bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nilke canım çok sevindim adına Rabbim gönlüne göre versin canım bak herşey düzene giriyor yavaş yavaş Rabbim bir daha gerginlik vermesin inş .kızçene de sevindim bugün ben de öğrendim bir kızçe de benim oluyor

Cok heycanliyim balmey hic bi tahminde bulunmadi ki hani desem buyuk ihtimalle sunu demisti oyledir tam bir muamma tam bir giz yani ne ogrencem bilmiom bitanem
Canım inşallah darısı size bir an önce göstersin bebişleriniz inan çok güzel bir duygu Rabbim olmayanlara da versin

Çok sağol bitanem, amin, Rabbim hepimize kalbindekini nasip etsin inşallah. Çok sevindim ben de kızının olacağına. Tahtı bahtı güzel olsun. Maşallah maşallah maşallah. Allah kalbine göre verdi. İsim düşündün mü?

kızlaaaar acil bişey sorucam ben size.. 5.-6. haftalar civarı yaşadığım felaket bi mide kazınması vardı aynısı son bi ka.ç gündür yine geldi ya vallahi delircem nasıl biliyo musunuz karnım şişiyo yiycek yerim yok yani düşünün ama sanki o yediklerim hortumla başka yere gidiyo arkadaş!! insanın midesi hem şişip hem kazınır mı yaa ?? var mı bunun bi çözümü arkadaşlar varsa allahaşkına söyleyin..haa bi de bununla mı kalıyo yoook yanıyo boğazıma kadar bi yandan da.. çıkarıcam bu midemi dışarıya az kaldı

Canimsin kuzum bende hep senin yaninda olup sana destek olmak istiyorum bebeklerimiz buyuyunce insllah

Ay çok ironik yiaa. Doktor bugün bana şişkinlik için Talcid gibi çiğneme tabletleri önerdi. Demek ki miden sadece gazla dolu. Acıkıyo bi taraftan da yazık. Şişkinliğini geçirip, bir şeyler ye üstüne. Rezene çayı da çok iyi geliyormuş. Mide yanmasına da sarı leblebi iyi geliyor.

Güzel dileklerin için sağol canım evet topiğimize kocaman bir nazar boncuğu lazım isim araştırıyorum ama hiç birine içim ısınmıyor oğlumun adına uygun olsun dedim Aytuğ ama baktım ay ile başlayan isimler yok ısınamadım o yüzden zamana bıraktım elbet ısınırım birine
Sen buldun mu canım isim?

Canım anlıyorum seni aynen ilk haftalar doyuyordum ama aynı aç gibi karnım kazınıyordu eee sonuçta sürekli yiyordum ama şimdi o kadar değil ama çok çabuk acıkıyor ve kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum sonuç 6 kilo almışım yaa

Tesekkur ederim canim Rabbim sanada hayrli dogumlar nasip etsinn

ahh canım sen benim iştahımı bilmiyosun tabi canım ben normal yemeği yiyorum eskisi gibi ondan eminim keşke öyle bi yudum yiyip kalkabilsem.. ha evet şişkinlik var dediğin gibi bazen midem resmen sindirmiyo yediklerimi.. ama leblebiyi filan uyguluycam canım çoook saolasın tavsiyelerin için allah razı olsun

Bugun saglik ocagina gittim kan seker tansiyon hepsini olcturdum hepside dusmus ya cok acikiorum ama hic bisey yemek istemiorum ne olacak bole oruc tutmuorum ama sadece kahvaltiyla duruorum yine bugun zaten tansiyonum dustu zor oturdum bayilacak gbiydim

ya hani annelerle aynı geçirirmişiz ya hamileliği işte benim annemin hiç kusma durumu olmamış mesela benim de olmadı ama bütüün mide sorunlarını yaşamış annecim kazınma yanma gaz ( eğer daha önceden kilonuz normalse pek sıkıntı diil de ben zaten kilolu hamile kaldım 68.6 ile sonra 67.1 e düştüm şimdi son bir ayda bi kiloya yakın almışım 68.7 yim..bilmiyorum keşke kilo verseymişim diyorum şimdi

Aysima ayla aysun ayça aylin eylem aynur ayçin bunlari buldum simdilik

AYBEN: Ben ayim anlaminda
AYBENiZ:Ay gibi parlak tenli,ay benizli.
AYBiKE: Ay gibi güzel kiz
AYBiRGEN: Ay veren
AYCAN:Ay gibi sevilen,aydinlik can.
AYÇA: Yay biçimindeki ay,Hilal.
AYÇAG:Ay gibi parlak çag.
AYÇAN:Ay gibi ayd1nl1k kisi.
AYÇiÇEK: Gün çiçek
AYDA: Dere kiyilarinda yetisen bir bitki
AYDAN: Güzelligini aydan almis,ay gibi parlak ve güzel
AYDENiZ: Hem ay, hem de deniz
AYDONAT: Isik donat, parlaklik donat anlaminda
AYEVi: Ay çevresinde olusan isik çemberi
AYGEN: Gönül arkadasi
AYGÖNÜL:Güzel gönüllü.
AYGÜN: Hem ay, hem gün
AYKAL: Ay gibi parlak ve isikli kal
AYKIZ: Ay+Kiz
AYKUT: Kutlu ay, ugurlu ay
AYLA: Bazi yildizlarin ve ayin etrafindaki isik çemberi
AYLAN:Ay gibi güzel degerlere sahip olan.
AYLiN: AYLA ile ayni anlamdadir
AYNUR:Ay isigi
AYPERi:Ay ve peri gibi çok güzel.
AYSAR: Ayin evrelerine göre huyu degisen kimse
AYSEL:Ay gibi olan güzelligiyle nam salmis olan
AYSEMA:Ay gibi parildayan yüz.
AYSEREN:Güzelligini gözler önüne seren.
AYSIN: Sen aysin, ay kadar güzelsin
AYSU: Ay gibi pariltili ve su gibi berrak.
AYSUN:Ay gibi isiltili ve güzel.
AYSE: Rahat ve huzur içinde yasayan
AYSEGÜL:Güller içinde mutlu yasayan.
AYSEN:Neseli,gülen,aydinlik.
AYSENUR: Ayse+Nur
AYSIL: Ay isigi
AYSiM,AYSiN: isik saçan.
AYTEN:Güzel bir tene sahip olan.
AYTU:Aya benzeyen tuglu.

Cnm bn kızım olursa feyza düşünmüştüm bolluk bereket manevi haz anlamlarnda

Hani ada hani ada teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…