bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayirli ramazanlar canim.masallah buyuyo artik bebisin.saglikla buyusun bebisin ins.benim kontrolume de daha coook var.

Kıyamam sana ben herzaman böyle Sevinç'ten ağlıyalım inşaalaah..benim de gözlerim doldu inan evlat Nasıl birşeymiş değil mi rabbim acılarını göstermesin birde cinsiyeti kızmı erkek mi aaa tüh diyorlar ya Nasıl büyük bir nankörlük rabbim ıslah etsin.. Sağlıklı evlat kadar büyük bir nimet varmı isterse 10 tane kızın 10 tane oğlun olsun..

ÇOK ŞÜKÜR CANIM :)

Çok sağol bitanem benim. Çok şükür bugün sen de güzel haberlerle gelmişsin. Allah minik oğlunu sana bağışlasın. Ablasıyla birlikte ömürleri uzun, kaderleri güzel olsun inşallah
Bebeğini sağlıkla doğurmak nasip olsun. Kafan rahat 5 ay tadını çıkar. Prensesini Ve seni öpüyorum.

Aglama kiz bugun bayramimiz cok sukur aglanacak gun degil fistigim

Nilke çok güzel haberler almışsın gözün aydın çok sevindim cnm inşallah diğer sorunda en kısa zamanda düzelir sağ salim kıcağına alırsın prensesini

Amiinnn. Canım benim çok çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi taşıyıp, sağ salim sevinçle alalım inşallah kucaklarımıza. Rabbim hepimize hayırlı, güzel huylu evlatlar versin

Aglama kiz bugun bayramimiz cok sukur aglanacak gun degil fistigim

Sevinçten, şükürden bitanem. Bundan sonraki böylesine büyük mutluluğu bebeğimi kucağıma alınca yaşarım heralde Allahım hepimize o günleri göstersin inşallah. Pazartesi olsun da, güzel haberleri alınca senin de eminim sevinçten gözlerin inşallah

Ayyyy kuzum bakma sen bende sulugozluyum pazattesi bende aglarim sevincten insallah kuzumsun

Çok haklısın bitanem. Hangi ana, kız ya da erkek değil diye sevmez ki evladını? Her biri birer mucize. Hamile kalabilmek bir lutuf, onu sağlıkla dünyaya getirmek de daha büyük bir lutuf. Rabbimin en büyük nimeti sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü bir evlada sahip olmak. Kendi canından kıymetli. Bin şükür Allahıma. O cahillere de Allah akıl fikir vicdan versin.

@ayseankara Mcada @Aydede88 gonulll Ikra meyra kızlar teşekkür ederim prensesim geliyooor ve sağlıklı Allahıma şükür ağrı kasılmalarım çocukla ilgisi yada zararı yokmuş idrar yollarım da temiz çıktı üşütüyoruz herhalde mevsim geçişleri. Ama oğlum çok sevinecek kız kardeş istiyordu hep yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…