bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nilke canım gözün aydın bugün pek giremedim iş yoğundu bugün darısıda bizlere inşş sağlıklı haberlerni alalım meleklerimizin

Çok sağol tatlımm. İnşallah. Hepimizin bebekleri sağlıkla, uzun ömürleri, güzel kaderleriyle, tam aylarını doldurduklarında dünyaya gelsin

Ayyy cok sevindim canim benimmmm gozun aydinnn saglikla gelsin minik kizin

Bugu hep guzel haberler aliyoruz canim.insallah doguma kadar da hepimiz guzel haberler veririz birbirimize.
Kardeslerin icine doguyor herhalde benim oglumda hep kiz istiyordu kiz olcak dedi ve bir kiz kardesi var.2.dogumumdan sonra ara ara benim yine kardesim olcak yine kiz olcak diyodu gulup geciyorduk ama dedigi oldu.
Saglikla kucagina alirsin insallah kizini hersey gonlunce olsun insallah.

Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah darısı öğrenemeyenlerin başına

Darısı başıma İnşallah bende güzel haberlerle gelirimm

ben cok oncelerde sanki kiz tahmininde bulundum gibi hatirliyorum massalah prensesine canim sabahda guzel haberlerle ve prenses oldugunuda ogrenirsin diye yazdim cok sevindim gonlundekini nasip etti rabbim cumlemize saglikla gonlumuzdekini nasip etsin rabbim insallah... ecmain

oooyyy ne güzel prenses mi geliyo şimdi?? allahım kucağında görmeyi de nasip etsin hep güldürsün yüzünü evladın inşallah.. ctesi günü ben de güzel haberler alırım umarım..

Kizlar durup durup agliyorum ben yaa doguma gidisim aklima geliyo ada dan nasil ayrilcam sanki ona ihanet edicekmisim gibi 2 gun hastanede yaticam Ada ya nolucak peki ya kardesi gelince kizim ne hissedecek aglamaktan basima agrilar girdi bide bi anne meme kanserinden vefat etmiş Ada kadar kizi annesiz kalmis icim cikti agla agla annemde kizdi oyle seyler okuma manyakmisin sen diye

Sağol canım inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza benim oğlum daha hamile kalmadan başladı kız kardeş istiyorum diye canım oğlum içine doğmuş demekki

Canım benim kötü şeyler getirme aklına inan herşey çok güzel olacak pozitif olalım

oooyyy ne güzel prenses mi geliyo şimdi?? allahım kucağında görmeyi de nasip etsin hep güldürsün yüzünü evladın inşallah.. ctesi günü ben de güzel haberler alırım umarım..
Canım ya ne güzel dilekler bunlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah cumartesi güzel güzel haberlerle dönersin

İyi dileklerin için çok sağol canım evet en baştan kız istiyordum ama topikte USG falan paylaşmadım çin takvimine bile bakmadım sen benim yazılarından hatırlıyorsun yazıyordum çünkü kız istiyorum diye .içine doğmuş demekki canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…