- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #23.141
Olsun kuzum bide kiziniz olur Ada olur adi onun da oglusun saglikla gelsin umarim biz de ptesi ogreniriz hemen
Canım ilk Bebek mi?balmey canım koşuşturmadan hep sayfaları atladım sen de doktora gitmişsin bugün cinsiyet belli oldu mu, bebişin sağlıklı mı? Ben de bugün öğrendim kızım oluyormuş yahhuu
The_new canim 19=30 randevun vardi nerdesin tatlim hadi seni bekliyoruz guzel hayirli haberler almisindir insallah tatlim
Sağlıklı canım çok şükür kızıma erkek kardeş geliyor inşallah. Rabbim seninde gönlündekini verdi çok sevindim canımbalmey canım koşuşturmadan hep sayfaları atladım sen de doktora gitmişsin bugün cinsiyet belli oldu mu, bebişin sağlıklı mı? Ben de bugün öğrendim kızım oluyormuş yahhuu
Gözün aydın canım. Tombik kızına da maşallahGeldim cnm.elhamdülillah güzel haberlerle geldim.herşey yolunda çok şükür.kızımız olcakms İnşallah.kesin mi dedim doktora %500 dedi :) çok şükür. 15.5 cm 198 gr dedi.baya inceledi.tombalak poposu baldirlari elhamdülillah çok şaşırdım :) çok mutlu oldum.Hâla Bişey hissetmiyrm ama herşey yolunda İnşallah.Şimdi eve geldim ama yaklaşık Yarım saattir kasiklrmda hafif sancı var.gazdan mi acaba bilemedim.endişe etmemem lazimdr İnşallah.bi test yaptrdk yine.omuriligine mi ne bakilckms.kan verdm.haftaya sonuç cikcak İnşallah.detaylı ultrason için randevu almam lazımmış bayrama kadar o yapilcak.sonraki randevumu da bayram sonrasına verdi bakalm.
Girer girmez uzun zamandr gorusmyrz dedim 5 hafta oldu ya.İlk zamanlar çok sık gelsin ya ondan dedi.avrupada bütün hamilelikte 3 4 defa girilio bizde böyle dedi.naapalm evhamli milletiz dedim içimden :) öyle yani elhamdülillah kısslar Benmde içim rahatladı.Artık rahat rahat kızım da diyeblcm İnşallah.darısı tüm bekleyen hamislrmzegonulll
ben de görmek istiyorum o dombik baldırlardan yaaa hadi inşallah ctesi benim deGeldim cnm.elhamdülillah güzel haberlerle geldim.herşey yolunda çok şükür.kızımız olcakms İnşallah.kesin mi dedim doktora %500 dedi :) çok şükür. 15.5 cm 198 gr dedi.baya inceledi.tombalak poposu baldirlari elhamdülillah çok şaşırdım :) çok mutlu oldum.Hâla Bişey hissetmiyrm ama herşey yolunda İnşallah.Şimdi eve geldim ama yaklaşık Yarım saattir kasiklrmda hafif sancı var.gazdan mi acaba bilemedim.endişe etmemem lazimdr İnşallah.bi test yaptrdk yine.omuriligine mi ne bakilckms.kan verdm.haftaya sonuç cikcak İnşallah.detaylı ultrason için randevu almam lazımmış bayrama kadar o yapilcak.sonraki randevumu da bayram sonrasına verdi bakalm.
Girer girmez uzun zamandr gorusmyrz dedim 5 hafta oldu ya.İlk zamanlar çok sık gelsin ya ondan dedi.avrupada bütün hamilelikte 3 4 defa girilio bizde böyle dedi.naapalm evhamli milletiz dedim içimden :) öyle yani elhamdülillah kısslar Benmde içim rahatladı.Artık rahat rahat kızım da diyeblcm İnşallah.darısı tüm bekleyen hamislrmzegonulll
Gözün aydın canım. Tombik kızına da maşallahdoktorum bana da 23.haftaya kadar detaylı için randevu al dedi ama henüz karar vermedik eşimle.
