bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok kuzum yuzustu yatmanda bi sakinca yok gobegin buyuyene kadar serbest demisti dr bana ada da korkma boncuguna bisiycik olmaz

Günaydın kızlar uykusuz bir güne merhaba dedim yataktan kalmak istemiyorum bu ara ben yaa ben hep sırt üstü yatmaya alışmışım başka türlü uyuyamıyorum ilerleyen aylarda o şekilde uyuyamazmışım heralde nasıl alışacam sola yatmaya bakalım

Dogru tespit galiba bu.oglum cooookkk gazliydi haliyle cok aglardi ve gece yarimsaatte bir kalktigini ayaklarimda salladigimi bilirim gunduz avunmazdi.aglamaktan fitik olur derler ya zaten kasik fitigida cikmisti bizde.kizim masallahi vardi uyku gaz konusunda.uyanikken cok hareketli o ayri.gece dinlendimi insan gunduz bi sekilde geciyor zaten.

Evet canim ama yemeye calis duzenli kabiz olursun bak 3 4 ogun yemen lazim iki canlisin bide benim gibi bi kiz daha vsr ilgi bekleyen senden
Atom karınca uyandı canım kahvaltı hazırlıyorum. Kızımla beraber yaparız şimdi kahvaltımızı

Donem donem insan oluyor zaten hem havalrin etkisi hemde hamilelikten uyku yogunlugu yasanabiliyor canim.oglumda cok kotuydum cok uykum olurdu.

Yok arkadaşım mümkün değil elim kolum kalkmıyor utanıyorum kendimden hamile kalmadan önce şubat tatilinde battaniye başlamıştım hem vakit geçsin hemde tv izlerken ayaklarımıza örteriz diye öylece duruyor vitamin alıyorum iyi olurum artık dedim yok fayda etmiyor..

Kizlar benim gibi dogumdan sonra uyku tutmayan varmi.oglumda da kizimda da oyleydim o da cok zor.
Kizimda sabah 6 gibi kalkmistim namaz icin bi daha uyumamistim gun icinde sancim da tutunca aksam 7 bucukta sezeryana alindim ertesi gun oldu eve ciktik ben hala uykusuz taa aksam 10 gibi biraz uyudugum.40 saat fln uykusuz kaliyorum.oglumdada hemen hmn 40 saat uykusz kaldim

Bişey olmaz inşallah cnmcm.kötü bi örnek Bence ama komşum doğuma gidene kadar hep yüz üstü yattım diodu.anlamadan gece bi uyaniorm yüzüstü dönmüşüm diyodu.çok sukur bebeği de sağlıklı 7 aylık oldu.Sen yine de dikkat etmeye çalış tabi yavaş yavaş .kabızlık için de su iç bol bol cnm.zeytinyağ da icebilsen ne âlâ ama bende bu ara icemiyrm.salatalrda vs. Yemeğe calisiorm tek başına zor çünkü bu dönemde tiksinmeler hat safhada oldgndn

Kimi insan çok yorulunca uyuyamaz ya adrenalin heyecan falan birleşince senin öyle oluo galiba.Annem den biliorm o da öyle oluo ilaç içip uyuyo tabi de senin öyle bi durum olmayınca 40 saati buluodr cnm.inşallah bu sefer öyle olmaz

ahhh canım yarama bastın burayı okudukça arkadaşalrın ilaçlarını falan duydukça ben de işkillenmeye başladım resmen bu çağda annemin döneminden hallice bi hamilelik geçiriyorum ilaç takviye makviye yok! bana kan ilacı bile vermedi düşün ama kan değerlerime baktı. ben ömrü billah kansızlık çekmiş bi insan olarak şok oldum ama sanırım demir eksikliğim çıkmadı gerçi annnenin her halükarda demire ihtiyacı olmuyo mu ki çocuk depoları kullanıyo çünkü üff anlamadım valla işte ctesi günü magnezyumu kendim isticem baş ağrısından falan duramıyorum artık .. bunlar neyse de benim aklımı bu adamın benim tiroidime hiiiç bakmamamsı kurcalıyo inşallah bi sorunum yoktur tiroid le alakalı.. bu tiroid bozukluğunun bi belirtisi var mı ki acep bu sorunu yaşayan arkadaşlar bana yol gösterse ..offf ne derdim varmış be soruna cevap olmaktan çok soru sordum sanki

sadece biri gunaydin kuzucuk hava yine kapali ya ondandir yaz gelsin toparlarsin bitanem oluo arada

Günaydın tatlım öyle hava yine kapalı sabah biraz yürüş yapayım dedim ofise geçmeden resmen üşüdüm.
Canım günlerde geçmiyor yahu ctesiyi bekliyorum sabırsızlıkla son 2 gün senide çok merake diyorum canım belli olunca beni mutlaka etiketle bazen kaçırıyorum bende tüm sayfaları okuyamıyorum

herkese mrb kızlaaaar bugün erkenciyim dersim iki saatti çünkü gerçi bugün okulda moralim bozuldu öğrencilerimden birini evlendiriyomuş ailesi amcasının oğluyla manyak mısınız arkadaş 15-16 yaşında çocuğu atlı mı kovalıyo neymiş zaten sınıfı da geçemiyomuş gerek yokmuş daha devam etmesine sabahtan beri bütün arkadaşlardan not istemekten canım çıktı bazıları çok duyarlı da bazıları böyle demiyo mu amaaaan sana mı düştü tasası diye vallahi harakiri yapıcaktım yavruma acıdım tabii ki.. bu mesleği emekli olana kadar yapmak istiyosam bu tip insanları duymamayı öğrenmem lazım galibabu arada herkes iyidir umarım ben yine kendi derdimi anlattım birazdan kalkayım da bi çılgınlar gibi temizliğe ütüye çamaşıra vurayım kendimi

O kadar dikkat etmeme rahmen 2.5 haftada 1 kilo almisim. Yani ekmek lyemiyorum cok fazla da yemek yemiyorum. Nasil aldim 9 kilo hamile kalali anlamiyorum. Pskolojim bozuldu yahu.
Yaaa ben niye kilo almiyom kuzum acep hamile deilmiyim ki kiz halen kotlarim filan genis genis oluyo gobek desen sipsivri bi avuç bisey millet bu nasil 4 aylik hamile diyo

Canım inşallah bizim bebekler de uslu olur. Yoksa kesin huni takarım yani

Yaaaa yazik yaa boyle aileleri vurasim var benim kuzende 10 aylik bebesiyle bosaniyomus kuzum esiyle kayinvalidesi kizi dovmusler kiz baba evine donmus 3 aydir da biz yeni duyduk erkenden evlendirdiler bide bebegi oldu simdi adanin kiyafetlerini istiyolar cocuga dedim vereyim karnimdaki paşaysa kizsa da yine yardim ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…