bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy kizlar simdi geldik annemlerden yaa benim adet olcak gibi agriyo hasaasiyet var gibi boyle anlam veremedim adetimin ikimci gunu boyle agrirdi hep

Cok sevindim arkadaşım test sonuçlarına ve plasenta nin çıkmasına. Çok strese girmiştin. Bundan sonra herşey daha güzel olacak inşallah. Aman yat bol bol inmemek üzere çıksın plasentan.

Ayy kizlar simdi geldik annemlerden yaa benim adet olcak gibi agriyo hasaasiyet var gibi boyle anlam veremedim adetimin ikimci gunu boyle agrirdi hep
canım dün gece kısa süreli de olsa benim de oldu böyle adet sancısına bnezer bişey. galiba rahim eski alışkanlıkla adet olucakmış gibi davranıyo

Merhaba iyi akşamlar anneler giremedim kaç gündür. Bugün kontrolümüz vardı oğluşumuz 219 gram olmuş ayrıntılı için 21-22. Hafta arası yaptır dedi doktorum..dolgum düşmüştü onun içinde kanal tedavisine başladık. Nilke canım plesantam da rahimi kapatmıyor sadece rahim ağzına yakın yine de dikkat et yukarı çıkar bu haftalarda dedi. Sağlık ocağında kan tahlilleri yapıldı idrar da az miktar enfeksiyon çıktı toz verdi doktor. Özet olarak böyle çok sayfa birikmiş okuyamadım inşallah herkes iyidir

Canim massalah oglusuna 219 grm cok iyi canim buyumus pasa masallah canim rabbim sizi korusun.. ecmain

Canım gözün aydın cici plesanta güzel plasenta üzmemiş seni. Çok sevindim prensesin sağlıkla gelsin çok sevindim iyi olmanıza

maşallah canım güzel haberlerle dönmüşsün gözün aydın.. benim de ctesi sürekli bi korku var içimde 3 ay bitti yine bitmedi korkularımız

Ayyy bilmem ki kuzum bi hassasiyet var sanki
yok yok canımcım evhamlanma alıcaksın ikinci bebişini de kucağına inşallah.. diğer korkularını da okudum da ah bu hormonlar diyorum ben de aynı durumdayım bi ağlıyorum bi gülüyorum bi sinirleniyorum bi sinirlerim ayıklanmış gibi oluyo :)

Gozun aydinn canimmm

Saol canım ayrıca ada ismi o kadar yer etmiş ki aklıma bu gece rüyamda eşim face de durumunu kızımız ada dünyaya geldi diye güncellemiş sabah kalkınca anlattım cinsiyet mi dönüyor ne dedim doktor usg yi koyuşuyla pipiyi gösterdi rüyama tepki olarak

Aaa evet senin pasa 9 grm fazla cok iyi yaa massallah kac hafta dedi doktorun usg gore sata gore canim

Ölçümleri haftasıyla uyumlu hatta ileri olanlarda var dedi. Ayrı ayrı ölçüm yaptı baş kol karın bölgesi falan. Genel hafta söylemedi. Sata göre 17+6

Olsun kuzum bide kiziniz olur Ada olur adi onun da oglusun saglikla gelsin umarim biz de ptesi ogreniriz hemen

Ahh kuzum annelik ne garip sey yaa hep korku hep stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…