bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ne desem yanlış olur. Ben doktora söylemiştim yiyemiyorum diye öylelikle vermişti sen gıdalardan alırsın belki ihtiyacını. Bende süt ürünü hiç yok yiyemiyorum içemiyorum

Merhaba herkese birkaç gündür giremiyorum evde büyük bir tadilat var ve ben çok Yoruldum bugün tadilat bitti die temizliğe giristim cam kapı sildim hafif agrim oldu içim rahat olsun die doktora gittim az önce bebis gayet iyi çok şükür. :)) 3. Farklı doktor da erkek dedi artık kesin eminim erkek olduğuna bu duruma en çok oğlum seviniyor tabi :))

Ne desem yanlış olur. Ben doktora söylemiştim yiyemiyorum diye öylelikle vermişti sen gıdalardan alırsın belki ihtiyacını. Bende süt ürünü hiç yok yiyemiyorum içemiyorum
Bende çok çok vitaminli şeyler yiyorum diemem süt ürünleri tüketmiyorum ama doktor bunları hiç sormadı bile sadece bakıyor muayene ediyor değerlere bakıyor bu yani

Bende çok çok vitaminli şeyler yiyorum diemem süt ürünleri tüketmiyorum ama doktor bunları hiç sormadı bile sadece bakıyor muayene ediyor değerlere bakıyor bu yani

Anladım olmadı aktar doktoruna bunları. Çünkü artık bizden beslendikleri için daha fazla ihtiyaç duyuyoruz vitamine. Doktor bana protein ve sebze ağırlıklı beslen dese de ben uygulayamıyorum o yüzden şimdilik ilaçlarla takviye alıyorum. Sende doktoruna belirt durumunu

Aynen cnm belirtmem lazım doğru diosun

Saglik ocaklarida yaziyor tatlim bilgine orda kan sonucuna bakarlar olurmu oyle deger dusuk ilacsiz vitaminsiz halsiz olursun cok sasirdim

Tabi cnm aynen öyle.cinsiyeti öğrenmeden önce bende hep derdim Kız da olsa erkek de olsa bizim olcgi için hiç farketmez.Allah nasip etsin de inşallah sevgisi garanti inş. :))

Inşallah cnm.20.haftaya ne kaldı ki şunun şurasında
Bu arada üşütme kaynaklı olabilr.az önce uyandgmda sıkıntı yoktu.Biraz zaman geçince yine başladı ve arttı.terlksiz ve çorapsız dolastm yaniodu ayaklrm ama giymem gerektgni bilerek giymedm.akşamda misafrlkte giymedm.neyse baklm İnşallah geçer.

Elhamdülillah cnm.Allah razı olsn.Aynen cnm şuan adet sancısı gibiydi.inşallah benimde Hemen geçer

Günaydın herkese benim Uyku düzenim okadar kötü oldu ki bazen gece uyku tutmuyor bazen sahurdan sonra ve gündüz her fırsatta gözlerim kapanıyor ama faydası var mı yok yine sersem gibi ve halsizim allahım bu halsizlik ne Zaman geçecek artık dinç dinamik bir hamile olmak istiyorum iyice göbeklenip hantallaşmadan.. Bir de insanın okula giden oğlu olunca sabah uykusu da yok...

kalbine dogmus canim kiz olcagi ne guzel.boyu kilosu vs soyledimi.
bu sefer ki hamileliğim farklı geçiyor belki ondan kız diye bekledim : ) boyunu söyledi 12-13 cm baş popo diye ama kiloyu söylemedi usg çıktısında normalde yazardı bu sefer sadece haftası yazıyor. 15+6 daydım sat a göre usg e göre 17 + 2 çıktı adetten önce döllenmiş olabilir mi diye düşündürüyor açıkçası

Cnm o test çoğu kişi de tutmuyor denk qelmiştir bende çok netten okumuştum hatta heveslendim kız mı acaba die çünkü benim de o teste qöre kız dı ama doktor erkek dedi
bende teoriyi test edeyim bvari demiştim rastlantıymış anlaşılan

ay beni de hiç uyku tutmuyor ya gvün içindeyse bayılma vaziyeti.ilk hamilelik ne güzelmiş istediğim zaman yatar istediğim zaman kalkardım.benim oğlan okula gitmiyor ama 7 de ayakta uyumaya kaltığımda ise suratımda poposunu buluyorumdinçlik vveren bir çözüm bulursan bana da söyle

Çok sağol cnm.bende Aslında bu detaylı incelemelere gerek duymuorm ama eşim doktor ne derse o modunda.
Detaylı ultrasonun sakincalri var myms.Neden kararsz kaldnz
Yok canım sakıncası yok bildiğim kadarıyla. Bebeği baştan ayağa detaylı olarak inceliyorlar. Kızımda detaylıya girmemiştim. Eşimde kararsız kaldı. Anadolu yakasında birde doktorumuzun önerdiği perinatolog. Bilmiyorum bende senin gibi çok detaylı incelemelere gerek görmüyorum aslında kısmet bakalım

Az kaldı okul kapanıyor ben de raporun bi keyfini çıkarıp uyuyamadım hergün okula yollayınca kuzuyu.
Oruç tutabiliyor musun sen sahur demişin

Detaylı ultrason en önemli yapılacak şey.
Normal ultrasonda tespit edilemeyen (kaldı ki detaylı da %100 her şeyi göstermez) anomalileri tespit eder ve tedavi olabilecek bir durumsa örnek ağır kalp anomalileri vs. gibi, ona göre 3.basamak hastanelerde doğum olur ve tedaviye başlanır. Doğum sonrası tedavi olacak hastane bulmak çok zor, hastaneler aşırı dolu çoğu kabul etmez.

Gunaydin canimmmm gozun aydinnn

Günaydin fistiklar ada yine sabahin korunde kalkti baykus kilikli...
Ayyy belim nasil agriyo sanki yatip uyumadim da 500 m maraton kostum sabahaa kadar uyurken de dinlenilmiyo yaa
Günaydın canım. Benim fıstıkta uyuyo ama ben uyuyamadım bu sefer. Benim de başım çok ağrıyo rahat uyuyamıyoruz ki dinlenelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…