bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım beni Allah hepimizden razı olsun :) Sıkma canını canım normalmiş bebek büyüyor içerde rahim de büyüyor normal dedi doktorum.

Son düzenleme:

Amin canım, çok teşekkür ederim. Benim de bu ikinci hamileliğim, ama inşallah bebeğimiz ilk olacak. Yeğenlerinden bilirsin az çok sevdiğin bir bebeğin kucağındayken sana verdiği hissi, bir de kendi bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda neler hissedeceğiz düşün. Allahım bu mutluluğu bize, hepimize eksiksiz yaşatsın.

Biraz fazla yordum sanirim kasik agrim basladi. Neyse ki annem geldi yardima masayi o hazirlayacak.

Hayrli olsun prensesin canm.sağlıkla kucagina al insallah.bnm de idrar temz çıktı usutmektenms hep ağrılarımiz

Bitanem sana aşağıdakileri yazdım ama gitmemiş mi, noolmuş anlamadım:

Kuzucum sen bugün benim sevinçten ağlamama bile razı olmazken, nedir bu kendine ettiğin eziyet? Bak bitanem, babaannem küçüklüğümde çok ağladığımda uyarırdı hep, sus kuzum ağlaya ağlaya ağıt gelir diye (ağıdın ne olduğunu daha bilmezken, öcü gibi bi şey sanıp, divana zıplayıp, çıt çıkarmadan, yerimde öööylece kaldığım zamanlar olmuş)

Bir de offf deyince, off dersen, off "ayy beni çağırdılar bi gidiimm" dermiş, derdi (bundan o kadar korkmazdım, offun gelmesine daha var o zaman diyip)

Yani birtanem çok şükür her şey güzelken, kötüyü çağırma. Etrafımızda çok acı var evet, ama eğer onlara odaklanırsak hayat boyu gülümsememiz mümkün olmaz.

Ada için çok endişeleniyorsan nasıl olsa özel odada kalacaksın, yanında da refakatçi olarak muhtemelen annen olacak. Çocuk için bir seyahat yatağı edin, o da sizinle orda kalsın. Tabi evde kalması daha doğru olacaktır.

Bak ne mutlu sana bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeye gideceksin. Şükretmek yerine, o güzel güne karamsarlıkla haksızlık etme. Allah'ın gücüne gitmesin. Tövbe et, Allahım sana çok şükür bir evladım var, bir tane daha verdin. İkisini de bize bağışla. Affet beni hortlayan hormonlarıma uydum, kendimi üzdüm, de.

Şimdi sil güzel gözlerindeki incileri. Bir kaç tanesini sevinçle pazartesi günü akması için rezerve et

sagol canim aynen oyle bencede kocaman olmuş ben bebegimi ogrendigimde beta hcg 39du canim o günlerden bugünlere çok şükür Rabbime

Ben senin hakkini nasil ödeyecegim ki ben sen benim basima gelen en gusel seysin kuzum bi senin kelimelerin rahatlatiyo beni iyiki varsin sen iyiki

gozunaydin canim bende kiz oldugunu ogrenince cok sevinmistim ve oglum herkese bizim bebegimiz kiz diyordu iclerine doguyo heralde Rabbim herkesin gonlune gore versin

Ben senin hakkini nasil ödeyecegim ki ben sen benim basima gelen en gusel seysin kuzum bi senin kelimelerin rahatlatiyo beni iyiki varsin sen iyiki

Bitanem senin benim üzerimdeki hakkın kadardır, benim senin üzerinde varsa hakkım (ay istiklal marşı gibi oldu)
İyi ki sen de varsın, çok seviyorum daha görmeden seni. Bazen yanında olup kol kanat geresim geliyor sana. Öyle tatlı, sevgi dolu, güzel kalpli ve hassassın ki, pamuklara sarası geliyor insanın

gozunaydin canim bende kiz oldugunu ogrenince cok sevinmistim ve oglum herkese bizim bebegimiz kiz diyordu iclerine doguyo heralde Rabbim herkesin gonlune gore versin
Amin canım Hastahaneye giderken oğlumu anneme bıraktım anneme benim içime doğuyor kız olacak demiş saf ,temiz yavrucaklar içlerine doğuyor demekki canım

Ayyyy nasıl sevindim anlatamam. Allah gönlüne göre verdi canım benim.allaha şükür. topiğimizi allah nazardan korusun. Seninde iyi olmana sevindim. Peki bebiş nasıl boyu kilosu. Sata uygunmu anlatsana.
Amin canm sağol evet topikte çoğu arkadaşımızın istediği oldu maşallah prensesim çok sağlıklı satı,kilosu hepsi normal Rabbim şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…