla beraber olabilen normal bir durummuş demekki

Allah yardımcın olsun canımm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim annelik duygusuyla her zorluğa katlanıyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…