bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar ben iki gundur bu saatlerde halsizlesip tukeniyorum. Uyku bastiriyor ensem cekiliyor basimin ici yangin yeri gb oluyor. Dun de bu saatlerde anlattiklarimi yasadim uyumaya calistim simdi de ayni sekildeyim ama uyuyamam ocakta yemegim var.
Geçmiş olsun canım ben de öğleden beri uyuyorum şimdi kalktım. Yorgunluk uyuşukluk oluyor. Bayılcak gibi dermanım kesiliyor. Ama senin misafirinde gelcek bugün çok yorulcaksın vitaminlerini almayı unutma. Menüde ne var ne yaptın çok merak ettim

maşallah böyle 21 cm falan okuyunca kocaman adam olmuşlar gibi geliyo insana dimi??susam tanesi kadar halinden takip etmeye başlayınca tabii bi keresinde de doktor benim bebiş 5 gün öne geçince 6+3 demişti de benden gayriihtiyari oooo kocaman olmuş yavrum benim gibi bi söz çıkmıştı çok güldük o sözüme ama napiim bize göre kocaman

Canim menumde kagit kebabi pilav salata mercimek corbasi ortaya taze fasulye ve sarma yaptim. Inanirmisin hic istahim kalmadi. Neredeyse hic birsey yemedim yemekler kokunca tiksindim biraz.

Ayyyy nasıl sevindim anlatamam. Allah gönlüne göre verdi canım benim.allaha şükür. topiğimizi allah nazardan korusun. Seninde iyi olmana sevindim. Peki bebiş nasıl boyu kilosu. Sata uygunmu anlatsana.

Oglum kardesinin dogumunda yanimdaydi.ilk goren o oldu.onun icin cok guzel bir andi ama senin kizin kucuk degilmi.onu mecburen birakman gerek.1 gece yatiliyor hastanede neden 2 gunki.Allah elbet birseyler kararlastirmistir canim sen merak etme.hersey guzel olur insaallah

Valla maşallah canım ben bile unuttum gittim kime ne dedim hatırlamıyorum iyi hatırlıyorsun.

Canim menumde kagit kebabi pilav salata mercimek corbasi ortaya taze fasulye ve sarma yaptim. Inanirmisin hic istahim kalmadi. Neredeyse hic birsey yemedim yemekler kokunca tiksindim biraz.
Öyle oluyor canım genelde ben hamile değilken bile davetlerde misafirim için oturur bi çorba içerim tamam. Kokular yetiyor valla. Allah kolaylık versin. Menüde güzelmiş ellerine sağlık. Ama çok yorma kendini ayakta durma çok.

çok sevindim endişelerinin bitmesine canım kucağımızda da görelim inşallah benim ilk bebeğim olucak kısmetse en son yeğenlerimden hatırlıyorum o güzel bebek kokusunu o kadar istiyorum ki o kokuyu duymayı... inşallah günler hayırlısıyla çabucak geçer kucaklarımızı doldurur bebişlerimiz

Hiiiic uzak degil o gunler canim cabucak gecicek emin ol
Saglikla kucagina alirsin insallah canim.

2. Gece de kaliniyo kuzum sezeryanda niye bilmiyom 2 gece kaldim Adada evet 22 aylik suan kardesi dogdugunda 28 29 aylik olcak

Hadi yaa doktorun yanilmis tatlim bebisin kandirmamis doktor kacinci haftanda erkek dedi kacinci haftanda kiz dedim.canim saglikla nasip etsin rabbim insallah.. ecmain

Aslında doktor kesin demedi erkeğe daha yakın dedi 13+2 de 16+0 da kesin kız dedi bugün 16+2 de kesin ki, dedi gördük hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…