bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın canım. Benim fıstıkta uyuyo ama ben uyuyamadım bu sefer. Benim de başım çok ağrıyo rahat uyuyamıyoruz ki dinlenelim canım
günaydın kızlar bende çok yorgun hisediyorum kendim hep uyumak isityorum calışasım gelmiyor
Ben de bacak ağrısından uyuyamadım gece ya.
Yorgunluktan da olurdu eskiden hep.
Ayy kizlar uyuyup dinlenemiyoruz ondan sonra butun gun sinirli oluyoruz yorgun oluyoruz bide karnimiz buyuyunce daha kotu olcak tecrubeyle sabit baykus gibi oturdugumu biliyorum ben Ada da

Az kaldı okul kapanıyor ben de raporun bi keyfini çıkarıp uyuyamadım hergün okula yollayınca kuzuyu.
Oruç tutabiliyor musun sen sahur demişin
Yok Can'ım tutmuyorum eşim ve yiğeni var bir de onun arkadaşı onları kaldırıyorum sahura dün herkes evdeydi bende öğleden sonra bişey yiyemedim çok fena oldum oruç tutabileceğimi hiç sanmıyorum borçlarıma bir 30 daha eklendi artık

Ayy kizlar uyuyup dinlenemiyoruz ondan sonra butun gun sinirli oluyoruz yorgun oluyoruz bide karnimiz buyuyunce daha kotu olcak tecrubeyle sabit baykus gibi oturdugumu biliyorum ben Ada da
Yaa canım inanırmısın Kübra dünyaya geldikten sonra o uyumadığım-uyuyamadığım geceler için o kadar çok kızdım ki kendime hoş şimdi de uyuyamıyorum ama uykusuzluk çok yıpratıyo insanı.

Bendeee bendeeee sabaha kadar aglardi ada dogumdan bi gun once salak gibi hwycandan uyumadim ertesi gun ada acti usuyodu uyumadi annem koynuna aldi uyuttu uyumayinca sutum gelmedi dogum dan once haril haril uyyycam valla bide insallah hadi doguma der dr kontrole gittigimizde ni anda olyrsa heycanda olmaz

Pufff derdimi deşme canım. Ben iki senedir neredeyse yeni uyuyo sayılırım düşün yani. Kızımı sütten kesene kadar geceleri en az 10 kez uyanıyordum halimi sen düşün ama şu da var ki canım ilk bebeklerinde zorlanan annlerin ikinci bebekleri daha uysal oluyor. Hem anne de deneyimli inşallah kolaylıkla atlatırız bu günleri ve alırız bebelerimizi kucaklarımıza :)

Bu cd verilen ultrason sanırım.sonuçta yine ultrason aleti yani heray giriyrz :) kalabalık oluoms abladgm kadaryla doktor şimdiden randevu al dediğine göre.geç kalmayym Diorm.yani bende inceleme falan istemiodm da eksiksiz herşey yapılıo gibi.eşim pipiriklenir çünkü sebep olmak istemem.fmr testi mi ne yapıldı şimdide kimse yaptrmadı mi.Yoksa bi bizim doktor mu yaptrio.Hiç duymadm sanki

Gunaydin canimmmm gozun aydinnn

Günaydın cnm çok sağol

Ayy kizlar simdi geldik annemlerden yaa benim adet olcak gibi agriyo hasaasiyet var gibi boyle anlam veremedim adetimin ikimci gunu boyle agrirdi hep

Akşamdan beri Benmde oyledii cnm şimdi iyiyim İnşallah.ayaklrna dikkat et.Bugün terlik corap ne varsa dikkat etcem bakalım.inşallah olmaz.

Ayyy insallah bunlar bari uslu olsun ada beni cok uzdu cok yipratti

Bende dkkat ediyim bari bugun canim

günaydın arkadaşlar ben sürekli kabız oluyorum mahvediyor beni öneriniz var mı beni bu durumdan kurtaracak bide bazen ben unutuyorum sol tarafıma yatmayı yüzüstü yatıyorum ya da sağ tarafıma yatıyorum 3.5 aylık bebeğim inşallah sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…