bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Nasıl olsa daha zaman var canım, bulursun en güzel ismi. Bizim eşimle çocukluktan beri sevdiğimiz, ileride çocuğumuza koyarız dediğimiz bir kaç isim var. Onları bir araya getirip, karar vereceğiz inşallah.
Gerçekten tüm annelerimize ve bebeklerimize maşallah. İnşallah hepimiz Kasımda sağlıkla, sağ salim kavuşuruz bebeklerimize.

sorma canım sorma.. ne güzel yapmışsın allah sana da yavrularına da daha çok versin hakkaten biraz duyarlı olmak lazım sabahtan beri bazı arkadaşlardan gördüğüm tavırları o yüz şekillerini görsen al değiştir ağzının burnunun yerini zaten hormonlarım tavamn vallahi ceza yemem o derece ama neyse ki bazı arkadaşlarım canla başla uğraştılar saolsunlar

Ada koy sen en iyisi yada al bunu gotur kizina hazir buyumus baci iste gotu et tutmuyo yaaa ordan oraya zipliyo simdide almis oyuncak bebegi ayagnda salliyo cok bilmis cücé

O kadar dikkat etmeme rahmen 2.5 haftada 1 kilo almisim. Yani ekmek lyemiyorum cok fazla da yemek yemiyorum. Nasil aldim 9 kilo hamile kalali anlamiyorum. Pskolojim bozuldu yahu.
Canim doktorun farkindami 9 kilo aldigina ona gore birseyler tavsiye edebilir.boyun uzun kilon azdiysa belki cok problem olmaz

Ben bacaklarımın arasına yastık koyuyorum o biraz iyi geliyor bana birde asla sırt üstü yatamıyorum belim kopacak gibi ağrıyor dahayolun yarısındayız ama sıkıntılar hat safhada
Bn de dün 1 saat uyuyamdm sağa dön sola dön yok olmuyor belime bi destek lazm gbi napcagmi sasrdm yastık koydm Bacağımin arasına o brz iyi geldi ama korkuyrm smdiden böyleyse snra nolcak karnm da çok büyüdü bn yüzüstü yatardim artık yatamiyrm

Ne var cocugu gecirseler ölürler mi sanki bu cocugun gelecegi soz konusu

Seninki de kötüymüş canım Benim sancılarım 2 gün sürmüştü ve hiç uyuyamamıştım 3. gün de doğum yaptım o gece hastanede biraz uyumuştum. Sonra eve geçtik ve hooop hoşgeldin uykusuz geceler.

allah korusun kız senin ikincinin deneyimiyle bunu söylüyosan bana şimdiden bakırköyden bi kral dairesi ayırtın derim
Tabi canim ada beni mahvetti nasil oldu ikinciye kaldim hamile ben sok tovbe ettirdiydi bana yaaa o derece simdi biraz duzeldi deli gene arada tutuyo babasi gibi damari

Canm bn kan hapı içmeye başlayınca çok düzenli tuvalete cikiyrm.gyneferon iciyrm snra hemen tuvalete ferrol sanol kabiz yapıyordu mesela beni

Tsh kaç?
Bir problem olsaydı doktorun yönlendirirdi diye düşünüyorum.

Ne var cocugu gecirseler ölürler mi sanki bu cocugun gelecegi soz konusu
ya var ya görsen öyle tipleri geçiriyoruz ki... müdürüme söylüyorum adam bana diyo ki ben bacımın oğlu için istedim ona bile vermedi bazı arkadaşlar!!! şaka gibi sanki bu onun doğal hakkıymış gibi hocam ben akraba ahbap için istemiyorum bu çocuğun hayatı sözkonusu en azından bi kaç yıl geciktirelim evlenmesini dedim ama neye konuştum acaba duvara

O kadar dikkat etmeme rahmen 2.5 haftada 1 kilo almisim. Yani ekmek lyemiyorum cok fazla da yemek yemiyorum. Nasil aldim 9 kilo hamile kalali anlamiyorum. Pskolojim bozuldu yahu.
Bozma moralini canım bende doğru düzgün yemediğim halde 20 kilo almıştım ama sonrasında 25 kilo olarak geri verdim.

Rica ederim tatlım. Allah hepimizden razı olsun. Bu arada ben enteresan bir şey keşfettim. Midem yediklerimin üzerine bir de gaipten yemek eklemiş gibi şişip, çatlaycekken, yerim yok diye bir yudum su içemezken, deli cesaretiyle ağzıma bir lokma bir şey attığımda midem rahatlıyor. Çivi çiviyi söker diye mi, yoksa mide yeni geleni öğütmek için çalıştığından mıdır nedir, rahatlatıyor beni. Yarım saat sonra yeniden yemek yiyebilecek kıvama geliyosun. Bir dene istersen.

Eyvah eyvah skntli kuzum aceba sosyal hizmetlere mi haber versek ki

Canim doktorun farkindami 9 kilo aldigina ona gore birseyler tavsiye edebilir.boyun uzun kilon azdiysa belki cok problem olmaz
Boyum uzun ama kilom artik bence az degil. Kortizon kullandin canim alman cok normal vucut tutuyor o yuzden dedi. 1 sene idare edeceksin dedi ama benim pakolojim bozuldu. 60 kiloydum bu kis suan 78 oldum.90 a tamamlayacagim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…