ben de görmek istiyorum o dombik baldırlardan yaaa hadi inşallah ctesi benim de... inşallah hep güzel haberler alırsın canım maşşallah minik kızına
ben de bi kız çocuk manyağıydım biliyo musun hatta eşim de.. ama bizim oğlan yani %70 oğlanAyy inşallah cnmcmm.Hep birlikte güzel haberlerle güzelce bebeklrmzi kucagmza alirz İnşallah.kızım olcak dimi yaa..minik kızına yazınca bi garip oldum.Kız annesi mi olcam inşallah ben.elhamdülillah Rabbim sana ne kadar şükretsek az.bugunlrmzi aratmA İnşallah
kızlar sonunda cinsiyeti öğrendik sormasak yine söylemiyordu dr.oğlumdan sonra bir prenses geliyor inşallah :) çok şaşırmadım galiba kız olduğunu hissediyordum2li testin sonucunu da dün aldım b-hcg ye göre de kız görünüyor oğlumun testiyle karşılaştırdım onda da değer 50 nin altında galiba bu cinsiyet teorisi doğru
Maşallah prensese canım büyümüş. Allah nazardan korusun. Kız bebekler biraz daha geç hissedilir canım 20. Hafta falan hissedersin inşaallah. Konyada şuanda çok yağmur yağıyor maşallah havalar serin bi kapalı bi açık ondan galiba üşütüyoruz benimde karnım kasıklarım ağrıyor canım ama magnezyum rahatlatıyor sanki.Geldim cnm.elhamdülillah güzel haberlerle geldim.herşey yolunda çok şükür.kızımız olcakms İnşallah.kesin mi dedim doktora %500 dedi :) çok şükür. 15.5 cm 198 gr dedi.baya inceledi.tombalak poposu baldirlari elhamdülillah çok şaşırdım :) çok mutlu oldum.Hâla Bişey hissetmiyrm ama herşey yolunda İnşallah.Şimdi eve geldim ama yaklaşık Yarım saattir kasiklrmda hafif sancı var.gazdan mi acaba bilemedim.endişe etmemem lazimdr İnşallah.bi test yaptrdk yine.omuriligine mi ne bakilckms.kan verdm.haftaya sonuç cikcak İnşallah.detaylı ultrason için randevu almam lazımmış bayrama kadar o yapilcak.sonraki randevumu da bayram sonrasına verdi bakalm.
Kızlar bu arada size bişey sormak istiyorum hamilelikte özellikle kullanılan ilaçlar var mı benim doktorum nedense ilaç filan vermiyor 4.5 aylık oldu sadece kanım düşük die kan ilacı verdi bu ay kanım normal çıktı die ona dewam et bile demedi bu nasıl iş ya
Ben de kız çocuğa doyamamışım sanirim. Bi kızım var bunu da kız olacak zannettim epey. Doktor erkek diyince sasirdim alışacagim sanırımben de bi kız çocuk manyağıydım biliyo musun hatta eşim de.. ama bizim oğlan yani %70 oğlanbize bir iki sallandı sonra da nazlı nazlı poposunu döndü oldum mu ben sana bir numaralı oğlan anası yani demek ki neymiş evlat nolsa seviliyomuş ya
Benimde kanım düşük çıkmıştı daha da düşecek zamanla diye Demir ve kan için delevit ve yeni bi kan ilacı yazdı. Bir de kramp kasılma ağrı gibi durumlar için magnezyum. Calsiyum ve protein tüketemediğim için D vitamini kullanıyorum..
gozun aydin canim.cok cabuk gelisiyor arrik bebiklerimiz.bende 21 kusurde yaptircam detayliyi.Merhaba iyi akşamlar anneler giremedim kaç gündür. Bugün kontrolümüz vardı oğluşumuz 219 gram olmuş ayrıntılı için 21-22. Hafta arası yaptır dedi doktorum..dolgum düşmüştü onun içinde kanal tedavisine başladık. @Nilke canım plesantam da rahimi kapatmıyor sadece rahim ağzına yakın yine de dikkat et yukarı çıkar bu haftalarda dedi. Sağlık ocağında kan tahlilleri yapıldı idrar da az miktar enfeksiyon çıktı toz verdi doktor. Özet olarak böyle çok sayfa birikmiş okuyamadım inşallah herkes iyidir
Cok sukur canim.hersey yolunda Allahin izniyle.kasik agrisi ayakta kaldiysan biraz ondan da olmus olabilir.bir kac gun once adet olcakmisim gibi agrilarim vardiGeldim cnm.elhamdülillah güzel haberlerle geldim.herşey yolunda çok şükür.kızımız olcakms İnşallah.kesin mi dedim doktora %500 dedi :) çok şükür. 15.5 cm 198 gr dedi.baya inceledi.tombalak poposu baldirlari elhamdülillah çok şaşırdım :) çok mutlu oldum.Hâla Bişey hissetmiyrm ama herşey yolunda İnşallah.Şimdi eve geldim ama yaklaşık Yarım saattir kasiklrmda hafif sancı var.gazdan mi acaba bilemedim.endişe etmemem lazimdr İnşallah.bi test yaptrdk yine.omuriligine mi ne bakilckms.kan verdm.haftaya sonuç cikcak İnşallah.detaylı ultrason için randevu almam lazımmış bayrama kadar o yapilcak.sonraki randevumu da bayram sonrasına verdi bakalm.
kalbine dogmus canim kiz olcagi ne guzel.boyu kilosu vs soyledimi.kızlar sonunda cinsiyeti öğrendik sormasak yine söylemiyordu dr.oğlumdan sonra bir prenses geliyor inşallah :) çok şaşırmadım galiba kız olduğunu hissediyordum2li testin sonucunu da dün aldım b-hcg ye göre de kız görünüyor oğlumun testiyle karşılaştırdım onda da değer 50 nin altında galiba bu cinsiyet teorisi doğru
Decavit kan ilaci kalsiyum ve magnezyum kullaniyorum.belki degerlerin cok iyi ise gerek gormemistir simdilik.Kızlar bu arada size bişey sormak istiyorum hamilelikte özellikle kullanılan ilaçlar var mı benim doktorum nedense ilaç filan vermiyor 4.5 aylık oldu sadece kanım düşük die kan ilacı verdi bu ay kanım normal çıktı die ona dewam et bile demedi bu nasıl iş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?